Chtíč, něžnosti - milenec

41882
16.4.13 18:35

Chtíč, něžnosti

Ahoj holky, tahle diskuze je za moji kamarádku, nemá tu ještě 100 příspěvků, tak mě požádala, zda to sem vložím. 8)

Rok 2011-listopad, narozeni meho prvniho ditete a ma prvni nevera
Zacalo to na moje narozky, kde mi muj,,milenec", ktery je starsi o 15let a je to rodinny pritel, delal muziku. Po oslave jsem mu psala o par pisnicek, ktere se mi libily a chtela jsem znat nazvy. Takze mi dovezl celou jeho sbirku a tak to zacalo. Jednou vecer sme se po facebooku rozkecali a vzniklo z toho, kdo jak co ma rad v posteli atd. Proste laskovani, vyznavani tomu druhemu, ze mame radi sex a hlavne sme se v hodne vecech shodli. Nez budu pokracovat dal, napisi, proc sem tohle delala.
Doma mam pritele, nejlepsiho tatu pod sluncem, ale nebyval Prave on byl ten spoustec vseho, toho ze jsem na vsechno byla sama, toho ze se nevenoval nasi dceri. Dokonce si ji ani nepochoval a to ji byly uz 2mesice Nevyznaval mi lasku, nebyl snad na nas ani pysny… Proc od nej neodejdu, kdyz mam potrebu toto delat, to budu psat na konci.
Milenec, rikejme mu treba Petr, zacal chodit k nam domu, vzdycky sme koukali jen na televizi a povidali jsme si, k nicemu v podstate nedoslo, jen libani, mazleni (pro me nevera, pro Petra ne). Mala nas nikdy nevidela, vzdycky spala. Kdyz nespala, tak sme si vsichni hrali. Choval se k ni uzasne. Mala ho mela moc rada i kdyz byla prcek jeste. Jenze jednoho dne prisel pritel driv z prace a videl tam boty, utect samozrejme nestihl. Me v tu chvili bylo zle, ale nezabili se, nechal ho odejit. Jenze o me zacali bojovat. Petr me urgoval, at se rozhodnu a bud odejdu k nemu, ze koupi byt a nebo at zustanu s nim a at si ziju jako do ted. Jenze to je to, proc ja nedokazu od nej odejit. Nebo ne nedokazu, ale nemuzu On nema kam jit, rodinu nema, ma jen nas A druha vec, bez sebe bysme to financne neutahnuli ani jeden. A musim priznat, ze z Petra se vyklubal peknej proutnik a muzem jich mit kolik chce i kdyz krasnej neni, ale asi to z zenskyma umi. Jak by ne, kdyz si pisem dodnes.
On uz ale od ledna 2012 ma jinou pritelkyni, kdyz ja jsem mu v podstate odrekla stehovani. Ceka s ni prcka, termin maji ted v zari 2013. A stale si pisem, stale me k nemu laka. Je to peknej hajzlik A ja sem pekna mrcha Pritel se k dceri chova krasne, ja ho i mam rada svym zpusobem. Jen bych s Petrem obcas chtela byt, citit motyly v brise, poslouchat krasny slova. Nejhorsi je, ze ja si lusknu a tu moznost mam Telefonni cislo si pamatuju. Vubec nevim, jak se toho vseho zbavit a byt zase ta hodna pritelkyne. Me nejde o lasku, ale jen o ty neznosti, co doma nemam. Tak me bud poradte a nebo nepiste. Protoze ja moc dobre vim, ze to co delam neni spravny.
je to takovy chaoticky, ale ja uz fakt nevim, co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.4.13 18:38

Dekuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.13 18:53

Ahoj, nevěru nepodporuji, ale svým způsobem chápu. Co si zkusit promluvit s přítelem otevřeně, co ve vztahu chybí?

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
16.4.13 19:00

@lyrica Ale tobě vůůůbec nejde o Petra (milence)…tobě jde o ty „motýlky v břiše“ že jo??? O to zažít znova to poblouznění…první rande…že jsem žádoucí, krásná…to ti chybí…potřebuješ hoooodně vážný a důvěrný rozhovor s manželem…tohle mu řekni…a pokud nemáte problém s hlídáním dcery, tak spolu můžete zase znova „randit“…psychologové to takhle doporučují…znova si psát vzkazy…zamilované smsky…tajné rande…ať tě zkusí znovu sbalit na ulici-jako že se neznáte… :nevim: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.13 19:05

@Jitka1976 myslim, ze by mi bylo jedno, kdyby to byl Petr, nebo Marek. Mas pravdu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.13 19:07

S pritelem tohle resime uz rok. Snazime se oba. Ale je to porad dokola :-( Treba 3dny zpet mi prisel na to, ze si pisu s Petrem, tak odesel ke kamosovi, jak se zacalo stmivat, tak uz sem mu volala, kde je. Mela sem strach. Dosel domu a dva dny byl klid a dneska jel pro drevo a ja opet Petrovi napsala :-(

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
16.4.13 19:34

:zed: :zed: co na to říct… Být tvým přítelem už dávno bych vzala nohy na ramena a to bys asi koukala, kdyby Tě opustil, co? Jsi hloupá, když si nevážíš toho, co máš…

