Ženatý chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
12.4.13 09:23
@H1 píše:
Obávám se pokud je už zamilovaná už teďka a třebas ještě s ním nic nemá, tak to dost těžko nebude brát vážně.

To že je zamilovaná, je polehčující okolnost. Člověk se chová jako pako. Něco jako vražda v afektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
12.4.13 09:27
@Anonymní píše:
Holka tady bych pochopení nehledala, já sama si začala se ženatým, ale už je skoro tři roky rozvedený a se mnou.

Já ji chápu. To neznamená, že jí to schvaluju. Všechno špatné se nám totiž skládá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.13 22:11

@Seizdra Neřekla jsem, že ne a souhlasím, každý má právo na lásku ale každý musí nést následky. Pokud to v tom manželství nefunguje, je samozřejmé, že nemá smysl ho uměle udržovat, ani kvůli dětem většinou jsou pak z toho všichni neštastní, ale pokud je zamilovaná do chlapa, kde vše funguje a ona za ním půjde hlava nehlava, tak asi není něco v pořádku. I když je zamilovaná tak musí snad myslet hlavou a né spodkem (srdcem). :roll:

@ikyki ano já bych také nebyla s chlapem, který mě podvádí a také bych nesnela, aby ze mě dělal blbce, ale tady nešlo o toho chlapa, ale o tu zamilovanou, která neví co má dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
13.4.13 22:27

Nejvic zeru DISKUSE, kde anomymni neco heftne a pak nic…no alespon se dozvim, jak prikrmovat v 15.-cti :palec:
Zakladajici:zkusit co? sousedovic trava je vzdycky zelenejsi…Koneckoncu kdo ti muze diktovat jak zit a srovnat svedomi, ne? A nikdo z nas tu nevi, jak oboustrane manzelstvi klape(i to druhe)…No hodne zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
13.4.13 23:08
@hietalla píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit, jsem bláznivě zamilovaná do ženatého chlapa, uplně mě to vzalo.Sama jsem vdaná 20 let. V noci nemůžu spát, pořád na něj musím myslet.Tak nějak nevím, co dělat. Nic anebo to zkusit?

ruce i srdce pryc! Okamzite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.4.13 23:28

@svycarka Jási myslim, že je hodně důležité vědět, jak dokrmovat dítě v 15ti nebo néééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.4.13 00:11
@hietalla píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit, jsem bláznivě zamilovaná do ženatého chlapa, uplně mě to vzalo.Sama jsem vdaná 20 let. V noci nemůžu spát, pořád na něj musím myslet.Tak nějak nevím, co dělat. Nic anebo to zkusit?

Na spaní je dobrá meduňka a doporučuju přečíst tak jednu kapitolu z knížky Školák Kája Mařík… Pokud nevíš co dělat, navrhuju třeba háčkování nebo pletení a ZKUSIT to opravdu můžeš… :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
12.6.13 07:39
@Seizdra píše:
Určitě se řiď svým :srdce: - vždyť co se může stát, maximálně rozbiješ rodinu svoji i jeho, ale budete spolu a bude vám krásně :hug: :hug:

Jo a nezapomeň, že zamilovanost vyprchá, chlap ti odejte a ty zůstaneš sama a budeš se dívat, jak si tvůj bývalý manžel žije s jinou a tvůj partner do kterého jsi se kdysi bláznivě zamilovala, odejde a bude taky s jinou. Super, řídit se srdcem, radši použij rozum.

• Citovat
  • Upravit
21848
12.6.13 09:50
@karfice píše:
Jo a nezapomeň, že zamilovanost vyprchá, chlap ti odejte a ty zůstaneš sama a budeš se dívat, jak si tvůj bývalý manžel žije s jinou a tvůj partner do kterého jsi se kdysi bláznivě zamilovala, odejde a bude taky s jinou. Super, řídit se srdcem, radši použij rozum.
:roll: Ironie opravdu zůstává nepochopena i v opravdu jasných případech :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
12.6.13 09:53
@Seizdra píše: :roll: Ironie opravdu zůstává nepochopena i v opravdu jasných případech :roll:

Proč ironie? Toto je normální realita.

• Citovat
  • Upravit
21848
12.6.13 10:04
@karfice píše:
Proč ironie? Toto je normální realita.

TOTO že je ironie. A tys že ji nepochopila. Určitě se řiď svým :srdce: – vždyť co se může stát, maximálně rozbiješ rodinu svoji i jeho, ale budete
spolu a bude vám krásně :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
12.6.13 10:21

chlapi

Většina chlapů co za něco stojí jsou od určitého věku „uloveni“ a ženatí. Dají se ale dotyčné ukrást, pokud prokážete že jste lepší než a ona a to nejen v sexu! Kvůli sexu se totiž paradoxně muži většinou nerozvádí, navzdory propagandě.

• Citovat
  • Upravit
Julia_E
12.6.13 22:35
@lihow píše:
Většina chlapů co za něco stojí jsou od určitého věku „uloveni“ a ženatí. Dají se ale dotyčné ukrást, pokud prokážete že jste lepší než a ona a to nejen v sexu! Kvůli sexu se totiž paradoxně muži většinou nerozvádí, navzdory propagandě.

přesně to si myslím i já a neustále to tak vidím kolem sebe, kvůli sexu chlapi od rodin neodchází, kvůli lásce ano a v poslední době hodně často. Chybu vidím hlavně v tom, že si ženské myslí, že tím, že s chlapem mají děti, tak ho mají jistého a vůbec nepracují na svém partnerském vztahu, veškerou energii nasměrují směrem k dětem. Je to chyba, pak se opravdu nemůžou divit, děti nejsou všechno, důležitější by měl být váš životní partner.

• Citovat
  • Upravit
lihow
13.6.13 10:30

souhlas

Přehnané soustředění se na dítě a zanedbávání partnera bude totiž nakonec v jeho neprospěch. Pro dítě je ideální pohodový vztah rodičů.

• Citovat
  • Upravit
1957
13.6.13 10:46

Já nevím, po mně „lásku“ nikdo nikdy nechtěl. Po mně se vždycky chtěl sex. Ten pro moje chlapy symbolizoval „lásku“. Když nebyl, bylo „ty mně nemáš ráda“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí