Mladší partner, zkušenosti?

Anonymní
12.4.13 14:27

Mladsi partner,zkusenosti?

Krasny den :kytka:

Predem prosim o zachovani anonymity.

Holky mate nektera zkusenost s mladsim partnerem? Spatnou i dobrou. Nekoho jsem potkala, je o pet let mladsi, jsou tam vzajemne sympatie, kdyby mi nerekl, ze je mladsi :cert: :lol: tak bych to do nej ani nerekla, dle chovani.Ale i tak mam obavu. Prosim o vase zkusenosti. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
medvidek
12.4.13 14:31

Ahoj, mám partnera (manžela)o 3roky mladšího a k první(ne s ním) dceři, máme společně další 3děti. V čem je u tebe problém?

• Citovat
  • Upravit
1746
12.4.13 14:34

Můj manžel je také opět let mladší, problém jsem v tom nikdy neviděla, do vztahu jsem šla s tím, že uvidíme, bylo mi s ním dobře a navíc o věku to není. Jsme manželé dva roky, čekáme druhé dítě a nikdy jsem nebyla spokojenější než v tomhle vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.4.13 14:35

Záleží nejen na tom, jeslti mu není 16, ale taky na tom, v kolika si představuješ mít děti, chlapi do toho často dospějí o hodně později, tak abys za pár let nepsala, jaký podraz na něj při sexu udělat, aby ses konečně dočkala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.4.13 14:35

Taky hlásím mladšího manžela, jsme spolu už přes deset let, máme spolu děti a víc pubertální nápady mám tedy já než on :lol:

Na okolí kašli, pokud si rozumíte, není co řešit. To přece ukáže až čas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
12.4.13 14:37

Já si myslím že na věku nezáleží (teda jak už bylo zmíněno, jestli mu není 16 :-D ) moje máma má o deset let mladšího partnera, nevim kolik let jsou spolu, ale pár už to bude a chovaj se stále jako čerstvě zamilovaný :-)

• Citovat
  • Upravit
29577
12.4.13 14:43

Mám ty nejlepší. Nikdy jsem to takhle nepitvala, stejně je to kus od kusu, určitě ne od věku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.4.13 14:44
@Anonymní píše:

Holky mate nektera zkusenost s mladsim partnerem? Spatnou i dobrou. Nekoho jsem potkala, je o pet let mladsi, jsou tam vzajemne sympatie, kdyby mi nerekl, ze je mladsi :cert: :lol: tak bych to do nej ani nerekla, dle chovani.Ale i tak mam obavu. Prosim o vase zkusenosti. :mavam:

Ahojky, me je 26 a pritel je o 2,5 roku mladsi a co se tyce rodinneho mysleni a tak nejak zpusobnosti pro partnersky zivot to ma dle meho v hlave jeste lepe srovnane nez ja ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lizzie1

Ahojky, myslim ze o veku to uplne neni. Mamce je 43 a jejimu priteli je 35. Jsou spolu 14 let. Potkali se kdyz mu bylo 21, a mamka mela uz me a moji sestru. Postaral se o nas, a je to pro me jako tata s kamaradem v jednom, vzhledem k tomu, ze je mi 23. :) Spolu maji jedno dite - meho dalsiho 5ti leteho sourozence :)… Jdi do toho, drzim palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
jogurtožrout

Můj partner je taky o pět let mladší než já, jsme spolu už šestým rokem a máme roční děcko. Když jsme se seznámili, tak jemu bylo 17 a mně 22 a kdyby napřed nezatloukal, kolik mu je, tak bych si s ním asi nezačala. Jde to, ale dře to, ten věkovej rozdíl je znát, když je potřeba řešit nějaký dospělácký věci ohledně bytu, rozvržení financí, všemožnýho zařizování, tak to musím dělat hlavně já. Občas si přijdu jak jeho matka, naháním ho, aby aspoň něco udělal, uklidil po sobě. On je víc takovej nevyblblej, pořád by chtěl pařit s kámošema, já už mám jiný zájmy. Taky jsme měli dost hádek kolem sexu, on je jak králík, šel by na to několikrát denně, já už mám tu potřebu nižší než dřív, tak by mi to stačilo párkrát týdně. Na dítě se taky ještě necítil, chová se kolikrát spíš jak jeho starší brácha než otec.

• Citovat
  • Upravit
609
12.4.13 14:48
@jogurtožrout píše:
Můj partner je taky o pět let mladší než já, jsme spolu už šestým rokem a máme roční děcko. Když jsme se seznámili, tak jemu bylo 17 a mně 22 a kdyby napřed nezatloukal, kolik mu je, tak bych si s ním asi nezačala. Jde to, ale dře to, ten věkovej rozdíl je znát, když je potřeba řešit nějaký dospělácký věci ohledně bytu, rozvržení financí, všemožnýho zařizování, tak to musím dělat hlavně já. Občas si přijdu jak jeho matka, naháním ho, aby aspoň něco udělal, uklidil po sobě. On je víc takovej nevyblblej, pořád by chtěl pařit s kámošema, já už mám jiný zájmy. Taky jsme měli dost hádek kolem sexu, on je jak králík, šel by na to několikrát denně, já už mám tu potřebu nižší než dřív, tak by mi to stačilo párkrát týdně. Na dítě se taky ještě necítil, chová se kolikrát spíš jak jeho starší brácha než otec.

Vidis a takhle se choval muj byvaly a to byl o dva roky starsi nez ja, jeho vrstevnici chovali mimca a on studoval dalsi VS, chystal se objevovat svet a budovat karieru, deti mu nic nerikaly a ja, svatba, rodinny zivot samosebou taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 14:53

Problem prave nemam, coz me docela prekvapuje, rozumime si, opravdu nevedet, ze je mladsi, ta to do nej nereknu. Je sice pravda, ze kdyz jdem spolu nekde, tak mam pocit, ze na nas kazdej kouka :think: :nevim: ale to se mi mozna zda. Mne je 26 mu 21 ;) A deti mam dve. Tak me prave prekvapuje, ze si vybral starsi artnerku a jeste se dvema detma.On si nasel me. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.13 14:54
@jogurtožrout píše:
Můj partner je taky o pět let mladší než já, jsme spolu už šestým rokem a máme roční děcko. Když jsme se seznámili, tak jemu bylo 17 a mně 22 a kdyby napřed nezatloukal, kolik mu je, tak bych si s ním asi nezačala. Jde to, ale dře to, ten věkovej rozdíl je znát, když je potřeba řešit nějaký dospělácký věci ohledně bytu, rozvržení financí, všemožnýho zařizování, tak to musím dělat hlavně já. Občas si přijdu jak jeho matka, naháním ho, aby aspoň něco udělal, uklidil po sobě. On je víc takovej nevyblblej, pořád by chtěl pařit s kámošema, já už mám jiný zájmy. Taky jsme měli dost hádek kolem sexu, on je jak králík, šel by na to několikrát denně, já už mám tu potřebu nižší než dřív, tak by mi to stačilo párkrát týdně. Na dítě se taky ještě necítil, chová se kolikrát spíš jak jeho starší brácha než otec.

Tak v tomhle problem nevidim, je hodne pracovitej, ma dve zamestnani.Na dite se prave citi, chce zit rodinny zivot.Dle teda toho co rika, ze. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
12.4.13 14:57
@Anonymní píše:

Holky mate nektera zkusenost s mladsim partnerem? Spatnou i dobrou. Nekoho jsem potkala, je o pet let mladsi, jsou tam vzajemne sympatie, kdyby mi nerekl, ze je mladsi :cert: :lol: tak bych to do nej ani nerekla, dle chovani.Ale i tak mam obavu. Prosim o vase zkusenosti. :mavam:

Memu manzelovi je 24let a me 35let… A je to to nejlepsi, co me kdy potkalo… co je to 5let? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.13 15:03
@Ema N. píše:
Memu manzelovi je 24let a me 35let… A je to to nejlepsi, co me kdy potkalo… co je to 5let? :mrgreen:
:lol: :pankac: hezke :srdce:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí