Poprvé letadlem - stres

224
5.9.24 21:57

Poprvé letadlem stres

Dobrý večer všem přeji, mám trosku stresy za 3 dny odlitam s moji rodinou do Turecka poprvé letim letadle a mám fakt strach z letadel..už od mala… a hlavně strasne trpím na usi a bojím se ze tam ještě dostanu úzkost..sice sem dnes volala doktorce jestli by mi mohla předepsat nějaké leky na uklidnění.. :? ale víte jak člověk se boji i tak, tak se chci zeptat jaké to je? Nebo jak jste to měly vy poprvé? Pomůžou sluchátka do usi? Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
5.9.24 22:03

Jako ve vlaku když přejíždí na jinou kolej :nevim:. Zvedání :think: bych možná přirovnala k turbu auta :nevim:. No, prostě mi to přišlo jako vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.9.24 22:04

@Atisia já se strasne bojím no snad to bude dobrý, a co usi měly jste nějaké problémy ze vam zalehly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41981
5.9.24 22:05

Na uši cucej bonbóny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
5.9.24 22:06

Vem si zvykacky a pri vzletu hodne zvykej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5007
5.9.24 22:07

V letadle od bolesti uší může pomoci cucat bonbon nebo pít pití a polykat. Nebo mým dětem pomáhá zacpat si noc a fouknout silně do něj. Není to ale bolest, která by se nedala vydržet a často se stává, že uši ani nebolí. :)
Dle mého více uši bolí při přistání než při vzletu.

Příspěvek upraven 05.09.24 v 22:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.9.24 22:08

@Ketris a myslíte ze pomůžou i sluchátka? Někde sem pravé slyšela ze i to pomáhá si pustit nějaké písničky ale nevim no think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
5.9.24 22:09
@Niki820 píše: Více

Ne, ale strašně mě bolela hlava. S tím jsem nepočítala. Noční Praha je strašně krásná z vejšky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.9.24 22:11

@Yasmina21 no já mám vážně problém s ušima ze mě zalehnou aj někdy ve vlaku :,( :,( :,( ale vždy to jako přejde :) tak snad to bude fakt dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41981
5.9.24 22:11

Uši bolí kvůli horšímu vyrovnání tlaku ve středouší. Proto se má něco cucat či žvýkat. A někdy se doporučuje i chvíli před letem použít sprej proti rýmě. Cílem je, aby se tlak vyrovnával lepší průchodností Eustachovy trubice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.9.24 22:13

@Atisia ano taky se velmi tesim na ten výhled ale strasne se bojím tak snad mi pomůžou i ty prášky na uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41981
5.9.24 22:14

Určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.9.24 22:14

@Havlova jojo to vim no :) ale jak pisu ja sem strasne moc citlivá na usi vážně přežiju cokoliv :) ale usi toje moje smrt :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.9.24 22:23

Ja se driv bala letat, ale ted litam docela casto. Usi mi zalhnou jak kdy. Bonbony pomuzou. Je to horsi pri pristavani. ale neni to zase neco, co se neda vydrzet. Kdyz jsem jeste nemela rada letani, tak jsem zavrela oci a myslela si, ze jsem ve vlaku.
Ted uz usnu, sotva co si sednu do letadla :lol: takze nevim, ze jsme vzletli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
5.9.24 22:24

Příbuzný je bral léta. Před 3 roky letěl bez nich s strašně si nadával že to měl udělat dřív. Že se otupil a nic moc z cesty neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová