Ženatý chlap

1
11.4.13 16:25

Ženatý chlap

Zdravím, potřebovala bych poradit, jsem bláznivě zamilovaná do ženatého chlapa, uplně mě to vzalo.Sama jsem vdaná 20 let. V noci nemůžu spát, pořád na něj musím myslet.Tak nějak nevím, co dělat. Nic anebo to zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
11.4.13 16:28

Určitě se řiď svým :srdce: - vždyť co se může stát, maximálně rozbiješ rodinu svoji i jeho, ale budete spolu a bude vám krásně :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.4.13 16:29

@hietalla studenou sprchu? :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
11.4.13 16:31
@Regina Hero píše:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Yamaha
@Regina Hero píše:
:potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
ikyki

Riskuješ zničení dvou rodin, já tohle prostě nemám ráda, ať už ničí jinou rodinu chlap nebo ženská je to hnusný ale nadruhou stranu srdci neporučíš a pokud by jste měli být oba nešťastní každý ve svém manželství a nebo šťastní spolu i za tu cenu, že ublížíte pár lidem okolo tak to za to třeba i stojí…

• Citovat
  • Upravit
4026
11.4.13 16:34
@Seizdra píše:
Určitě se řiď svým :srdce: - vždyť co se může stát, maximálně rozbiješ rodinu svoji i jeho, ale budete spolu a bude vám krásně :hug: :hug:

8o :roll: Nechápu jestli to myslíš vážně co jsi tady napsala? Co by jsi děla kdyby šlo o tvoji rodinu? Za mě bych si to rozmyslela a dost bych o tom popřemýšlela. Nepíšeš jestli má děti? Ty máš děti? Jestli je ta tvoje zamilovanost oboustraná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
11.4.13 16:36

To je jenom na Tobě.
Pro mě je tohle nepochopitelné. Kolikrát se mi líbil nějaký chlap, ale když jsem zjistila, že má manželku/přítelkyni ztratil pro mě veškeré kouzlo.

• Citovat
  • Upravit
72725
11.4.13 16:37

@hietalla to ti tu přece nikdo neřekne, co máš dělat.. dělej, co uznáš za vhodné, ale počítej s následky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.4.13 16:38
@katyca píše:
8o :roll: Nechápu jestli to myslíš vážně co jsi tady napsala? Co by jsi děla kdyby šlo o tvoji rodinu? Za mě bych si to rozmyslela a dost bych o tom popřemýšlela. Nepíšeš jestli má děti? Ty máš děti? Jestli je ta tvoje zamilovanost oboustraná?

Každej má právo na lásku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
11.4.13 16:41
@hietalla píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit, jsem bláznivě zamilovaná do ženatého chlapa, uplně mě to vzalo.Sama jsem vdaná 20 let. V noci nemůžu spát, pořád na něj musím myslet.Tak nějak nevím, co dělat. Nic anebo to zkusit?

To je strašně obecný popis na nějaké „rady“. A doma to jinak máš v pohodě? A co on, šťastně ženatý? A ty se mu líbíš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.4.13 16:41
@katyca píše:

Myslím, že to vážně myslí, já teda nevím jak Ty ale radši budu nějakou dobu truchlit po chlapovi co přišel a narovinu řekl, že se zamiloval než žít s někým kdo mě podvádí a denně mi lže do očí…pokud by se takhle měl můj chlap zamilovat, nic s tím neudělám ale budu radši za to když bude fér a řekne to než aby ze mě za zády dělal blbce

• Citovat
  • Upravit
437
11.4.13 16:43
@katyca píše:

Já to pochopila jako sarkasmus…

Jinak popřemýšlej nad tím, jaký to bude za pár let, až vášeň vyprchá. Já ti to povím - nuda možná ještě větší než teď a akorát se ti začne stýskat po tom, na co jsi byla zvyklá. Jinak jak už tu bylo psáno, mě by se eklovalo, že spí kromě mě ještě se svojí manželkou (i když každej nevěník zarytě tvrdí, že o tu svoji už léta nezavadil, tak v 95% kecá, pokud nežijí např. odděleně). Pro mě by kouzlo neměl.
Takže moje rada zní - uklidnit hormony, přečíst si něco o krizi středního věku a vymazat si jeho číslo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.4.13 16:43
@Seizdra píše:
Každej má právo na lásku :nevim:

No to určitě, ale nejdřív by tedy měl vyřešit nevyhovující vztah, ukončit to a pak ať se láskuje na každém rohu… čili vážit si toho druhého a nepodvádět ho za zády a neubližovat mu ještě takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
11.4.13 16:45

Jak se to provalí, tak nasereš spoustu lidí a přinejhorším se sejdete na kožním :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí