Manžel je urážlivý

Anonymní
15.4.13 10:48

manzel je urazlivy...

Ahoj holky, chtela bych od vas radu jak na urazliveho manzela… manzel se urazi kvuli kazde kravine, dokaze me pak ignorovat treba tri, ctyri dny.. to se mnou moc nemluvi, neodpovida na moje dotazy, proste mi s nosankem navrch dava najevo jak je jakakoliv reakce na me pod jeho uroven.. uz mi z toho docela hrabe a nevim co stim..par prikladu: bavili jsme se pri ceste v aute a ja se ho zeptala jestli vi jak se rekne havran anglicky, jsem to nevedela, tak jsem se ptala - mluvime s manzelem anglicky, neni cech..no a tak jsem mu rekla, ze je to ten ptak co se jmenuje stejne jak ta velmi znama basen od Edgara Alana Poe.. a on mi rekl, ze toho spisovatele nezna, z eto jmeno nikdy neslysel, coz me udivilo, manzel je vysokoskolak, tak jsem pocitala stim, ze to zna..Nevysmivala jsem se mu, jenom jsem mu rekla, ze v cesku mame asi lepsi skolu, kdyz se svetova literatura uci i na zakladce a na stredni.. zacal na me vykrikovat, tak at se s nim teda rozvedu, kdyz nevim kdo je to Poe.. pak jsme se sli podivat do mesta a on me opet ignoroval, tahla jsem se za nim skocarkem, on sel 200 metru prede mnou a nemohl na me pockat nebo se se mnou bavit,..to se stalo v sobotu a od te doby mame oddelene loze.. no a tohle dela docela casto..vcera jsem sla s malou asi na tri hodky na prochazku, chtela jsem at jde s nami, ale cely den lezel v posteli, protoze mel migrenu, tak ze nejde.. pak jsem se po osme vratila a on sel ven jakoby se nechumelilo a prisel az tri hodiny..to me tady taky pekne nas.., protoze mi slibil, ze bude s malou doma az prijdu, abych mohla jit ven na brusle..Urazi se a nemluvi se mnou treba i pred mymi rodici, kvuli uplne blbine.. jako fakt nevim, jestli je to duvod k urazeni se a ignoraci.. ma proste dny kdy je strasne fajn a pak staci nejaka takova blbina a zaciname zase od zacatku.. kdyz mu tohle chovani vytykam, rika, ze to neni pravda, ze se chova normalne a vzdycky tomu nasadi korunu, ze jsem vedela jaky je, tak jsem si ho nemela brat, kdyz se mi to nelibi…treba jsem se nastvala, prtoze mi ani nepogratuloval k tricetinam, no a nakonec byl misto me urazenej on, ze jsem mu to vytkla, vsechno umi otocit tak, aby to byla moje chyba…a ted poradte co s tim? diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.4.13 10:50

Co s ním? promluvit si.. nic jiného asi neuděláš, pokud je takový a vadí Ti to, tak zvážit, jestli má dál vztah cenu.. protože pokud on sám s tím nic neudělá, tak Ty sama taky ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.4.13 10:54

Je vysoký, nebo měří metr šedesát?
Připomíná mi tvůj muž pár lidí a budeš to mít zkrátka těžké, třikrát si dobře rozmysli, co řekneš. Dá se s tím žít, i když to občas ujede, ale nezměníš ho. Vždycky si řekni, že by mohly být horší věci a tohle zkousni. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
15.4.13 10:55

Ahojky. Zkusila bych pořádně si promluvit a důrazně mu vysvětlit, že ti takové chování vadí. Je to dospělý chlap a ne malé děcko. Záleží, jestli ti to vadí tak moc, že bys s ním vztah i ukončila…ale pokud to tak bude dělat celý život, no potěš koště. Těžko radit, já si třeba myslím, že by partneři měli na vzájemnou kritiku nějak reagovat, ale pokud ti on jen řekne, že sis ho takového vzala, tak ať se s tím smíříš, tak to je pak těžké. A klidně bych mu řekla, že se tak (jako blb) před svatbou nechoval, kdyby jo, nevzala bych si ho. No držím palce! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 11:06

Ukoncit vztah s nim urcite nechci, je hodny, malou ma moc rad, stara se o nas dobre, vydela dost penez, koupil dum, v podstate si na nic jineho nemuzu stezovat a navic ho mam moc rada, takze se rozvchazet kvuli tomuhle fakt nechci, proste kazdy ma neco, lepsi nez kdyby sedel v hospode:D ale je proste fakt, ze me tohle jeho chovani strasne otravuje, aspon jednou za mesic se takhle zachova..ja bych se radsi pohadala a za chvilku zase fungovala, on to neumi, hadky nesnasi, radsi mlci.. Rozhovory moc nepomahaji on si neni vedom, ze se takhle chova, prijde mu, ze prehanim..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 11:09

@Litta to mas pravdu, jsou urcite horsi veci, akorat by se mi lip zilo kdyby tohle odpadlo, jsem si i rikala, ze bych zkusila metodu zrcadleni.. delala bych to co dela on a treba si uvedomi svoje chovani..buduto proste ignorovat, problem je v tom, ze to vydrzim chvilku, to napeti nesnasim, mam rada klid a mam tendence se mu jeste omluvit, on to podle me vi a zneuziva toho.. jak rikam vydrzim s nim nemluvit chvilku, ale pak hrozi, ze se ve me ta zlost nashromazdi a pak vybuchnu a reknu neco, co bych nechtela.. to se bojim

• Citovat
  • Upravit
medvidek
15.4.13 11:13

Ahoj, tak ho nahraj a až bude „chvíle klidu“ tak přehraj nahrávku ať se vidí a snad i „kousne do jazyka“,když Ti nevěří. Nic jiného mě nenapadá, když s ním není kloudná řeč.

