Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak i na me doslo a zalozila jsem si profil na jednom znamem mezinarodnim serveru. Moznosti seznameni moc nemam, kdyz cas delim mezi praci a deti. Nehledam zatim nic vazneho, spis jen nejaky pokec a kdovi, co prijde.
Rika se, ze by mel clovek vyselektovat podezrele osoby/uchylaky/lovce, ale jak?
Prislo mi par zprav a nevim, jestli na vsechny odpovidat. Proste, jak se „chovat“?
![]()
Odepisujete vsem? Jak vas poprve oslovil/cim vas zaujal ten, se kterym jste pak mely klidne jenom fajn pratelsky vztah?
@zrnko na seznamce jsem přišla k tomu svému
Odepisovala jsem všem, ale po fotkách - no bohužel, ale mám své nároky a představy - jsem již neodepsala, nebo odepsala, ale s lítostí oznámila že z toho nic nebude..
Nikdy se z toho nestalo „přátelství“
@Sofiel a „ten tvuj“ te nejak zaujal v psanem projevu, nebo se ti proste libil, tak jste si zacali psat vic? Ja jsem hodne kriticka, ale nechci nikomu ublizit svym odmitnutim.
Blba kombinace. ![]()
@zrnko no zaujal mě upřímností, rychlostí a hlavně pohledem na svět.. Je velice inteligentní muž.. Chápu tvé obavy, ale nikdy bych neklesla pod svou úroveň jen abych někomu neublížila.. Vyslechla jsem si hodně, jaká jsem povrchní orgán apod.. ale házela jsem to za hlavu
@Sofiel budu muset nasadit ostre lokty a nenechat se ukecat. A na urazky jsem tak zvykla, ze zrovna ty me nerozhodi. ![]()
Ja tu seznamku beru jako zajimavou zkusenost a necekam nic extra, ale samotnou me zaskocil jeden uzivatel. Jak mala holka jsem se normalne zakoukala do jedne fotky.
Asi mi leze na mozek jaro a nevybourene hormony.
@zrnko
fotky a realita jsou opravdu odlišné.. A tento pocit znám - dokonce se mi o jednom zdálo, ale to co přišlo bylo otřesné ![]()
Musíš si je pořádně oťukat. Piš si s nima delší dobu, než se sejdete. Odpovídat všem opravdu nemusíš. Já jsem se sešla asi 6× a vždycky to bylo moc fajn a dobře jsme si popovídali i když pak třeba nic víc nebylo. Nikdy se mi nestalo abych narazila na někoho divnýho.
S manželem jsem se na seznamce dala dohromady, po roce svatba a už čekáme miminko
Určtě vydrž, najít se tam ten pravý opravdu dá, i když jsem v to nevěřia. Držím palce ![]()
Tak to gratuluju obema k vasemu Stesti.
Jestli neuberu na sve kriticnosti, tak nenajdu ani toho uchyla ![]()
Ahojky, taky jsem už prubnula seznamku. Dotyčný mě musel něčím zaujmout rozhodně bych neodpovídala všem. Hodně dám na gramatiku, když někdo napíše- rád bych tě vyděl, tak má smůlu. Stejně jako universální odpovědi typu- jmenuji se Pepa, je mi 39 let a jestli se chceš dozvědět víc, tak se ozvi. Měla jsem opravdu kliku na kluky, se dvěma si píšu uż celkem dlouho, tak uvidíme, jestli z toho bude víc než přátelství. Mám 3 děti, takže ten chlap musí být trochu blázen, ale jsou i tací:-). Hodně štěstí! Anonym kvůli rodině…
No myslím ze o seznamkách bych ml psát romány
určitě koukat po gramotnejsich jedincich, nic neuspěchat a buď to vyjde nebo to vyjde jindy.. Ale nic se nemá uspechat, tudíž bych to stejně nechal osudu
Ahoj,
ja taky nekolika seznamkami prosla a clovek se casem nauci, cim se zabyvat a cim ne. Nerekla bych, ze jsem povrchni, ale velkou cast prvniho dojmu udelala fotka. Kdyz nezaujal, asi by to neklaplo. Pak taky jiny dojem udela muz, ktery napise vic nez jen Ahoj nebo Jak se mas? Kdyz o sobe nenucene neco malo napise a nevypada to jako text, ktery kopiruje do vsech odpovedi
O uchylacich na prvni pohled se ani nezminuju… Skoro dva roky jsem ztratila na seznamce (ikdyz jsem tim ziskala minimalne jednoho super kamarada), pak jsem s tim sekla, sebrala odvahu a poprve v zivote oslovila muze
Jsme spolu doted a snad brzo bude i to miminko ![]()