Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakl.: A můžeš mi prozradit, jak by sis teda představovala ideální život??? Já chápu, že ona „zlatá klec“ se rychle omrzí, ale já moc nepochopila, co ti chybí???
@Seizdra píše:
A víte vy, co je největší prdel???Že tu už několirkát padlo, proč není radši venku, ale že tu je tolik diskutérek…
![]()
Předesílám, že já sedím na zahradě a vypuzuju dítě z břicha slunečními paprsky
to je fakt
já obdivuji tvůj postřeh ![]()
@Anonymní píše:
Tak tedy děkuji za rady k ničemu, ale co jiného jsem měla čekat
a co jsi jako čekala? že tě tady budeme hromadně litovat, jaký jsi chudák? To spíš manžel
prober se
@tterka píše:
Nikdy jsem neřekla, že bys byla mrcha, kterou by měl manžel opustit a hlavně tady vůbec nejde o tebe, ale o zakladatelku
Ale abych to upřesnila, tak třeba můj muž se vrací z práce v době, kdy v čistírně už mají zavřeno - tudíž nestihne dojít do čistírny… Zatím co já pracuji doma a mám čas do té čistírny zajít… A zakladatelka, jelikož je doma na mateřské, tak předpokládám, že by na tu čistírnu čas měla. Obzvlášť, pokud zvládá i milence (což si myslím, že je taková maličkost, kvůli které tady většina z nás má reakce takové, jaké má…)
to nebyla otázka na tebe, špatně jsem to sepsala. S tvým předchozím příspěvkem jsem souhlasila ![]()
@Anonymní píše:
Tak tedy děkuji za rady k ničemu, ale co jiného jsem měla čekat
Hele to te teda mohlo napadnou, ze se tady do tebe pekne pusti ![]()
Kdyz mas doma skveleho chlapa co ti pomaha s domacnosti a vydelava dobry prachy a ty tu jeste napises, ze jsi vlastne dev. a, tak opravdu CO JSI CEKALA??
@Seizdra píše:
A víte vy, co je největší prdel???Že tu už několirkát padlo, proč není radši venku, ale že tu je tolik diskutérek…
![]()
U nás je hnusně, jsem nemocná, takže ven neee
![]()
@Seizdra píše:
![]()
to je fakt
já obdivuji tvůj postřeh ![]()
@Jaja87 píše:
@Seizdra Treba cekaji az se jim deti vzbudi aby mohli jit ven..
já taky vyčkávám… až se probere, tak nemám šanci napsat ani písmenko. Nemůže se dočkat, že vyzkouší venku nový boty ![]()
@K.Black píše:
no tak pokud ona je doma na MD, tak má snad čas udělat pár věcí a obstarat domácnost ne? nevím proč by to měl dělat chlap když přijde z práce
Já si to nedovedu představit, jako že by měl dojít z práce a ještě krom baráku (dřevo, zahrada…) vaiřt oběd a utírat prach
Jsem teda názoru, že rozdíl mezi ženskýma a mužksýma pracema si vytvořily feministky, ale osobně si nedovedu představit, že půjdu porýt zahradu nebo nasekat dřevo
To radši utřu ten prach ![]()
@Loki01 píše:
U nás taky. O kdyz u nás je ted napůl i díte, uz nejsem na mateřské. Ale i kdyz jsem byla tak třeba koupal on, protože si ho chtěl taky užít. A děla to i ted. Já varim večeři a chystám mu oběd a on jde okoupat malého.
@Baba píše:zalozime klub linych mrch
Kdyz prijde muz z prace, tak jsou deti taky napul
A tesim se, az pujde s tremi detmi na rodicak. Doufam, ze prijdu domu, budu mit navareno, bude tu uklizeno, vyzehleno a deti me privitaji nacvicenym sborovym zpevem
A pak si založ diskuzi a nech se odsoudit
![]()
@K.Black píše:
no tak pokud ona je doma na MD, tak má snad čas udělat pár věcí a obstarat domácnost ne? nevím proč by to měl dělat chlap když přijde z práce
Každy to ma mít jak jim to vyhovuje. Kdyz jsem byla na mateřské tak jsme taky vetsinou delali velky týdenní úklid spolu o víkendu. A malým jsme měli spoustu aktivit. Určitě večer nepřišel z práce a nevrazila jsem mu do ruky vysavač, ale o víkendu taky pracoval. V tom tydnu koupal malého, jak už jsem říkala. Ale on chtěl. Je zvykly z domu pracovat.
@Seizdra píše:
Zakl.: A můžeš mi prozradit, jak by sis teda představovala ideální život??? Já chápu, že ona „zlatá klec“ se rychle omrzí, ale já moc nepochopila, co ti chybí???
já ani nevím, já jsem čekala že mi tu někdo poradí, né že se na mě skoro všechny závistivě slítnou
@Baba píše:zalozime klub linych mrch
Kdyz prijde muz z prace, tak jsou deti taky napul
A tesim se, az pujde s tremi detmi na rodicak. Doufam, ze prijdu domu, budu mit navareno, bude tu uklizeno, vyzehleno a deti me privitaji nacvicenym sborovym zpevem
Tak to se taky můžu přihlásit. Zatím mi chybí jen ten milenec a už jsme odbourali skleničkový příkrmy ![]()