Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jsem náš věkový rozdíl 7 let na začátku vztahu řešila, tak mi kámoška psycholožka odpověděla, že opustit mě může i starší, takže řešit věk je blbost. Nějak mě to uklidnilo, a na to, že je ten můj had o 7 let mladší si vzpomenu pouze a jen tehdy, když dělá nějaké koniny, či je na mě ústnatý - to mu připomínám, že má mít úctu ke starším, fracek nevycválaný
![]()
@Anonymní píše:
Krasny den![]()
Predem prosim o zachovani anonymity.
Holky mate nektera zkusenost s mladsim partnerem? Spatnou i dobrou. Nekoho jsem potkala, je o pet let mladsi, jsou tam vzajemne sympatie, kdyby mi nerekl, ze je mladsi![]()
tak bych to do nej ani nerekla, dle chovani.Ale i tak mam obavu. Prosim o vase zkusenosti.
Hele, jestli mu není čtrnáct, tak věk neřeš ![]()
Přesně jak tu je psáno…pokud jsi s ním spokojená (se vším všudy) pak věk neřeš, jestli to není nevyzrálé dítě, nezáleží na tom.
Když jsem se nad tím zamýšlela tehdy já, taky jsem měla chvilku obavu, co a jak…ale teď se prostě ukazuje, že je to čím dál lepší snad ve všem ![]()
Mam mladsiho partnera o 11 let a připadam si o hodne mladsi nez jsem a jsem strasne stastna s ním
Byvaly manžel a partneri predtim byli stejne stari a nebylo to ono
Ja 34 a on 21.
![]()
@Anonymní píše:
Mam mladsiho partnera o 11 let a připadam si o hodne mladsi nez jsem a jsem strasne stastna s nímByvaly manžel a partneri predtim byli stejne stari a nebylo to ono
Ja 34 a on 21.
![]()
![]()
To je hezké
Jsem ráda, že tu mám další kolegyni se společným zájmem ![]()
@yogistka píše:
To je hezkéJsem ráda, že tu mám další kolegyni se společným zájmem
Dekuji
Jo to on ted je jeden z mych zajmu
![]()
@Anonymní píše:
Mam mladsiho partnera o 11 let a připadam si o hodne mladsi nez jsem a jsem strasne stastna s nímByvaly manžel a partneri predtim byli stejne stari a nebylo to ono
Ja 34 a on 21.
![]()
![]()
Pro kluka je to dobra skola do zivota, mit zenskou, do ktery nemusi cpat prachy, protoze ona sama vydelava, ma zazemi, nejspis mu uvari, uklidi. Pohodicka, nejspis by tedka stejne nebyl schopen sbalit nejvetsi kocky, protoze nema zkusenosti, dost sebevedomi. Jenze az bude starsi, tak si uvedomi ze ma na krku starou babu a ze si moc neuzil a bude chtit honit kocky 20-25 ![]()
@JedenTypan píše:
Pro kluka je to dobra skola do zivota, mit zenskou, do ktery nemusi cpat prachy, protoze ona sama vydelava, ma zazemi, nejspis mu uvari, uklidi. Pohodicka, nejspis by tedka stejne nebyl schopen sbalit nejvetsi kocky, protoze nema zkusenosti, dost sebevedomi. Jenze az bude starsi, tak si uvedomi ze ma na krku starou babu a ze si moc neuzil a bude chtit honit kocky 20-25
můj partner studuje dálkově vysokou, chodí do práce, tudíž vydělává(poměrně víc než já).Koček měl přede mnou taky poměrně dost a s žádnou nebyl víc než pár měsíců. My jsme spolu už dva roky a přesně takový jako ty tomu nevěřili
A jen tak pro zajímavost…mě je 37 a přítel o 15 let mladší. A kde máš jistotu, že za tou mladší nezdrhne 40cátník
![]()
@kiara76 píše:
můj partner studuje dálkově vysokou, chodí do práce, tudíž vydělává(poměrně víc než já).Koček měl přede mnou taky poměrně dost a s žádnou nebyl víc než pár měsíců. My jsme spolu už dva roky a přesně takový jako ty tomu nevěřiliA jen tak pro zajímavost…mě je 37 a přítel o 15 let mladší. A kde máš jistotu, že za tou mladší nezdrhne 40cátník
![]()
![]()
každopádně…je to tvůj názor ![]()
@kiara76 píše:
můj partner studuje dálkově vysokou, chodí do práce, tudíž vydělává(poměrně víc než já).Koček měl přede mnou taky poměrně dost a s žádnou nebyl víc než pár měsíců. My jsme spolu už dva roky a přesně takový jako ty tomu nevěřiliA jen tak pro zajímavost…mě je 37 a přítel o 15 let mladší. A kde máš jistotu, že za tou mladší nezdrhne 40cátník
![]()
![]()
Jak vis, ze mel dost kocek? Od nej?
Jasne chlapi v tomhle vuuubec nekecaj.
Jasne, ze kdyz je clovek ve vztahu, tak tomu veri, to by v nem jinak nebyl. Jenze realne takove vztahy nevidim za treba 5-7 let vuubec nadejne.
Měla jsem staršího partnera a nebyla jsem spokojená. Měla jsme o dva rok ymladšího partnera pak s estal mojim manželem, ale osud nás ROZDĚLIL KAŽDÝ JSME MĚLI JINÉ SNY. Pak jsme měla partnera o 8 let mladšího. PROBLÉM? byl moc mladý zrovna dodělal učiliště a já matka s jednim prckem. Neměl předemnou nikoho jiného a tomě děsílo. Nejsme již spolu a jsem ráda.
DVA ROKY MÁM partnera o 4 roky mladšího je mu 26 let má udělanou vysokou školu během které pracoval a staral se ještě o mladšího bratra. jsem snim velmi štastná a plánujeme rodinu. žijeme spolu a věk vůbec neřeším. kdybych byla takhle štastná i stím o 8 let mladším tak by to klidně fungovalo, ale on se do práce vubec nehrnul. žijeme v místě kde je víc práce na černo než práce na smlouvu, ale on se nehrnul do ničeho. A to by nešlo. Já nikoho živit nebudu vše musí být fifty fifty.
S věkem se vůbec netrap. Pokud má v hlavě má už vztahy za sebou tak se tím netrap. není to žadnej fakan. Pokud nemá ani jeden vztah za sebou tak to asi nedopadne a bude to jen chvilkove vzplanuti.
A hlavne on se clovek mezi 20 a 30 lety absolutne nejvic zmeni(kdyz nepocitam destvi). Ted je to naivni tele, za 10 let to bude jinej clovek.
Ty 4 roky bych videl v pohode, ale jak se tady hazej ta cisla 11, 15, tak to mi prijde sileny. Jen zensky ztracite cas, sice prozijete par peknych let se zajickem, ale zivotniho partnera nenajdete, jen ztratite roky a atraktivitu, ze pak se am bude vybirat jeste hur.