• Citovat
  • Upravit
14637
15.4.13 11:13
@Anonymní píše:
@Litta to mas pravdu, jsou urcite horsi veci, akorat by se mi lip zilo kdyby tohle odpadlo, jsem si i rikala, ze bych zkusila metodu zrcadleni.. delala bych to co dela on a treba si uvedomi svoje chovani..buduto proste ignorovat, problem je v tom, ze to vydrzim chvilku, to napeti nesnasim, mam rada klid a mam tendence se mu jeste omluvit, on to podle me vi a zneuziva toho.. jak rikam vydrzim s nim nemluvit chvilku, ale pak hrozi, ze se ve me ta zlost nashromazdi a pak vybuchnu a reknu neco, co bych nechtela.. to se bojim

Ano, tos vystihla, „zneužívá toho“. Neměl nějaké problémy doma? Nervózní otec, sám problémy ve škole, něco takového? Prostě nedostatek sebevědomí? :think: Tohle mi dělal ex, Napoleonský komplex, stašně se to stupňovalo, nemohla jsme pak říct vůbec nic. A „trestem“ nebyla jen ignorance, ale záchvaty vzteku, při kterých mi často způsobil i modřiny. Naštěstí jsem si ho nevzala, takže jsem se nakonec odhodlala k útěku. Ale pozor, aby se to nezhoršovalo. Takhle z pár řádků ho odhadnout nedokážu, jen přidávám svou zkušenost s podobným… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.4.13 11:15
@medvidek píše:
Ahoj, tak ho nahraj a až bude „chvíle klidu“ tak přehraj nahrávku ať se vidí a snad i „kousne do jazyka“,když Ti nevěří. Nic jiného mě nenapadá, když s ním není kloudná řeč.

Pokud to půjde a nebude to spíš brát jako další útok, tak tohle nemusí být špatný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
15.4.13 11:17

@Litta tak ať ti to vyjde.Bych mu vyčinila. Jsem „krapet hádavka“ takže toto na mě neplatí, tedy to co předvádí Tvá polovička. No uf uf uf.

• Citovat
  • Upravit
3379
15.4.13 11:18

Jak dlouho tohle trvá?

Tak zkus mu ukázat zrcadlo a nemluvit s ním také 4dny, ať vidí, co to je, ukaž mu to, co dělá Tobě.

A milenka v tom být nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.4.13 11:20

@medvidek To asi nebylo na mě, viď? :mavam: Jinak já jsem taky dost hádavka a nic si nenechám líbit, ale tím jsem jeho útoky vždycky jen stupňovala.
Ježiš jsem se po ránu zas rozčílila, jen jsem si vzpomněla, ještě že mám doma teď miláčka hodnýho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
15.4.13 11:22

@Litta bylo,jen ještě reakce na první úvodní příspěvek ;) ;) ;) ;).Promiň nechtěla jsem se Tě jakkoliv dotknout.

• Citovat
  • Upravit
14637
15.4.13 11:26

@medvidek Aha, aha, tak to jo. ;) Naštěstí v tom nežiju už, takže to vlastně vyšlo. :lol: A já nechci urazit tebe, ale myslím, že opravdu nedokážeš odhadnout, jak bys mu vyčinila a jak by sis to nenechala líbit. V té situaci ti dokáže dobrý manipulátor nabulíkovat, že špatná jsi tu ty, vytváříš konflikty a jsi na něj hnusná a on za to nemůže. :mrgreen: Chudinka. :mrgreen: Vím, absurdní, ale nezažít, neuvěřím. :roll:
Moje máma s urážlivkou zůstala, ale je jí to jedno, protože jinak je to bezva a prostě co jak myslí, to řekne, občas on trucuje u sebe v pracovně, ale za chvíli je zpátky a jako by nic. Mají doma docela veselo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 11:28

Prave ze problemy v rodine nejsou a nebyly, sebevedomi ma na rozdavani, je uspesny v praci, spis nez o agresi jde o to, ze se tvari, ze jsem ho strasne zklamala svym chovanim, kdyz na neho trebqa trochu vyjedu nebo se me neco nelibi, prave, ze nejake zvysovani hlasu ma opacnu efekt, hadani nepomuze, spis situaci zhorsuje, stavi me to do pozice urvane zenske, ktera se neumi ovladat.. neni agresivni, nikdy by se me nedotknul, neuhodil, to jsem si na 100 procent jista..rikala jsem se, ze diky namahave praci je ve stersu a potrebuje asi vic klidu, dost toho nakecam, tak je toho asi nekdy na neho moc:D ale na druhou stranu chodi do prace a doma vubec nic delat nemusi, ma cas pro sebe.. no a milenka v tom urcite nebude, v praci je pouze v muzskem kolektivu, se zakaznikem se setka jenom online, navic je kazdy den hned po praci doma, takze to asi.. sex funguje dobre v tom bych problem nevidela.. ten napad s nahravkou jeho chovani se mi zamlouva, jenom aby se neprovalilo, ze si za to nakonec fakt svym chovanim muzu sama:D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky