Jak se mi život otočil o 360°a teď jak zapomenout

253
15.4.13 19:04

Jak se mi život otočil o 360°a teď jak zapomenout

Ahoj nevím kde začít.

Začátek vztahu byl nádherný o mojí dceru, které v tudobu byl jeden rok se staral šipčkově bral jí jako svojí to dál pokračovaloi na začátku manžeklství, které jsem uzavřeli po dvouch letech vztahu. V tu dobu jsme čekali naše první společné dítě. Po příjezdu z porodnice se staral až moc:), ale bylo to manželství a on jako otec jak z učebnice:). Po tom jsme si pořídili duhé a poslední miminko ač jsem ho nechtěla, ale on mě přemluvil abychom si to nechali. Pořídili jsme si baráček, podnikali jsme jeli jsme na dovolenou do Bulharska…atd. Vše bylo krásne než přišel první rozbitý hrnek z jeho servisu. Dále došlo na to, že náš podnik jde pomalu a jistě ke dnu. V tu ránu se změnil ze špičkového otce na TYRANA. K vůli němu mám zdravotní problími nejenom že týral mě, ale týral hlavně moje dětí. Nechal nás na štědrej den v půlnoci nás vyhodil na ulici. Po dobudvou lt jsem zažila jenom starat se o děti chodit do práce a každej věčer se kukat na svoje tělo kde všude mám modřiny. Trvalo midlouho než jsem odněj odešla. A pak přišla moje největší životní chyba a to ta, že jsem se vrátila. Vše fungovalo, ale pak přišel opět zlom a to ten, že ze vzteku miohodil do hlavy sekeru, na čas jsem přišla o děti to mě zlomilo nejvíc. Ale co je na tom nejsmutnější že mu to na soudech všechno prošlo a žádnej státní orgán to zajímalo jsme si prožil. Dnes pokud někdo zvíší hlas já si vzpomenu na to co jsem si prožila a tato zkušenost se snámi táhne až do teď a já mám obavu aby moji oba synové nebyli taky takoví jako je jejich otec :(. Poradtě jak na to můžu alespoň zapomenout. Proto radím padneli první facka …. neomlouvej te to … on se kvůli vašim krásnejm očím nezmění. Pokud máš podobný zážitek napiš ho já si alespoň uvědomím, že v tom nejsem sama. PS: Jsem na všechno sama, nemám nic, ale jsem štastná, že mám klid a nikdo mě nebije, ale ty vzpomínky ty jsou strašné. Ale zaplať pán bůch že mám krásný tři děti, které jsou zdravé. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3684
15.4.13 19:11

Ahoj
Je mi moc líto co jsi si prožila, vím že je to těžké a ještě těžší odejít a zapomenout!
Taky jsem měla od manžela modřiny, děti byli hysterické, nechtěli domu, budili se v noci s pláčem! Dál se rozepisovat nechci, není to pro mě jednoduché si ty časy připomínat!

Dnes mám úžasného přítele, který mi splní co mi na očích vidí. ALE i tak pokud vidím opilého člověka, nebo i můj přítel si dá pár piv na víc, začnu být nejistá, mám hrozný strach cokoliv říct abych něco neřekla špatně. Ikdyž vím, že by mi nikdy neublížil, pořád je ve mě to co jsem prožila se svým manželem a asi to ve mě ještě dlouho zůstane…

Bohužel, nějaké rány se prostě nezahojí.

Přeji ti aby jsi se měla moc dobře a na špatné vzpomínky postupně zapomínala a žila se svýma dětma krásný život :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.4.13 19:11

Asi tu dostanu slovne pres hubu, ale o 360 stupnu, to jsi zase tam, kde jsi byla, ne?

• Citovat
  • Upravit
19200
15.4.13 19:13

Tvůj příspěvek je strašně zmatenej. Tady Ti s tím nikdo nepomůže, to co tady píšeš, řekni psychologovi, to bude nejlepší řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.4.13 19:14

@ncc1701 Ne to bylo na to, že jak se zrazu život v jedné chvíli otočil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
15.4.13 19:14
@ncc1701 píše:
Asi tu dostanu slovne pres hubu, ale o 360 stupnu, to jsi zase tam, kde jsi byla, ne?

Ale no tak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.4.13 19:16

@sonička523 Zkopíruju ti TVOJI VLASTNÍ ODPOVĚĎ zde na emiminu v podobné diskuzi:
Ahoj, zkusila bych si sním promluvit. Sice je hezké, že se o tebe a dítě hezky stará, ale taky jde o to jak se chová já bych sním rychle asi vyběhla nejsem kus hadru taky mám trochu hrdosti.
Můžu mít otázku jak dlouhoto trvá? Pokud takovej byl i v tu dobu co jste neměli spolu dítě tak tě obdivuju, že si vůbec do toho šla. Radím ti zvlastní zkušenosti. Já kdybych to mohla vrátit čas na zpět tak bych se zachovala úplně jinak. Musíš hlavně myslet stoprocentně na svoje dítě.

Soničko…ty umíš radit jiným…proč sobě neumíš??? Tady si sama poradila…já vím, ve vlastním životě je to sakra těžký…ale jiná rada, než ta tvoje vlastní asi nebude…udělej to stejně jako sama radíš…hodně štěstí a drž se!!!

• Citovat
  • Upravit
253
15.4.13 19:16

@T.Hololinka Děkuji za tvojí odpověď jenom je rotdíl, že můj manžel nepil, ale byl psychicky narušený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.4.13 19:19

To je strašné. Kamarádku mlátil přítel (patřil mezi světský). Jí bylo 15, její první láska a byla slepá. Chodila s monoklama, kousancema na krku a byla pohublá. On mi psal smsky jako že je to ona a on jí pak řekl, že se se mnou nesmí kamarádit, jinak prej uvidí. Neviděla jsem jí půl roku. Pak mi poslala S. O.S smsku, kdy jsem nalítla já a doslova jí vyrvala jeho spárů. Jí přede mnou mlátil na mě se tak napřáh, ale nakonec to neudělal. Pak jsem volala policii, když se dostal k ní domu a nechtěl jít ven. Policie mu řekla, že za plot nesmí. Stál tam půl dne a čekal až půjdeme ven. Já s ní chodila všude. Do školy, ze školy, trávila s ní každej víkend. On nás vždycky někde vystopoval a chodil za námi jak její stín. Policajti na to hodili bobek. Po 2 měsích toho nechal. Bylo to srašný období. Jednou ji málem strhnul pod kamion. A řval u toho, že když jí nemůže mít on, tak nikdo. Naštěstí jsem jí držela za ruku a strhla jí zpátky. Šmejd zas*anej. Ze začátku byl taky úžasnej a milej. A pak… teď začal chodit s mojí druhou kamarádkou. Napsala jsem jí ať si dá na něj pozor. Co je zač. Ona na to, že je milej a skvělej. No to on umí. Tak jsem jí napsala, že až dostane facku, ať nechodí brečet, protože to podstupovat znovu nemínim. Tamto stačilo. Tahle kamarádka má 5 letýho prcka. :( super náhradní tatínek. a první kamarádka se z toho dlouho nemohla dostat, hlavně když to byl první vztah a hned takhle na h… ale pak si našla chlapa co jí na rukou nosil. Byli spolu 6 let. :) drž se… uvidíš že bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.4.13 19:25

Uf je to hrozne zmatene…No tak hlavne uz ho neber zpet. Budou zase lepsi zitrky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
15.4.13 19:41
@ncc1701 píše:
Asi tu dostanu slovne pres hubu, ale o 360 stupnu, to jsi zase tam, kde jsi byla, ne?

Ale kuš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.4.13 20:05

Děkuji všem za rady a beru patrnosti :lol: Moc děkuji :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
15.4.13 20:24

@sonička523 no tý jo je to zmatené a hrozně smutné… poradit se na to nedá asi nic, to nejdůležitější už si vlastně udělala a to že jste od sebe a jak píšeš máš klid a nikdo tě nemlátí… dej tomu čas, vše se musí pomalu zhojit a časem určitě najdeš někoho kdo si tě a tvých dětí bude vážit… pokud se s tím ale neumíš vyrovnat, vyhledej odborníka, pomůžeš tím nejen sobě ale taky svým dětem, jsi máma a musíš být pro ně silná a ne zlomená a ublížená…
no po pravdě nezlob se ale fakt nechápu že si se k němu dokázala vrátit a věřila si že to bude jiný, vždyť to je všude, v telce, na netu, v novinách, lidi si o tom povídaj… takový už se nezmění…

• Citovat
  • Upravit
253
13.5.13 23:53

@Raďulle a představ si co jsem se dověděla po letech že žije smojí spolužačkou ze zdrávky,–malem mě ranila mrtvice že zrovna ona ho našla na inzerát :poblion: i když věděla jaký byl na mě ale říkala že je suprovej a pozornej nevěřila mojí kruté realitě bohužel až čas ukázal pravdu kterou nechtěla slyšet. Když se otočila v nemocnici na traumatologii pochopila a díky tomu by měl konečně exmanžel bručet jsem pozvaná jako hlavní svědek ale stejnak takovej šmejd má větší štěstí než rozumu. A jemě to fuk jestly bude sedet nebo ne dětem dal vloni každému na učet částku ze které smým po dobu studia vybírat měsíčně 6000 kč pak maj na učet přistup děti. JEN SE MODLÍM ABY NEBYLY PO TÁTOVI POVAHOU STAČÍ KDYŽ JSOU MU PODOBNÝ. EX spolužačce přeji mnoho uspěchu a uzdravení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
15.5.13 11:21

@sonička523 no tak to je teda masakr, tak přeji štěstí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky