Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, tak dnes me ceka prvni vysetreni u doktorky,mam strasny strach, ze nebudeme s mimkem v poradku
vsude ctu same poruchy, nebijici srdiko, mimodelozni tehotenstvi…blaznim ![]()
Neboj…mysli na to co chceš a ne na to čeho se bojíš.Tím,že se budeš stresovat si moc nepomůžeš.
Tak hlavu vzhůru a držím palce ať je vše v pořádku ![]()
Snaz se na to nemyslet a uz takove pribehy necti, jen to skodi psychice.
Strach o miminko a pak o dite te uz bude provazet celym zivotem. Ale tak jako se vsim, je zbytecne se tim trapit…
Je tu velika spousta pribehu s dobrym koncem, dokonce prevazuji, tak si cti ty, jo? ![]()
Ahoj, tvé pocity jsou celkem běžné, jen se zbytečně moc stresuješ. Já jsem si naštěstí tyhle věci vůbec nepřipouštěla. Musíš si říct, že takových případů je mizerné procento a jinak je to většinou v klidu. Přeju hodně štěstí.
jste hodné, já sem asi ve stresu proto, že už jsem jednou miminko čekala,a bylo to mimoděložně a muselo to jít pryč…tak asi proto jsem z toho všeho taková vyplašená..
Nebooj, nestresuj, těš se až miminko uslyšíš a uvidíš, a věř, že všechno bude dobrý
![]()
Agi..no co dodat, tak hlavne ze se vse vydarilo a jste v poradku.. ![]()
no, mám pocit, že v 5-6 tt u mně už neco malinko bylo vidět. ale už si nejsem stopro jistá.
to víš, už je to prakticky víc jak rok a půl.
budu držet pěsti, at to dopadne dobře. ![]()
Ahojky snaž se na to nemyslet protože to stejně nemužes nijak ovlivnit… to už by jsi se musela nervovat další 4 roky
já budu mít za 2 týdny u plodu ve 20 tt speciální vyšetření srdce neb v 13 TT nebylo v pořádku a raději odjíždím na ty 2 týdny na dovolenou
tam si na to ani nevzpomenu ![]()
všechno bude v pořádku. Já šla na gyndu moc brzo…Dr. mi řek, že s největší pravděpodobností těhotná jsem…no, pak jsem si na netu četla, co bych měla vidět a tak…málem jsem se zhroutila, že to bude zamlklé těhu
Nakonec jsem asi 4 dny poté měla celodenní „ranní“ nevolnosti a za 3 týdny krásnou fazolku se srdíčkem ![]()