Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to si „milá“ zakladatelko myslíš, že ti to sežereme??? ![]()
Ubohýýýýýý…
,příště více snahy…
Ježíš holka, když už chceš kecat, tak vymysli něco důvěryhodnýho, tohle by ti nesežral ani prvňáček ![]()
Zakladatelko, co napsat
buď ráda, že máš doma takovýho ňoumu, normální chlap by si už dávno našel ženskou, co je k čemu ![]()
@Banny píše:
Každopádně tohle dám přečíst svému muži až přijde z práce, aby věděl jaký má doma poklad![]()
já taky ![]()
![]()
ODTAJNIT!!! Zakladatelku chci za kámošku
![]()
Poslala jsem odkaz manželovi, aby věděl, že si mě má vážit ![]()
@Jaja87 přesně! když jsem doma tak snad uvařím, poklidím a vyžehlím, když chlap chodí do práce. neříkám že chlap nemá pomáhat, ale aby když přijde z práce si ještě vařil
no a ten milenec to je hnus ![]()
@tamata píše:
A zkuste vy říct partnerovi ať vám vyžehlí kostýmeka co vám na to řekne? Ale to je přece něco úplněho jinéhoKaždýmu přijdou právě jeho problémy jako ty největší
No, to je taky fakt… Já když po něm chci, aby za mě něco udělal, tak taky kouká stylem „Jako fakt?“ ![]()
@tamata píše:
A zkuste vy říct partnerovi ať vám vyžehlí kostýmek a co vám na to řekne? Ale to je přece něco úplněho jinéhoKaždýmu přijdou právě jeho problémy jako ty největší
Tak já bych hlavně kostýmek dala do čistírny ![]()
Košili bych vyprala i vyžehlila
(Jeden oblek už jsem manželovi v pračce zničila
, tudíž jsem praktická a čistírna je bez práce i s vyžehlením
)
@Seizdra píše:
No, to je taky fakt… Já když po něm chci, aby za mě něco udělal, tak taky kouká stylem „Jako fakt?“
jenže u chlapa se to bere jako normální. Ale jak se šprajcne ženská, tak je to hned mrcha nevděčná a měl by jí opustit ![]()
@Banny píše:
Každopádně tohle dám přečíst svému muži až přijde z práce, aby věděl jaký má doma poklad![]()
Takhle jsem se už dávno na emimi nepobavila. Prosím, prosím, odtajnit zakladatelku. Moc hezky se to četlo, vystihla snad všechno, co mohla, aby bylo pochopeno, že jde o vitp. už jenom chybí, aby napsala, že to dítě má samozřejmě taky s milencem a její muž o tom dávno ví a ještě jim u toho svítil
.
S tím vařením - určitě se najdou rodiny, kde si " jede " každý sám za sebe, nebo žena uvaří dětem a ohání se tím, že není služka, aby se starala o chlapa
@Banny