Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@H1 píše:
Obávám se pokud je už zamilovaná už teďka a třebas ještě s ním nic nemá, tak to dost těžko nebude brát vážně.
To že je zamilovaná, je polehčující okolnost. Člověk se chová jako pako. Něco jako vražda v afektu.
@Anonymní píše:
Holka tady bych pochopení nehledala, já sama si začala se ženatým, ale už je skoro tři roky rozvedený a se mnou.
Já ji chápu. To neznamená, že jí to schvaluju. Všechno špatné se nám totiž skládá. ![]()
@Seizdra Neřekla jsem, že ne a souhlasím, každý má právo na lásku ale každý musí nést následky. Pokud to v tom manželství nefunguje, je samozřejmé, že nemá smysl ho uměle udržovat, ani kvůli dětem většinou jsou pak z toho všichni neštastní, ale pokud je zamilovaná do chlapa, kde vše funguje a ona za ním půjde hlava nehlava, tak asi není něco v pořádku. I když je zamilovaná tak musí snad myslet hlavou a né spodkem (srdcem). ![]()
@ikyki ano já bych také nebyla s chlapem, který mě podvádí a také bych nesnela, aby ze mě dělal blbce, ale tady nešlo o toho chlapa, ale o tu zamilovanou, která neví co má dělat.
Nejvic zeru DISKUSE, kde anomymni neco heftne a pak nic…no alespon se dozvim, jak prikrmovat v 15.-cti ![]()
Zakladajici:zkusit co? sousedovic trava je vzdycky zelenejsi…Koneckoncu kdo ti muze diktovat jak zit a srovnat svedomi, ne? A nikdo z nas tu nevi, jak oboustrane manzelstvi klape(i to druhe)…No hodne zdaru.
@hietalla píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit, jsem bláznivě zamilovaná do ženatého chlapa, uplně mě to vzalo.Sama jsem vdaná 20 let. V noci nemůžu spát, pořád na něj musím myslet.Tak nějak nevím, co dělat. Nic anebo to zkusit?
ruce i srdce pryc! Okamzite!
@svycarka Jási myslim, že je hodně důležité vědět, jak dokrmovat dítě v 15ti nebo néééé
![]()
@hietalla píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit, jsem bláznivě zamilovaná do ženatého chlapa, uplně mě to vzalo.Sama jsem vdaná 20 let. V noci nemůžu spát, pořád na něj musím myslet.Tak nějak nevím, co dělat. Nic anebo to zkusit?
Na spaní je dobrá meduňka a doporučuju přečíst tak jednu kapitolu z knížky Školák Kája Mařík… Pokud nevíš co dělat, navrhuju třeba háčkování nebo pletení a ZKUSIT to opravdu můžeš…
![]()
@Seizdra píše:
Určitě se řiď svým- vždyť co se může stát, maximálně rozbiješ rodinu svoji i jeho, ale budete spolu a bude vám krásně
![]()
Jo a nezapomeň, že zamilovanost vyprchá, chlap ti odejte a ty zůstaneš sama a budeš se dívat, jak si tvůj bývalý manžel žije s jinou a tvůj partner do kterého jsi se kdysi bláznivě zamilovala, odejde a bude taky s jinou. Super, řídit se srdcem, radši použij rozum.
@karfice píše:
Jo a nezapomeň, že zamilovanost vyprchá, chlap ti odejte a ty zůstaneš sama a budeš se dívat, jak si tvůj bývalý manžel žije s jinou a tvůj partner do kterého jsi se kdysi bláznivě zamilovala, odejde a bude taky s jinou. Super, řídit se srdcem, radši použij rozum.
@Seizdra píše:Ironie opravdu zůstává nepochopena i v opravdu jasných případech
Proč ironie? Toto je normální realita.
@karfice píše:
Proč ironie? Toto je normální realita.
TOTO že je ironie. A tys že ji nepochopila. Určitě se řiď svým
– vždyť co se může stát, maximálně rozbiješ rodinu svoji i jeho, ale budete
spolu a bude vám krásně
![]()
Většina chlapů co za něco stojí jsou od určitého věku „uloveni“ a ženatí. Dají se ale dotyčné ukrást, pokud prokážete že jste lepší než a ona a to nejen v sexu! Kvůli sexu se totiž paradoxně muži většinou nerozvádí, navzdory propagandě.
@lihow píše:
Většina chlapů co za něco stojí jsou od určitého věku „uloveni“ a ženatí. Dají se ale dotyčné ukrást, pokud prokážete že jste lepší než a ona a to nejen v sexu! Kvůli sexu se totiž paradoxně muži většinou nerozvádí, navzdory propagandě.
přesně to si myslím i já a neustále to tak vidím kolem sebe, kvůli sexu chlapi od rodin neodchází, kvůli lásce ano a v poslední době hodně často. Chybu vidím hlavně v tom, že si ženské myslí, že tím, že s chlapem mají děti, tak ho mají jistého a vůbec nepracují na svém partnerském vztahu, veškerou energii nasměrují směrem k dětem. Je to chyba, pak se opravdu nemůžou divit, děti nejsou všechno, důležitější by měl být váš životní partner.
Přehnané soustředění se na dítě a zanedbávání partnera bude totiž nakonec v jeho neprospěch. Pro dítě je ideální pohodový vztah rodičů.
Já nevím, po mně „lásku“ nikdo nikdy nechtěl. Po mně se vždycky chtěl sex. Ten pro moje chlapy symbolizoval „lásku“. Když nebyl, bylo „ty mně nemáš ráda“.