Matka mě nerespektuje

xkeyxs
4.9.24 14:33

Matka mě nerespektuje

.

Příspěvek upraven 04.09.24 v 16:19

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1836
4.9.24 14:52

Děvče, taky jsem to doma neměla snadné. Za dva roky ti je 18. Vydrž. Až budeš plnoletá, najdeš si bydlení a práci a co tomu bude matka říkat, nikoho nebude zajímat. Dobře se nachystej na samostatný život, ať toho co nejvíc umíš, choď na brigádu, ať si něco našetříš, až bude matka mít připomínky, tak odpověz ano, já vím, já to tak udělám a říkej si, ještě dva roky a nazdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xkeyxs
4.9.24 14:55

@Pe.M.1 na brigádu jsem chodila poctivě celé prázdniny každý den, peníze mi sebrala že si je prý nezasloužím :zed:, vím že moc řešení není ale potřebovala bych alespoň nějaké rady jak to psychicky ustát, je to neskutečný tlak a pak půjde vše z kopce, škola, chování atd. :(

• Citovat
  • Upravit
21111
4.9.24 15:19

Začni tím, že prostě nebudeš chodit pozdě ani o půl hodiny. Jak ti mohla sebrat vydělané peníze? Nemáš vlastní účet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xkeyxs
4.9.24 15:27

@pohledzdruhestrany vše má pod kontrolou ona, má přístup k účtu, někdy prostě nestihnu dojít domů v čas (zpoždění vlaku atd.) ale ona mi nevěří že za to nemůžu a myslí si že to dělám úmyslně

• Citovat
  • Upravit
21111
4.9.24 15:33
@xkeyxs píše: Více

Tak zajdi na OSPOD, to, že ti vzala ty peníze je normální trestný čin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
4.9.24 15:38

A co ten turek, toho už jsi matce představila? Sama jsi tvrdila že se nechceš s matkou rozhádat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xkeyxs
4.9.24 15:39

@mamule42 ještě ne, právě proto nechápu její chování vůči mně

• Citovat
  • Upravit
77008
4.9.24 15:52

tak možná už něco tuší, nebo se to dozvěděla od někoho jiného, že chodíš s Turkem :think: že jsi muslimka, to jsi tvrdila, že matka přijala v pohodě, doufám, že nosíš šátek,
jako muslimská víra a Turek jako přítel - to není úplně běžné, a moc se tvojí matce nedivím, že tě hlídá jako ostříž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
4.9.24 16:07

Ve tvém případě asi moc dobře ví co dělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.24 16:21

A to nedáš vědět, že se zpozdiš? Může ujet autobus, nestihneš vlak, skončíte dýl vy škole. Mě taky špatně navazovali spoje. Jednou jsem nestíhala, pak jsem zase přes hodinu čekala. Vždycky jsem ale dala vědět, co je a v kolik dorazím :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
77008
4.9.24 18:05

A už je smazaná, to je tady poslední dobou každý den, napíše puberťačka srdceryvnou story, když se zjistí, že ono to není tak černo-bílé, jak holka píše, a pravda je trošku hodně jinde, smaže se celá zakladatelka :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
4.9.24 18:06
@Anonymní píše: Více

už se smazala, a přesně, moje matka je taky taková hlídací až úzkostná, vždycky říkala, přijď třeba ve 2 v noci, ale napiš mi, kde jsi a KDY přijdeš - povolila mi všechno, ale musela o tom vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65305
4.9.24 18:08
@stinga píše: Více

jo, to asi nebyl úplně nejlepší tah, aby se mohli mazat všichni tak volně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová