Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luciii25 píše:
nejsi,…jen k tomu mam asi jinej pristup po jednom miminku , o ktere sem prisla.. jsem dost opatrna a vsechno me vydesi, mozna az moc…
možná to bude i tím. já v těhu žádné problémy neměla, mně bohužel dohnaly po porodu.
Luciii25 píše:
si clovek asi nevybere, no jo, udel zeny
Luciii25 píše:at jste zdravi
děkujeme, zdraví si po tom čím jsme si prošli cením nejvíce. ![]()
Ahoj nic si z těch stresů nedělej, mě teď čeká prvosemestrální velký UTZ a mám nertvy jak špagáty…ty hororové storky jsem si tu přečetla a mám z toho nahnáno děsně, kdyby tu napsaly všechny maminy jak je všechno super a nic se neděje tak o čem by se tu zase na druhou stranu plkalo že jo… ![]()
skoromamuška píše:
Ahoj nic si z těch stresů nedělej, mě teď čeká prvosemestrální velký UTZ a mám nertvy jak špagáty…ty hororové storky jsem si tu přečetla a mám z toho nahnáno děsně, kdyby tu napsaly všechny maminy jak je všechno super a nic se neděje tak o čem by se tu zase na druhou stranu plkalo že jo…
mě taky a to až ta skoro tři týdny (dřív neměli volno) a už jsem naprosto vyřízená z čekání, co se zase *****. jinak my jsme zatím zdraví, ale jinak je všechno „špatně“. nejdřív prý že ne těhu, ale cysta, že těhu by muselo vypadat jinak než jako prázdný váček - nakonec jsem o dva týdny méně těhu. pak blbá poloha na NT screenu, pak z krve jasná holka, na dalším UTZ kluk! tak co mě čeká tentokrát??
jsou to prkotiny a naprostá sranda, protože nejde o zdraví, ale stres to prostě pořád je ![]()
a to jsem tomu mýmu dneska popisovala proč se ten utz ve 20 a 30tt dělá (on se hodně zajímá o těhu, ale nic neví, tak musím dávat instrukce
) a co všechno můžou najít atd. a samozřejmě (jsem technik) jsem mu řekla i ty špatný situace, co z toho můžou být. takže místo aby mě uklidnil, jsme tu rozsypaní oba ![]()
PjckjsANEBjája píše:skoromamuška píše:mě taky a to až ta skoro tři týdny (dřív neměli volno) a už jsem naprosto vyřízená z čekání, co se zase *****. jinak my jsme zatím zdraví, ale jinak je všechno „špatně“. nejdřív prý že ne těhu, ale cysta, že těhu by muselo vypadat jinak než jako prázdný váček - nakonec jsem o dva týdny méně těhu. pak blbá poloha na NT screenu, pak z krve jasná holka, na dalším UTZ kluk! tak co mě čeká tentokrát??
Ahoj nic si z těch stresů nedělej, mě teď čeká prvosemestrální velký UTZ a mám nertvy jak špagáty…ty hororové storky jsem si tu přečetla a mám z toho nahnáno děsně, kdyby tu napsaly všechny maminy jak je všechno super a nic se neděje tak o čem by se tu zase na druhou stranu plkalo že jo…jsou to prkotiny a naprostá sranda, protože nejde o zdraví, ale stres to prostě pořád je
a to jsem tomu mýmu dneska popisovala proč se ten utz ve 20 a 30tt dělá (on se hodně zajímá o těhu, ale nic neví, tak musím dávat instrukce) a co všechno můžou najít atd. a samozřejmě (jsem technik) jsem mu řekla i ty špatný situace, co z toho můžou být. takže místo aby mě uklidnil, jsme tu rozsypaní oba
ne je fakt lepší to nečíst akorát je mi z toho ![]()
skoromamuška píše:PjckjsANEBjája píše:ne je fakt lepší to nečíst akorát je mi z tohoskoromamuška píše:mě taky a to až ta skoro tři týdny (dřív neměli volno) a už jsem naprosto vyřízená z čekání, co se zase *****. jinak my jsme zatím zdraví, ale jinak je všechno „špatně“. nejdřív prý že ne těhu, ale cysta, že těhu by muselo vypadat jinak než jako prázdný váček - nakonec jsem o dva týdny méně těhu. pak blbá poloha na NT screenu, pak z krve jasná holka, na dalším UTZ kluk! tak co mě čeká tentokrát??
Ahoj nic si z těch stresů nedělej, mě teď čeká prvosemestrální velký UTZ a mám nertvy jak špagáty…ty hororové storky jsem si tu přečetla a mám z toho nahnáno děsně, kdyby tu napsaly všechny maminy jak je všechno super a nic se neděje tak o čem by se tu zase na druhou stranu plkalo že jo…jsou to prkotiny a naprostá sranda, protože nejde o zdraví, ale stres to prostě pořád je
a to jsem tomu mýmu dneska popisovala proč se ten utz ve 20 a 30tt dělá (on se hodně zajímá o těhu, ale nic neví, tak musím dávat instrukce) a co všechno můžou najít atd. a samozřejmě (jsem technik) jsem mu řekla i ty špatný situace, co z toho můžou být. takže místo aby mě uklidnil, jsme tu rozsypaní oba
stejně jako deníčky o porodech…nebo si od chlapa „nechat“ povykládat o porodu v podání jeho kamarádek. on si nějak nevšiml, že zelenám už u druhý věty
málem sem ho zavraždila. místo aby sme si popovídali, jak by jsme to chtěli, aby to byl krásný zážitek pro nás tři ![]()
držím palce, ať jste oba v pohodě
my doufám taky budem ![]()