Chlap, co není pro život

Anonymní
16.4.13 13:56

Chlap co není pro život

Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
16.4.13 13:58
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
16.4.13 13:58

:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:
tak jsem se dobře pobavila…to je vtip ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 13:59

Já myslím, že jsi nána a tvůj chlap id.iot :nevim: nesnesla bych vedle sebe takovouhle bačkoru, chlap má být chlap a ne hospodyňka :roll:
Jak dlouho spolu jste? já bych s tebou nebyla ani den, je mi z tebe na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
cher

:lol: :lol: :lol: dobrá provokace, jsem zvědavá, jestli ti to někdo zbaští :lol: :lol: Jinak se ti divím, že se ti chtělo smolit takovou slohovku, když je venku tak hezky

• Citovat
  • Upravit
ohýnek

Já tak nějak ani nevím co bych napsala 8o

• Citovat
  • Upravit
21848
@leene píše: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:
tak jsem se dobře pobavila…to je vtip ne? :mrgreen:

Koukám koukám, kdo má jaký požadavky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164

No jo, máš to fakt těžké :pankac: A teď šup, šup běž mužikovi vyžehlit ten oblek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.4.13 14:00
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533

8o 8o 8o
Tady asi někomu leze sluníčko na mozek :think: :zed:
Ale pokud je to opravdu tak, jak píšeš, tak se fakt divím, že s tebou chlap ještě je… Asi jen kvůli prckovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542

@Seizdra
Jo no, a on chce vyžehlit oblek!! měla by mu sbalit kufr… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 14:01

No nemusí to být výmysl, taky znám podobnou nádheru, chlap se může strhat a ona se válí, ani o ty děti se nepostará, pořád jen já, já. A to jsou spolu už dlouho, takových 5 let bych řekla :think:

• Citovat
  • Upravit
1937

Taky myslím, že to bude vtip…být to normální chlap, tak ji dávno kopne do zadele :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř Míša
@sieta.m píše: :lol: :lol: :lol: dobrá provokace, jsem zvědavá, jestli ti to někdo zbaští :lol: :lol: Jinak se ti divím, že se ti chtělo smolit takovou slohovku, když je venku tak hezky

asi tak…

• Citovat
  • Upravit
3396

To je legrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie