Chlap, co není pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
16.4.13 14:16
@Seizdra píše:
Zkusím i kotrmelce, jestli to pomůže a já se konečně vyspím :,(

další co si myslí, že se po porodu konečně vyspí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.4.13 14:16

A víte vy, co je největší prdel??? :D Že tu už několirkát padlo, proč není radši venku, ale že tu je tolik diskutérek… :D :D Předesílám, že já sedím na zahradě a vypuzuju dítě z břicha slunečními paprsky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.4.13 14:17

Jako provokace je to fakt dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
16.4.13 14:17

@Seizdra já tedy nic nevypuzuji, ale taky sedím venku :-D

• Citovat
  • Upravit
6391
16.4.13 14:18

No nic zeny ja jdu ven se synem…Uz se vyspal jeste se naji a jdeme je tam krasne…takze bezte taky je vas tu dost nejak. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391

@Seizdra Treba cekaji az se jim deti vzbudi aby mohli jit ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@Seizdra píše:
Myslíš, že nevěrní chlapi se tahají jenom se svobodnýma bezdětnýma hvězdama??? ;) Vždyť kolik ženských, co má rodinu a miluícího manžela, má i milence… To už mi přijde míň pravděpodobný to stravování v krabicích nebo co

To jo, ale napsat to jako jen tak mimochodem, to už ji fakt nežeru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

@Jaja87 Třeba čeká i zakladatelka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak tedy děkuji za rady k ničemu, ale co jiného jsem měla čekat

• Citovat
  • Upravit
9754
16.4.13 14:19
@ohýnek píše:
@Seizdra já tedy nic nevypuzuji, ale taky sedím venku :-D
:lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@Baba píše:
Tak tohle bylo asi psano za ucelem provokace, ale az na toho milence, krabicky a sklenicky je to u nas podobny :D
Moje prace jsou deti, domacnost napul.
:pankac:
U nás taky. O kdyz u nás je ted napůl i díte, uz nejsem na mateřské. Ale i kdyz jsem byla tak třeba koupal on, protože si ho chtěl taky užít. A děla to i ted. Já varim večeři a chystám mu oběd a on jde okoupat malého.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12

Ty se asi nudíš, viď? :roll:

@Anonymní píše:
Jdu si pro radu nebo se aspoň trochu vypovídat. Už to psychicky nezvládám se svým manželem. Jsem na mateřské s dítětem (ještě rok budu). Manžel je věčně mimo. Prostě když není v práci, tak místo aby byl se mnou a věnoval se rozvíjení našeho vztahu, radši vezme malýho a jde s ním na písek, prý mi tím dává prostor pro sebe samou. Na kosmetiku, kadeřnici a tak. Doma teda něco málo udělá, já pro sebe odebírám „krabičky“ a malej papká skleničky, manželovi krabičková strava nevyhovuje, tak ten si vaří sám. Žehlení, vaření pro sebe a tak je jeho práce, přece nebudu dělat všechno, když se starám o dítě. No a on mi dneska naznačil, že by na zítřek potřeboval nachystat (tedy vyprat i vyžehlit!!!) košili a oblek, že mají nějaký větší jednání a vrátí se pozdě a nestihne to. Copak jsem nějaká služka? Navíc si ještě platí kurzy angličtiny a s jeho platem nějakých 35tisíc se to do rodinnýho rozpočtu taky promítne. Navíc mám takový tušení, že začíná tušit o mém mileneckém vztahu a stejně z jeho strany žádná změna… Já už nevím jak dál.
  • Citovat
  • Upravit
13073
@Loki01 píše:
Nekteri chlapi si vaří a žehli sami. Nevim proc by to měla byt ženská práce. Co to vůbec je ženská práce? :roll:
Pokud by to byla pravda tak je zakladatelka trubka, ze z toho děla takove drama, ale taky absolutne nechápu ty komenty jak je chlap chudák a ze si ma najít pořádnou ženskou. No jo, jak je někdo mimo „normal“ tak je to skandál.

souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Seizdra píše:
A víte vy, co je největší prdel??? :D Že tu už několirkát padlo, proč není radši venku, ale že tu je tolik diskutérek… :D :D Předesílám, že já sedím na zahradě a vypuzuju dítě z břicha slunečními paprsky ;)

já čekám až se mi probudí děti a taky mizím se slunit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Loki01 píše:
Nekteri chlapi si vaří a žehli sami. Nevim proc by to měla byt ženská práce. Co to vůbec je ženská práce? :roll:
Pokud by to byla pravda tak je zakladatelka trubka, ze z toho děla takove drama, ale taky absolutne nechápu ty komenty jak je chlap chudák a ze si ma najít pořádnou ženskou. No jo, jak je někdo mimo „normal“ tak je to skandál.

no tak pokud ona je doma na MD, tak má snad čas udělat pár věcí a obstarat domácnost ne? nevím proč by to měl dělat chlap když přijde z práce :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky