Chlap, co není pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
16.4.13 14:01

ODTAJNIT :lol: :lol: Ať víme, kdo dneska obědval vtipnou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219

Docela dobrý vtip toto klidně vyměnim manžela a dám ti svého se pak budeš divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher

Klid, to není myšleno vážně a já bych byla pro tu srandistku odtajnit :dance: :dance: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21848

@leene No já doufám, že už ho má dávno sbalenej, přece jenom - takový jednání… :zed: Vyžehlit oblek, jsem snad nějaká můra z čistírny??? :pocitac: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.4.13 14:02

A zkuste vy říct partnerovi ať vám vyžehlí kostýmek a co vám na to řekne? Ale to je přece něco úplněho jiného :lol: Každýmu přijdou právě jeho problémy jako ty největší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132

No co, okamžitě bych se na něj vykašlala a našla si ještě většího vola. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396

Jen zírám, doufám, že je to vtip protože jinak by tě holka být tvůj muž tak si sbalím saky paky a jdu hledat jinde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1

Já si myslim, že si tady někdo jen střílí a myslim že to je spíš k pláči a ani mě to moc nerozesmálo. Tohle předvíst doma, tak si můžu jít rovnou zbalit. Co je moc, to je moc…

• Citovat
  • Upravit
6391

Nechapu te, co po nem chces??!Je to chlap..Ja jsem taky vecne sama doma, jen protoze manzel vydelava a je tyden mimo domov jezdi kamionem po CR. taky jsem obcas na dne ze potrebuji pomoci, a taky pomoci se dockam, ale obcas mu musim rici co a jak apod..O vikendech co je doma, uvari obcas, malyho nakrmi proste pomuze.
To je tak tezky ze chce vyzehlit???Proc by jsi mela byt jako sluzka je to zenska prace… :zed: :zed: A ze nevaris no sila taky ze manzel si musi uvarit sam. :think: :think: myslim ze toho docela dela dost. A pokud se ti to nelibi tak se sbal a jdi za milencem. Promin ale docela nechapu… Bud i rada ze si ditko veme a tobe da cas pro sebe, tak kdyz si dite veme jdi si na kafe s kamoskou, nebo ke kadernici, poklid doma, uvar, vyzehli apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
16.4.13 14:03

Mě by hamba třískala, kdybych si nechala vozit jídlo a můj chlap si vařil sám, natož, aby si SVOJE prádlo žehlil. A ještě milenecký vztah??? nechápu na co si stěžuješ…přijde mi, že spíš ty nejsi pro život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396

Každopádně tohle dám přečíst svému muži až přijde z práce, aby věděl jaký má doma poklad :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Teda se vůbec nedivím, že raději tráví svůj volný čas s prckem a ne s tebou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332

Jako vtip super a dál? Já teda taky zastávám názor, že nejsem doma služka, ale tohle je i na mě moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@sieta.m píše:
Klid, to není myšleno vážně a já bych byla pro tu srandistku odtajnit :dance: :dance: :lol:

Hele zní to blbě, ale můj strýc byl stejnej idiot jako tu manžel zakladatelky… Tetka si sprcla dítě s milencem, strýc lítal kolem baráku, z práce, do práce… Doma vařil, ona měla furt „migrény“… :mrgreen: Fkat, takoví chlapi existují… Ale strýc je taky pošuk na úklid atd., takže tam se její zhýralost dala čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Haha, anonymní se chce pobavit našimi komentáři. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie