Mám strach z interrupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41130
25.11.22 11:41
@Lovestick píše:
Mám dost 2, porody 1 interupce a čeká mě e druhá, takže kde máte tři dítě?

to třetí teď čekáš, ne? jednoduchá matematika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
25.11.22 11:43

Hedus uvědom si, že tenhle profil máš cca 10 dní a za tu dobu už tu byla Štítná žláza, několikrát interrupce, nádor, imunitní stres.. :zed: a to nepočítám běžné věci jako hořkost v puse, křeč do nohy apod :zed: Jdi zpět k psychiatrovi a řekni to jemu, tohle není normální, to už není ani klasická hypochondrie ale těžká labilita :zed: za chvilku začneš pod lupou zkoumat vlastní stolici, jestli se jí trošku nezměnila barva a jestli neumíráš na červíky :zed: pokud už tu není i tahle diskuze a jen nám neutekla :zed:

• Citovat
  • Upravit
Neilika
25.11.22 11:43

A vis o tom, ze podstata trolleni je v tom, ze se troll sam nenecha vytocit, ale vytaci druhe? Nejak se ti to nedari, ty se tady vztekas a my z tebe uz mame akorat srandu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
50
25.11.22 12:07

@Neilika a věříš že mi to je celkem jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
25.11.22 12:08
@Lovestick píše:
@Neilika a věříš že mi to je celkem jedno ;)

No to je videt :lol:

Edit.: Takze vlastne uznavas, ze jsi troll? To to trvalo.

• Citovat
  • Upravit
35326
25.11.22 13:07
@Kattynka000 píše:
Hedus uvědom si, že tenhle profil máš cca 10 dní a za tu dobu už tu byla Štítná žláza, několikrát interrupce, nádor, imunitní stres.. :zed: a to nepočítám běžné věci jako hořkost v puse, křeč do nohy apod :zed: Jdi zpět k psychiatrovi a řekni to jemu, tohle není normální, to už není ani klasická hypochondrie ale těžká labilita :zed: za chvilku začneš pod lupou zkoumat vlastní stolici, jestli se jí trošku nezměnila barva a jestli neumíráš na červíky :zed: pokud už tu není i tahle diskuze a jen nám neutekla :zed:

uz zase vytahla stokrát omletou stitnici? Mi něco uteklo… ale pozor, u psychiatra ještě nebyla ani jednou, nemá se tedy ke komu vracet… je to snad jedinej doktor, kterej ji ještě nevidel… ta AD ma od dvou na sobe nezavislych lekaru jiné specializace… a nebrala je nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
25.11.22 13:24
@mroe píše:
uz zase vytahla stokrát omletou stitnici? Mi něco uteklo… ale pozor, u psychiatra ještě nebyla ani jednou, nemá se tedy ke komu vracet… je to snad jedinej doktor, kterej ji ještě nevidel… ta AD ma od dvou na sobe nezavislych lekaru jiné specializace… a nebrala je nikdy.

Smutné, že to je jediný doktor, kterého by měla rozhodně navštívit.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
25.11.22 13:32

Teď mě došlo že už tady ta „interuBce“ jede docela dlouho… aby holka nepropásla termín 12 týdnů.. navíc do kdy se vlastně může dělat ta chemická…? ta je taky do 12. týdne? nebo je to dříve

• Citovat
  • Upravit
41980
25.11.22 13:38
@ludmilaadamkova píše:
Teď mě došlo že už tady ta „interuBce“ jede docela dlouho… aby holka nepropásla termín 12 týdnů.. navíc do kdy se vlastně může dělat ta chemická…? ta je taky do 12. týdne? nebo je to dříve

Do konce 7? Takže ještě tak 5 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
25.11.22 13:43

Stejně nikam nepůjde. Na to nemá koule. Jestli tahle osoba zakládá xy diskusí o portratech co tu jsou… Zaručeně má před porodem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.22 13:48
@Anonymní píše:
Mám strach z interrupce bojím se že se mi něco stane hrozně se bojim, budím se hrůzou jak to všechno bude probíhat a jak to dopadne mám tady dvě dětičky které hrozně miluju achjo… :( :(

já měla dohromady 40 krátkých narkoz!!! Kvůly elektrošokum a žiju, riziko je minimální když se da krátká narkoza a kompresní punčochy, co vyvádíš??? Jsi normální??? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
25.11.22 13:50
@Havlova píše:
Do konce 7? Takže ještě tak 5 dní?

já jen že jednu z těchto diskuzí zakládala 14.11… což je skoro 14 dní takže minimálně ksoro 14 dní ví že je těhotná a pořád má dítě v břiše.

https://www.emimino.cz/…muze-480743/

• Citovat
  • Upravit
50
25.11.22 14:57
@Anonymní píše:
já měla dohromady 40 krátkých narkoz!!! Kvůly elektrošokum a žiju, riziko je minimální když se da krátká narkoza a kompresní punčochy, co vyvádíš??? Jsi normální??? :pocitac:

Nedávají se kompresní punčochy k tomuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
25.11.22 16:01

Když už tak rovnou v narkóze a nech se sterilizovat ať to neřešíš za pár měsíců znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.22 16:09
@Lovestick píše:
Nedávají se kompresní punčochy k tomuhle

jj dávájí před každou narkozou i krátkou…interrupce je taky krátká narkoza nic to neni nechápu co řeší když dítě nechce…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex