Poprvé na vyšetření

1147
5.3.12 08:16

Poprvé..

ahoj holky, tak dnes me ceka prvni vysetreni u doktorky,mam strasny strach, ze nebudeme s mimkem v poradku :( :( vsude ctu same poruchy, nebijici srdiko, mimodelozni tehotenstvi…blaznim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
5.3.12 08:25

Neboj…mysli na to co chceš a ne na to čeho se bojíš.Tím,že se budeš stresovat si moc nepomůžeš. :) Tak hlavu vzhůru a držím palce ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.12 08:29

diky .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.3.12 08:37

Snaz se na to nemyslet a uz takove pribehy necti, jen to skodi psychice.
Strach o miminko a pak o dite te uz bude provazet celym zivotem. Ale tak jako se vsim, je zbytecne se tim trapit…
Je tu velika spousta pribehu s dobrym koncem, dokonce prevazuji, tak si cti ty, jo? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
5.3.12 08:37

Ahoj, tvé pocity jsou celkem běžné, jen se zbytečně moc stresuješ. Já jsem si naštěstí tyhle věci vůbec nepřipouštěla. Musíš si říct, že takových případů je mizerné procento a jinak je to většinou v klidu. Přeju hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
1147
5.3.12 08:40

jste hodné, já sem asi ve stresu proto, že už jsem jednou miminko čekala,a bylo to mimoděložně a muselo to jít pryč…tak asi proto jsem z toho všeho taková vyplašená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
5.3.12 08:41

Nebooj, nestresuj, těš se až miminko uslyšíš a uvidíš, a věř, že všechno bude dobrý :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
5.3.12 08:42

Radši nic nečti a snaž se být v klidu :* Mimi bude v pohodě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.12 08:44

to uviidm uz ted kdyz jsem v 5-6 tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.3.12 08:49

teoreticky… mám pocit že by tam už něco mělo být vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.12 08:50

Agi..no co dodat, tak hlavne ze se vse vydarilo a jste v poradku.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.12 08:53

tak brzy jo?? teeda to jsem zvedava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.3.12 08:56

no, mám pocit, že v 5-6 tt u mně už neco malinko bylo vidět. ale už si nejsem stopro jistá. :-D to víš, už je to prakticky víc jak rok a půl. :-) budu držet pěsti, at to dopadne dobře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
5.3.12 09:09

Ahojky snaž se na to nemyslet protože to stejně nemužes nijak ovlivnit… to už by jsi se musela nervovat další 4 roky :-) já budu mít za 2 týdny u plodu ve 20 tt speciální vyšetření srdce neb v 13 TT nebylo v pořádku a raději odjíždím na ty 2 týdny na dovolenou :mavam: tam si na to ani nevzpomenu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
5.3.12 09:09

všechno bude v pořádku. Já šla na gyndu moc brzo…Dr. mi řek, že s největší pravděpodobností těhotná jsem…no, pak jsem si na netu četla, co bych měla vidět a tak…málem jsem se zhroutila, že to bude zamlklé těhu :( Nakonec jsem asi 4 dny poté měla celodenní „ranní“ nevolnosti a za 3 týdny krásnou fazolku se srdíčkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí