Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@alun-ka píše:
Chápala jsem to, že do zipu, když nenosí trenérkyPřiznám se, že to mě na tom zaujalo nejvíc.
Mě taky. Já myslela, že si ho přivřel prkýnkem. Ale který chlap ho po vyčurání sundává, že? ![]()
@pannda píše:
Fungicidní mast…koupíš bez předpisu a pomůže
Jo. mohl jsem napsat Imazol Plus. Ale taky to nemusí zabrat. ![]()
Příspěvek upraven 26.11.22 v 10:28
@lucad77 píše:
Mě taky. Já myslela, že si ho přivřel prkýnkem. Ale který chlap ho po vyčurání sundává, že?
Tady je plno rad, ale vlastně pořádně nikdo neví, o co jde. Jestli pohmoždění nebo kvasinky, mykotické onemocnění. Trošku se bavím tím, jak ženy nad tím dumají, ale nemyslím to nijak zle. Já to beru pozitivně, když tak přemýšlejí o mužském ústrojí.
Tak záleží jak moc ty trhlinky jsou velké, jestli se mu jizví předkožka můžou to zbůsobovat kvasinky, pokud se to postupně zhoršuje bude muset za doktorem a ten mu pravděpodobně doporučí odstranění předkožky neboli obřízku, to záleží na stavu.
@Náhodný host píše:
Tady je plno rad, ale vlastně pořádně nikdo neví, o co jde. Jestli pohmoždění nebo kvasinky, mykotické onemocnění. Trošku se bavím tím, jak ženy nad tím dumají, ale nemyslím to nijak zle. Já to beru pozitivně, když tak přemýšlejí o mužském ústrojí.
Nebyl jsi to ty, kdo dostal ve vedlejší diskuzi nakládačku, že sis jako chlap dovolil vyjádřit se ke gynekologickým věcem?
![]()
@lucad77 píše:
Mě taky. Já myslela, že si ho přivřel prkýnkem. Ale který chlap ho po vyčurání sundává, že?
Asi tak ![]()
@lucad77 píše:
Asi tak ![]()
@catch-22 píše:
Nebyl jsi to ty, kdo dostal ve vedlejší diskuzi nakládačku, že sis jako chlap dovolil vyjádřit se ke gynekologickým věcem?![]()
Byl. Já to nebral, že se vyjadřuju primárně ke gynekologickým věcem. Já to bral, že tam má problém partner tazatelky, že je v ní málo stimulován. Asi jako chlap o tom nic nevím. Hlavní bylo, že jsem jí chtěl sdělit, že to není žádná tragédie a časem se to srovná a nějakou operaci, pokud ji gynekolog nevidí jako vhodnou, tak ne. Dámy tomu rozumí lépe i na dálku. Rozumí tomu lépe než lékař, který ji ošetřuje a prohlížel ji, má její chorobopis.
Tady moc radit nechci, protože vlastně nevím, o co jde. Jestli problémy, co by měl řešit kožní nebo nějaké pohmoždění. Čeho se to popraskání týká s jistotou nevím. Ale už tu dostal plno rad, že ty ženy tomu nerozumí, to v jejich případě nevadí.