Poprvé na vyšetření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1297
5.3.12 14:10
Luciii25 píše:
nejsi,…jen k tomu mam asi jinej pristup po jednom miminku , o ktere sem prisla.. jsem dost opatrna a vsechno me vydesi, mozna az moc…

možná to bude i tím. já v těhu žádné problémy neměla, mně bohužel dohnaly po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.12 14:13

si clovek asi nevybere, no jo, udel zeny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.3.12 14:15
Luciii25 píše:
si clovek asi nevybere, no jo, udel zeny :lol:
:lol: jojo. :-) nějak tak. tak já ti přeju hodně štěstí, at se ti všechny problémy vyhnou a máš na konci zdravé děťátko v náručí. :-) kolik ti je vlastně let? na fotce vypadáš mladá. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.12 14:17

25 :lol: diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.3.12 14:18
Luciii25 píše:
25 :lol: diky :)
:palec: mně táhne teď na jednadvacet. :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.12 14:18

pak kdo je mladej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.3.12 14:19
Luciii25 píše:
pak kdo je mladej :D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.12 14:20

:kytka: at jste zdravi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.3.12 14:27
Luciii25 píše: :kytka: at jste zdravi ;)

děkujeme, zdraví si po tom čím jsme si prošli cením nejvíce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.12 14:33
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.3.12 14:46

Ahoj nic si z těch stresů nedělej, mě teď čeká prvosemestrální velký UTZ a mám nertvy jak špagáty…ty hororové storky jsem si tu přečetla a mám z toho nahnáno děsně, kdyby tu napsaly všechny maminy jak je všechno super a nic se neděje tak o čem by se tu zase na druhou stranu plkalo že jo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.12 14:47

to mas pravdu.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
5.3.12 19:18
skoromamuška píše:
Ahoj nic si z těch stresů nedělej, mě teď čeká prvosemestrální velký UTZ a mám nertvy jak špagáty…ty hororové storky jsem si tu přečetla a mám z toho nahnáno děsně, kdyby tu napsaly všechny maminy jak je všechno super a nic se neděje tak o čem by se tu zase na druhou stranu plkalo že jo… :think:

mě taky a to až ta skoro tři týdny (dřív neměli volno) a už jsem naprosto vyřízená z čekání, co se zase *****. jinak my jsme zatím zdraví, ale jinak je všechno „špatně“. nejdřív prý že ne těhu, ale cysta, že těhu by muselo vypadat jinak než jako prázdný váček - nakonec jsem o dva týdny méně těhu. pak blbá poloha na NT screenu, pak z krve jasná holka, na dalším UTZ kluk! tak co mě čeká tentokrát?? :D jsou to prkotiny a naprostá sranda, protože nejde o zdraví, ale stres to prostě pořád je :(
a to jsem tomu mýmu dneska popisovala proč se ten utz ve 20 a 30tt dělá (on se hodně zajímá o těhu, ale nic neví, tak musím dávat instrukce ;) ) a co všechno můžou najít atd. a samozřejmě (jsem technik) jsem mu řekla i ty špatný situace, co z toho můžou být. takže místo aby mě uklidnil, jsme tu rozsypaní oba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.3.12 20:42
PjckjsANEBjája píše:
skoromamuška píše:
Ahoj nic si z těch stresů nedělej, mě teď čeká prvosemestrální velký UTZ a mám nertvy jak špagáty…ty hororové storky jsem si tu přečetla a mám z toho nahnáno děsně, kdyby tu napsaly všechny maminy jak je všechno super a nic se neděje tak o čem by se tu zase na druhou stranu plkalo že jo… :think:
mě taky a to až ta skoro tři týdny (dřív neměli volno) a už jsem naprosto vyřízená z čekání, co se zase *****. jinak my jsme zatím zdraví, ale jinak je všechno „špatně“. nejdřív prý že ne těhu, ale cysta, že těhu by muselo vypadat jinak než jako prázdný váček - nakonec jsem o dva týdny méně těhu. pak blbá poloha na NT screenu, pak z krve jasná holka, na dalším UTZ kluk! tak co mě čeká tentokrát?? :D jsou to prkotiny a naprostá sranda, protože nejde o zdraví, ale stres to prostě pořád je :(
a to jsem tomu mýmu dneska popisovala proč se ten utz ve 20 a 30tt dělá (on se hodně zajímá o těhu, ale nic neví, tak musím dávat instrukce ;) ) a co všechno můžou najít atd. a samozřejmě (jsem technik) jsem mu řekla i ty špatný situace, co z toho můžou být. takže místo aby mě uklidnil, jsme tu rozsypaní oba :(

ne je fakt lepší to nečíst akorát je mi z toho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
5.3.12 21:27
skoromamuška píše:
PjckjsANEBjája píše:
skoromamuška píše:
a to jsem tomu mýmu dneska popisovala proč se ten utz ve 20 a 30tt dělá (on se hodně zajímá o těhu, ale nic neví, tak musím dávat instrukce ;) ) a co všechno můžou najít atd. a samozřejmě (jsem technik) jsem mu řekla i ty špatný situace, co z toho můžou být. takže místo aby mě uklidnil, jsme tu rozsypaní oba :(
ne je fakt lepší to nečíst akorát je mi z toho :poblion:

stejně jako deníčky o porodech…nebo si od chlapa „nechat“ povykládat o porodu v podání jeho kamarádek. on si nějak nevšiml, že zelenám už u druhý věty :( málem sem ho zavraždila. místo aby sme si popovídali, jak by jsme to chtěli, aby to byl krásný zážitek pro nás tři :roll:

držím palce, ať jste oba v pohodě :palec: my doufám taky budem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí