Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že jsi nána a tvůj chlap id.iot
nesnesla bych vedle sebe takovouhle bačkoru, chlap má být chlap a ne hospodyňka ![]()
Jak dlouho spolu jste? já bych s tebou nebyla ani den, je mi z tebe na ![]()
dobrá provokace, jsem zvědavá, jestli ti to někdo zbaští
Jinak se ti divím, že se ti chtělo smolit takovou slohovku, když je venku tak hezky
@leene píše:![]()
![]()
![]()
![]()
tak jsem se dobře pobavila…to je vtip ne?
Koukám koukám, kdo má jaký požadavky ![]()
No jo, máš to fakt těžké
A teď šup, šup běž mužikovi vyžehlit ten oblek ![]()
![]()
Tady asi někomu leze sluníčko na mozek
![]()
Ale pokud je to opravdu tak, jak píšeš, tak se fakt divím, že s tebou chlap ještě je… Asi jen kvůli prckovi ![]()
@Seizdra
Jo no, a on chce vyžehlit oblek!! měla by mu sbalit kufr… ![]()
No nemusí to být výmysl, taky znám podobnou nádheru, chlap se může strhat a ona se válí, ani o ty děti se nepostará, pořád jen já, já. A to jsou spolu už dlouho, takových 5 let bych řekla ![]()
Taky myslím, že to bude vtip…být to normální chlap, tak ji dávno kopne do zadele ![]()
Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:02
@sieta.m píše:![]()
![]()
dobrá provokace, jsem zvědavá, jestli ti to někdo zbaští
![]()
Jinak se ti divím, že se ti chtělo smolit takovou slohovku, když je venku tak hezky
asi tak…
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.