• Citovat
  • Upravit
24379
16.4.13 19:37

To je jarem, ja se taky rozneznila jak blazen, jen nevim jak to praktikovat u me drahe polovicky, mysli ze mi hrablo :roll:,tim padem nechape co po nem chci, ja se urazim pochopitelne, jsem baba. Cekam dojemnou smirovacku vystrizenou z knizky a ono hovn*,prijde a zepta se, jestli jsem se uklidnila :? :mrgreen:…nebo reknu ze bych jsi mohla koupit novou kosilku, hodim na neho okem a on mi odpovi, jestli jich mam jako malo :zed:..jako dobry, jindy bych se zasmala :)…kdyby mi fakt nechybelo :roll: (pritom on je nezny a romantik, to zas jo)…Jak psala @Jitka1976 to neco do sebe a hlavne je to o komunikaci. U tebe je to ale mnohem vaznejsi, neriskovala bych ztratu rodiny, ale zkusila manzela pretahnout na stranu tvych potreb.Neni to ale jednoduche a neni to ze dne na den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
16.4.13 19:37
@Anonymní píše:
S pritelem tohle resime uz rok. Snazime se oba. Ale je to porad dokola :-( Treba 3dny zpet mi prisel na to, ze si pisu s Petrem, tak odesel ke kamosovi, jak se zacalo stmivat, tak uz sem mu volala, kde je. Mela sem strach. Dosel domu a dva dny byl klid a dneska jel pro drevo a ja opet Petrovi napsala :-(

snažíte se oba? To mě@fakt pobavilo… :lol: ty se snažíš jak? Tím, že mažeš historii v PC a sms z tel. Aby na to nepřišel??? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.13 19:44

@_Kaczenkaa_ Tak me bud poradte a nebo nepiste. Protoze ja moc dobre vim, ze to co delam neni spravny.// Presne tohle je pro Tebe :-D
Ano, presne tak to delam. Mazu vsechno. Vim, ze to neni spravny, ale neumim se s Tim poprat. A ano, cumela bych jako puk, kdyby odesel. Nedala bych to, vim to. A s Petrem nejsem kazdy den, jde o jeden den v mesici treba :-O

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
16.4.13 19:51
@Anonymní píše:
@_Kaczenkaa_ Tak me bud poradte a nebo nepiste. Protoze ja moc dobre vim, ze to co delam neni spravny.// Presne tohle je pro Tebe :-D
Ano, presne tak to delam. Mazu vsechno. Vim, ze to neni spravny, ale neumim se s Tim poprat. A ano, cumela bych jako puk, kdyby odesel. Nedala bych to, vim to. A s Petrem nejsem kazdy den, jde o jeden den v mesici treba :-O

chceš poradit? Moje rada zní - PROBER SE! Přečti si tu nějaké diskuze, co mají některý holky doma za chlapy - ten Tvůj má oproti nim svatozář, i když takový nebyl dřív, chlapům dýl trvá než se sžijí s dítětem, ale asi mu došlo, že to bylo špatně a změnil se, Ty bys měla udělat to samé… Zkus si třeba napsat na papír, co Ti může vztah s Petrem dát a co vzít, třeba Ti to pak trkne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.13 19:51

A ano, kdyby to udelal on me, tak bych ji asi zakroutila krkem a jeho vyhodila :-)) Vim to. Proto pisu, ze nevim, jak se s Tim poprat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.13 19:53

@_Kaczenkaa_ Ja zadnej vztah s Petrem nechci prave. Nebyla bych s nim stastna. A ano, kdyz si napisu na papir, pro a proti, tak mi z toho vypliva, ze jsem to pokakala a ze bych se vazne mela vzpamatovat. Ja to vim. Vim, ze o nej muzu prijit. Ale ten blbej adrenalin, nejake vzruseni, kdyz sem doma. Auto nemam. Na vylety nejezdime, nejsou finance. Je to na prd. Me by asi stacila i nejaka cinnost, nejaka jina,,zabava".

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
16.4.13 19:59
@Anonymní píše:
@_Kaczenkaa_ Ja zadnej vztah s Petrem nechci prave. Nebyla bych s nim stastna. A ano, kdyz si napisu na papir, pro a proti, tak mi z toho vypliva, ze jsem to pokakala a ze bych se vazne mela vzpamatovat. Ja to vim. Vim, ze o nej muzu prijit. Ale ten blbej adrenalin, nejake vzruseni, kdyz sem doma. Auto nemam. Na vylety nejezdime, nejsou finance. Je to na prd. Me by asi stacila i nejaka cinnost, nejaka jina,,zabava".

já ten vztah napsala do uvozovek, ale nezustaly mi tam-pisu na tel… A co zkusit nějaký levný koníček? Něco na co bys měla finance a co by Tě zabavilo abys nemyslela na blbiny… :lol: já teda jsem taky doma a taky ych potřebovala´jinou zábavu než malou, ale není to pro mě důvod psát si, nebo se scházet s nejakym chlapem… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2234
16.4.13 20:04

Jestli chceš na milence zapomenout, musíš s ním zpřetrhat veškeré vazby. Myslím, že duševně chorá nejsi a tak by neměl být problém se ovládnout a nekontaktovat ho.
Na druhou stranu, nevěra, která není „vidět“, nebolí. Přítel prostě nesmí vědět, že chodíš jinam. Motýly můžeš mít i s přítelem, ale to byste musely zřejmě projít nějakou odbornou pomocí (manželská poradna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí