Poprvé letadlem - stres

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35843
5.9.24 22:28

Já se bojím až co mám děti. Teď jsem si koupila špunty do uší do letadla a je to lepší. Vzlet je v pohodě, horší je ta půlhodina přistávání. Když jsme letěli letos na dovolenou, vyšlo na mě místo u okna řadu přes uličku za dětma a manželem a to bylo super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.9.24 22:29

@Lenka0505 jeee to tak to mate super :D :D taky bych radši zaspala no mě vlastně daly jakoby prášky na uklidnění a aj na spaní aby mě ty prášky uspaly… protože z letadel mám fakt silenej strach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.9.24 22:30

@pikola a myslíte ze pomůžou i sluchátka? Do usich já se toho strasne bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.9.24 22:31

@Atisia ou tak já sem strasne zvědavá no mě tyhle prášky co mám na předpis mě mají uklidnit a trosku uspat tak snad usnu cely let :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
5.9.24 22:33
@Niki820 píše: Více
:lol: :lol: mě tak bolela hlava že jsem to fakt zaspala a chlap mi to přátelský vyčítá. Nebylo zrovna hezké počasi. On se bál a já spala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35843
5.9.24 22:34

Nevím, sama jsem sluchatka nezkoušela. Dcera měla sluchátka a říkala, že lepší. Ono to je spíš jen tak nepříjemné, jen první den pak jsme jak banda nahluchlych a pak už dobrý.
Vem si letušky nebim jak to dělají a kolikrát i za den se někam otočí s letadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35843
5.9.24 22:34

No hlavne by sis je měla zkusit před tím :nevim: abys nebyla sjeta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.9.24 22:37

@pikola :) no tak já zkusím 100% ty sluchátka :) :) a budu se modlit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.9.24 22:38

@pikola no až zitra si jdu pro ty prášky.. :think: doktorka mi řekla až si radši vezmu jen půlku protože sem docela hodně hubena :) tak to zkusím no :palec: ale snad budou v pohodě abych mohla být v klidu 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36576
5.9.24 23:09

A hlavně před letem nepij nic studeného s bublinkami. Já si jednou dal vychlazenou kolu a celý let jsem protrpěl. Kola se v břichu ohřála, bublinky „vybublaly“, sníženým tlakem ve výšce se roztáhly a to byla tak šílená bolest břicha, že jsem myslel, že chcípnu. A nejhorší na tom bylo, že to nechtělo ven ani vrškem, ani spodem, ale tlačilo na všechno kolem, takže normální křeče v břiše celé 3 hodiny letu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
5.9.24 23:11
@jege píše: Více

Tonjsinvypil několik litrů? Běžně pijeme před létem colu apod. a tohle jsem nikdy nezažila a ani nikdo v mém okolí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
5.9.24 23:14

@Niki820 já teda víc trpím na zalehani uší při přistání. Ale stačí víc polykat.
A tedy ještě jedno doporučení, zajděte si před nástupem do letadla na wc a pak cca 30- 45 minut před přistáním. Jakmile letadlo začne klesat a klesne pod určitou výšku, tak zavřou záchody.

• Citovat
  • Upravit
224
5.9.24 23:20

@Snorlaxik no já jedu Po prvý letadlem ale s tema ušima mám fakt strach já fakt přežijí cokoliv kazdou bolest vse :D ale usi toje pro mě něco strašného :roll: ja proste mě někdy zalehne ucho a už jde do mě stres ze budu hlucha navždy :lol: :lol: Fakt je to moje smrt usi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36576
5.9.24 23:22
@Snorlaxik píše: Více

Malou 1/2 flašku, ale hodně studenou a nějak se ten plyn uvnitř asi „zasekl“, že to normálně nevyšlo, třeba odříhnutím, ale začalo to dělat problémy až při letu. :nevim:

A na 100% to byla tá kola, ty křeče v břiše byly od tlaku a i další projevy na to ukazovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
5.9.24 23:27

a pak si představ, že doletíte a celou dovolenou se budeš bát letu nazpět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová