Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja prave zadne nevolnosti ani nemam, jen me boli prsa a poboliva bricho..
hlavně se nesmíš srovnávat…někomu špatně není, někomu je. Nepropadej panice ![]()
já ani na sobě nepoznala že jsem těhu… absoluně žádné příznaky, jenom se mi nezdála MS… dva měsíce jsem ji nedostala, jak jsem šla k doktorovi byla jsem 4tt, to mně strašil mimoděložním těhotenství podle data posl. MS. Nakonec to moje mimoděložní tehu včera oslavilo rok a ted mi tu chrní v kočárku. ![]()
Luciii25 píše:
to je krásný
uvidíš, bude to v pohodě.
jen si nesmíš nic připouštět. není dobré aby ses trápila když prakticky žádný problém nenastal.
užívej si těhu a buď klidná. ![]()
hoooj tak to mame za sebou, jsem malinkaty, sotva videt, je nam 5 tydnu a jsme zdravi… ![]()
Luciii25 píše:
hoooj tak to mame za sebou, jsem malinkaty, sotva videt, je nam 5 tydnu a jsme zdravi…
no, vidíš.
gratuluji ![]()
jen sem se divila, jak je to male ,skoro to nebylo ani videt…
Luciii25 píše:
jen sem se divila, jak je to male ,skoro to nebylo ani videt…
pokud doktor na to nic neříkal, tak to bude v pořádku, vidíš. ![]()
doktorka rikala, ze kdybych prisla treba vcera ze tam jeste nic nemusela videt…dalsi navsteva me ceka az 4 tydny,neni to pozde? ![]()
no, dříve je to přímně zbytečné. za ty 4 týdny by se mělo utvořit srdíčko. stejně v ak raném těhotenství není ještě co zachraňovat. bud silná, bude vše v pořádku.
až se udivuju,, že tohle u mého těhu šlo nějak mimo mně.
asi jsem divná. ![]()
nejsi,…jen k tomu mam asi jinej pristup po jednom miminku , o ktere sem prisla.. jsem dost opatrna a vsechno me vydesi, mozna az moc…