Chlap, co není pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
16.4.13 14:09
@tterka píše:
8o 8o 8o
Tady asi někomu leze sluníčko na mozek :think: :zed:
Ale pokud je to opravdu tak, jak píšeš, tak se fakt divím, že s tebou chlap ještě je… Asi jen kvůli prckovi :think:

naprostý souhlas… pokud je to pravda tak nechápu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.4.13 14:10
@K.Black píše:
to si piš že existujou, už jsem si i tady kolikrát v diskuzích všimla, a nechápu co by po těch chlapech ještě chtěli :roll:

víc peněz :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Seizdra píše:
Hele v prvé chvíli mě taky napadlo, že jde jenom o blbej vtip pro pobavení, ale když nad tím tak přemejšlím, fakt si myslíte, že takovýhle ženský neexistujou??? :nevim:

myslím, že existují určitě i takové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@ohýnek píše:
Chtěla jsem sledovat jak to tady dopadne, ale když něco není v normě dam emimina, tak je to vtip a provokace, to se přes ty komentáře nic nedozvím

Hele kdyby tam trapně nedopsala tu poslendí větu o milenci, možná, ale jen hodně možná bych ji to mohla věřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
@Seizdra píše:
Jo, ale už vyvolávám.. :D Včera jsem poskakovala po zahradě a sbírala po zimě hovňajse po psovi, furt chodím, vlním pánví a nic… Drží se jak klíště, breberka :D :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
uz prenasis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230

Sbal mu kufr zakladatelko a pošli ho k nám :) Sice už jednoho doma mm, ale myslím si, že by ten chudák u nás uplatnění našel:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352

Pěkný, konečně někdo se smyslem pro humor a nadsázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 14:11
@Jaja87 píše:
@K.Black No je to sila no co rici…
Ja teda doufam ze je to jen vtip protoze je to napsany ani nevim jak bych to popsala…Jako neznam snad zadnyho chlapa, co si bude sam porad varit, zehlit a ja nevim co kdyz chodi jeste do prace.

ten co znám to má tak že si vaří i pro děti, a ona fakt skoro nic nedělá, děti mají dvě ale hodný, takže nevím co dělá celé dny :roll: teda vím, nic jen kvandá s kámoškama, nebo vrazí děti bábě a jde do města, zase kvandat s kámoškama, milence teda myslím nemá :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
@Jaja87 píše:
@K.Black No je to sila no co rici…
Ja teda doufam ze je to jen vtip protoze je to napsany ani nevim jak bych to popsala…Jako neznam snad zadnyho chlapa, co si bude sam porad varit, zehlit a ja nevim co kdyz chodi jeste do prace.

ten co znám to má tak že si vaří i pro děti, a ona fakt skoro nic nedělá, děti mají dvě ale hodný, takže nevím co dělá celé dny :roll: teda vím, nic jen kvandá s kámoškama, nebo vrazí děti bábě a jde do města, zase kvandat s kámoškama, milence teda myslím nemá :lol:

• Citovat
  • Upravit
74217
@Seizdra píše:
Jo, ale už vyvolávám.. :D Včera jsem poskakovala po zahradě a sbírala po zimě hovňajse po psovi, furt chodím, vlním pánví a nic… Drží se jak klíště, breberka :D :mrgreen:

musíš zkusit dělat dřepy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@K.Black píše:
to si piš že existujou, už jsem si i tady kolikrát v diskuzích všimla, a nechápu co by po těch chlapech ještě chtěli :roll:

Hele ale já nemít tenhle případ v rodině, tak se budu taky divit, že takovýho chlapa-idiota není možný sehnat… Ale fakt je. A strýc je takovej mantinel, že dokonce tetce a holkám kreslil názornej případ toho, jak se má čůrat na WC, aby nebyly ostříkaný spodky prkýnka močí… Že se mají při čůrání předklonit rukama dopředu, aby proud moči šel do vody a ne na tu keramiku (NE, NEDĚLÁM SI PRDEL!!)… Takže se fakt nedivím, jestli tohle je pravda, bo jednoho takovýho máme v rodině..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
16.4.13 14:12

:lol: tohle psal chlap, tak klišovitý obraty z jako ženské konverzace musí být jedině odposlechnuté z blbého seriálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kopretinkka

8o 8o 8o to myslíš vážně, chudák chlap. Mám okolo sebe pár svobodných mamin, které by daly nevim co za takového chlapa. Asi si děláš pr… 8o

• Citovat
  • Upravit
243

Pro pobavení fakt dobrý. Taky bych byla radši s dítetem nebo v práci než s tebou:-))

Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@IvkaH píše:
musíš zkusit dělat dřepy :lol:

Zkusím i kotrmelce, jestli to pomůže a já se konečně vyspím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit