Ženatý chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.4.13 17:15

Holka tady bych pochopení nehledala, já sama si začala se ženatým, ale už je skoro tři roky rozvedený a se mnou.

• Citovat
  • Upravit
8071
11.4.13 17:37
@Seizdra píše:
Yes! konečně někdo chápající. Bože díky ;) :) :pankac:

Já jsem to taky pochopila jako sarkasmus a ironii. A divím se, že to někdo vzal vážně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
11.4.13 17:43

Já zakladatelku chápu, osobně být 20 let s jedním chlapem (klobouk dolů), tak se mi začne líbit i Roman Skamene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.4.13 17:44
@Callie píše:
Já zakladatelku chápu, osobně být 20 let s jedním chlapem (klobouk dolů), tak se mi začne líbit i Roman Skamene :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
11.4.13 17:44
@lucineeccka píše:
Má pravdu, ne? Na co hodnýho, milýho…chlapa, když bude ošklivej, chudej a s blbym autem?? :roll: :lol:

přesně, to může být milenec, ale manžel rozhodně ne :mrgreen:

@kozisek píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Oceňuji, že téma nebylo založené anonymně, jinak doporučuji froté ručníky ;) Mě to s Bonjovim docela pomáhá :think:
:roll: :roll: tak já ti ho půjčím na týden ;) Už je na cestě na autobus, užij si ho drahá :hug:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
11.4.13 17:45
@Callie píše:
Já zakladatelku chápu, osobně být 20 let s jedním chlapem (klobouk dolů), tak se mi začne líbit i Roman Skamene :mrgreen:
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
35545
11.4.13 17:47
@K.Black píše: :roll: :roll: tak já ti ho půjčím na týden ;) Už je na cestě na autobus, užij si ho drahá :hug:

teď s tím pupkem, viď? :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
11.4.13 17:53
@K.Black píše:
8o 8o 8o

neboj, Srstka, až po 30 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.4.13 17:55
@kozisek píše:
teď s tím pupkem, viď? :zed: :lol:

no tak když nebude pupek tak mi ho strháš a já ho budu dávat týden do kupy :roll: :roll: :roll:

@Callie píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
35545
11.4.13 17:59
@Callie píše:

tak to já budu věrná i ve své hlavě 8o 8o 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.4.13 18:18
@Cuarentena píše:
Já jsem to taky pochopila jako sarkasmus a ironii. A divím se, že to někdo vzal vážně. :nevim:

No já se taky divím, že to mohl někdo vzít vážně… A ještě TAKHLE moc vážně, jakože nejsem asi psychivky v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.4.13 18:52
@Seizdra píše:
No já se taky divím, že to mohl někdo vzít vážně… A ještě TAKHLE moc vážně, jakože nejsem asi psychivky v pořádku :mrgreen:
:think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
H1
12.4.13 08:33

Podle mě zakladatelka tím zkusit to mohla myslet, jakosi s ním vůbec zkusit začít.. Nebo vy fakt obvykle předpokládáte, že když někdo napíše, že je zamilovanej do druhého, tak že s ním už něco má? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.13 08:46

No buď to riskneš a zkusíš to. Nebo se budeš užírat tím, co by kdyby, nebo se na to vykašleš a přejde tě to. Když si zvolíš to první, tak ale počítej s tím, že můžou přijít komplikace. Na druhou stranu, žijeme len raz :-) Tak hodně štěstí a hlavně to neber moc vážně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
H1
12.4.13 09:01

Obávám se pokud je už zamilovaná už teďka a třebas ještě s ním nic nemá, tak to dost těžko nebude brát vážně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky