Popraskaný penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
25.11.22 21:25

Fungicidní mast…koupíš bez předpisu a pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24643
25.11.22 21:27
@alun-ka píše:
Chápala jsem to, že do zipu, když nenosí trenérky :roll: Přiznám se, že to mě na tom zaujalo nejvíc.

Mě taky. Já myslela, že si ho přivřel prkýnkem. Ale který chlap ho po vyčurání sundává, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36889
25.11.22 21:30
@pannda píše:
Fungicidní mast…koupíš bez předpisu a pomůže

Jo. mohl jsem napsat Imazol Plus. Ale taky to nemusí zabrat. :think:

Příspěvek upraven 26.11.22 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
25.11.22 21:34
@lucad77 píše:
Mě taky. Já myslela, že si ho přivřel prkýnkem. Ale který chlap ho po vyčurání sundává, že? :mrgreen:

Tady je plno rad, ale vlastně pořádně nikdo neví, o co jde. Jestli pohmoždění nebo kvasinky, mykotické onemocnění. Trošku se bavím tím, jak ženy nad tím dumají, ale nemyslím to nijak zle. Já to beru pozitivně, když tak přemýšlejí o mužském ústrojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zastel
26.11.22 14:04

Tak záleží jak moc ty trhlinky jsou velké, jestli se mu jizví předkožka můžou to zbůsobovat kvasinky, pokud se to postupně zhoršuje bude muset za doktorem a ten mu pravděpodobně doporučí odstranění předkožky neboli obřízku, to záleží na stavu.

• Citovat
  • Upravit
catch-22
26.11.22 14:10
@Náhodný host píše:
Tady je plno rad, ale vlastně pořádně nikdo neví, o co jde. Jestli pohmoždění nebo kvasinky, mykotické onemocnění. Trošku se bavím tím, jak ženy nad tím dumají, ale nemyslím to nijak zle. Já to beru pozitivně, když tak přemýšlejí o mužském ústrojí.

Nebyl jsi to ty, kdo dostal ve vedlejší diskuzi nakládačku, že sis jako chlap dovolil vyjádřit se ke gynekologickým věcem? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1609
26.11.22 14:14
@lucad77 píše:
Mě taky. Já myslela, že si ho přivřel prkýnkem. Ale který chlap ho po vyčurání sundává, že? :mrgreen:

Asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
26.11.22 14:14
@lucad77 píše:

Asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
26.11.22 15:00
@catch-22 píše:
Nebyl jsi to ty, kdo dostal ve vedlejší diskuzi nakládačku, že sis jako chlap dovolil vyjádřit se ke gynekologickým věcem? :mrgreen: :mrgreen:

Byl. Já to nebral, že se vyjadřuju primárně ke gynekologickým věcem. Já to bral, že tam má problém partner tazatelky, že je v ní málo stimulován. Asi jako chlap o tom nic nevím. Hlavní bylo, že jsem jí chtěl sdělit, že to není žádná tragédie a časem se to srovná a nějakou operaci, pokud ji gynekolog nevidí jako vhodnou, tak ne. Dámy tomu rozumí lépe i na dálku. Rozumí tomu lépe než lékař, který ji ošetřuje a prohlížel ji, má její chorobopis.

Tady moc radit nechci, protože vlastně nevím, o co jde. Jestli problémy, co by měl řešit kožní nebo nějaké pohmoždění. Čeho se to popraskání týká s jistotou nevím. Ale už tu dostal plno rad, že ty ženy tomu nerozumí, to v jejich případě nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí