Jsem opravdu takový slaboch?

58
14.4.13 10:52

...

.

Příspěvek upraven 01.11.18 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.4.13 10:59

Já takhle žila téměř 3 roky.. poslední impuls bylo ohrožení dítka, pak jsem se prostě sebrala a šla jsem. Nebylo to lehké, nikdy to lehké nebude, ale nelituju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.4.13 11:02

No ono asi zalezi na tom, co te vede k tomu ve vztahu setrvavat. Nekoho drzi financni zavislost, deti… A nekdo si to zkratka musi odzit az do toho fakt horkeho konce, kdy to v hlave udela klik, prehodi se vyhybka a najednou se odchazi strasne lehko. Zadny plac, zadne styskani si.

Tohle by melo byt jen tve rozhodnuti, nikdo nema pravo te soudit. Predpokladam, ze tam nejde o nejakou patologii, kdy nejsi shopna opustit nasilnika, gamblera atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.4.13 11:03

Pokud máš pocit, že nemůžeš odejít a přitom jsi přesvědčená, že musíš, požádej někoho blízkého o pomoc. Anebo naopak někoho neznámého, zavolej si na linku důvěry, vylič jim situaci a oni ti poradí, kam se obrátit o pomoc.

Nejlepší by bylo svěřit se blízkému člověku, kterému věříš, že tě „nedá“ a na nějakou dobu by byl ochotný tě i u sebe nechat, abys mohla začít od začátku :hug: Přeju štěstí a odhodlání!!

• Citovat
  • Upravit
58
14.4.13 11:09

.

Příspěvek upraven 01.11.18 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.13 11:14

@xxx007 v tom případě můžeš vyčkat, až bude nějaký impuls tak silný, že už to prostě nemůžeš překousnout, nebo sebrat odvahu a rozseknout to.. většinou se pak pomoci dočkáš tam, kde bys ji ani nečekala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.4.13 11:15
@xxx007 píše:
Ne není násilník ani gambler nebo alkoholik… To by mi to možná ulehčilo… Jen je to prostě lhář a nemůžu se na něj spolehnout… Jenže vždy když se rozhodnu odejít nějak se vše otočí proti mě a vlastně si za to můžu sama… První rok byl hezký ale začala jsem zjišťovat, že mi lže… V maličkostech pak i co se týkalo toho jak a byl nebo nebyl (a stýkal se) v kontaktu se svými bývalými… Finančně jsem byla vždy naprosto nezávislá a děti nemáme… Jen nevím za kým jít a koho poprosit o pomoc… Pro své přátelé jsem vždy udělala vše co jsem mohla ale sama nedokážu poprosit o pomoc… Trochu se stydím za to, že to nedokážu sama vyřešit…

Každý člověk se někdy v životě ocitne v situaci, ve které potřebuje pomoc od někoho třetího. Nemáš se zač stydět, opravdu. Pokud máš dobrého kamaráda nebo kamarádku, vysvětli situaci a zeptej se, jestli by ti mohli pomoct. Každý dobrý kamarád určitě rád pomůže. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7569
14.4.13 11:15

Byla jsem ve vztahu, zamilovaná po uši a pak mi kamrádka řekla větu, dle které se řídila sama a mě ta rada nakopla:

„Život je krátký, chodím do práce, mám koníčky a zbytek času nechci trávit s někým, s kým mi není dobře“
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.4.13 11:17
@xxx007 píše:
Jenže vždy když se rozhodnu odejít nějak se vše otočí proti mě a vlastně si za to můžu sama…

A neni to jedno, kdo za to muze? :nevim: To jako musis podat vysvetleni, proc uz s nim nechces byt a kdyz neni dost dobre, tak co, zakaze ti opustit ho?

Jinak lhar zustane vdycky lharem, to se nezmeni. Lhar bude vzdy lhat kazdemu, bez vyjimky. A jsou lhari, teri si radsi ukousnou ruku v zapesti, nez aby vubec priznali, ze lhali, jsou umlaceni argumenty a presto dal klickuji a lzou a lzou - nema vyznam doufat, ze se nejak vyrazne zmeni. Bohuzel lez s sebou nese casto i dalsi nesvary (ne nadarmo se rika, ze kdo lze, ten krade), protoze lez je takovy maly duaz o moralnich hodnotech toho cloveka, pokud je schopen opakovane lhat, tak je schopen i jinych vztahovych krivren, psychicky vydirat, manipulovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.4.13 11:20

@xxx007 Ahojky…měla jsem dřív něco podobného…každodenní lhaní v drobnostech i závažných věcech…neustále rozchody a zase návraty…
Vždy chvilku dobrý a pak zase vše na novo..
Pak jsem si jednou řekla dost a utnula jsem to.
Ale je pravda, že jsem sama vnitřně byla přesvědčená o tom, že je to správně…
Za nedlouho potom jsem taky našla super chlapa s kterým máme roční holčičku a v září svatbu…
Věřím, že kdybych nepřesvědčila sama sebe, tak to může trvat třeba do dneška…
Drž se a ať to dobře dopadne a jsi šŤastná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.4.13 11:25

.

Příspěvek upraven 01.11.18 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.4.13 11:28

.

Příspěvek upraven 01.11.18 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.4.13 11:32

Příspěvek upraven 01.11.18 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
14.4.13 11:33

Já blbka čekala taky na impuls a ten přišel cca před pul rokem, připravil mě a děti o sřechu nad hlavou a zadlužil mě za 2 mega :zed: no blbka sem a mla sem to zabít o hodně dřív, aspon bych neměla takový dluhy a a měla střechu nad hlavou.Ted mám houno tři děti z toho jedno neschopné normálnho života dluhy a 15kg dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klare
14.4.13 11:44

Poslední impulz bylo uvědomění, že bude pořád stejný, že si mě vážit nikdy nebude a nebude se ke mně chovat jinak, než se chová. Ten impulz přišel před 14ti dny, odešla jsem a je mi o hodně líp, i když jednoduchý to není…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky