Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janees píše:
Já to pochopila jako sarkasmus…Jinak popřemýšlej nad tím, jaký to bude za pár let, až vášeň vyprchá. Já ti to povím - nuda možná ještě větší než teď a akorát se ti začne stýskat po tom, na co jsi byla zvyklá. Jinak jak už tu bylo psáno, mě by se eklovalo, že spí kromě mě ještě se svojí manželkou (i když každej nevěník zarytě tvrdí, že o tu svoji už léta nezavadil, tak v 95% kecá, pokud nežijí např. odděleně). Pro mě by kouzlo neměl.
Takže moje rada zní - uklidnit hormony, přečíst si něco o krizi středního věku a vymazat si jeho číslo.
Yes! konečně někdo chápající. Bože díky
![]()
@hietalla napiš si na papír pozitiva manžela a toho druhého, a pak porovnej.
Vzhled, práce, peníze, auto, bydlení atd.
A kdo vyjde lépe, tak pro toho se rozhodni, jsi 20 let vdaná, takže žádná mladice, možná je to tvá poslední šance užít si život ![]()
Ahoj, nějak nechápu, co tím myslíš „zkusit to“.Jako jenom udržovat milostný poměr nebo se chceš rozvést a žít s ním? Co na to on?
Nebo se zkus inspirovat tady… http://www.kudlanka.cz/index.php?…
@hietalla píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit, jsem bláznivě zamilovaná do ženatého chlapa, uplně mě to vzalo.Sama jsem vdaná 20 let. V noci nemůžu spát, pořád na něj musím myslet.Tak nějak nevím, co dělat. Nic anebo to zkusit?
Chápu. Taky nemůžu kvůli jednomu takovému v noci spát. Taky jsem do něj zamilovaná. On taky nemůže spát, protože já se trápím, tak on se taky trápí. Je to můj manžel. Dále se trápí manžel jeho exmilenky a exmilenka taky.
je to srozumitelné? ![]()
Věřím, že podobné brky o právu na lásku by tady ona odejitá milenka před nějakým rokem a půl vypisovala taky.. Takže asi tak. ![]()
@Regina Hero píše:
No to určitě, ale nejdřív by tedy měl vyřešit nevyhovující vztah, ukončit to a pak ať se láskuje na každém rohu… čili vážit si toho druhého a nepodvádět ho za zády a neubližovat mu ještě takhle…
přesně tak ![]()
@Seizdra píše:
Určitě se řiď svým- vždyť co se může stát, maximálně rozbiješ rodinu svoji i jeho, ale budete spolu a bude vám krásně
![]()
tak teď si mě rozsekala
![]()
@K.Black píše:
@hietalla napiš si na papír pozitiva manžela a toho druhého, a pak porovnej.Vzhled, práce, peníze, auto, bydlení atd.
A kdo vyjde lépe, tak pro toho se rozhodni, jsi 20 let vdaná, takže žádná mladice, možná je to tvá poslední šance užít si život
No jo, takto si to asi přebrala ta naše milenka. Šla do toho a nakonec je ráda, že jí zůstal ten její manžel. Jak se k tomu postaví milenec, je značně nejisté. ![]()
@Kačka92 píše:
tak teď si mě rozsekala![]()
![]()
Sešli na mě vlnu zloby z nebes, abych to již víckrát nemohla udělat
![]()
@dani24687 píše:
ona vždycky![]()
I ty jedna
Co rarach, roste?
Kdybys potřebovala poslat mlíko, tak už drsně kojím
![]()
@Seizdra píše:
Sešli na mě vlnu zloby z nebes, abych to již víckrát nemohla udělat![]()
Ale klidně to udělej, já ti v tom nebránim
, hold budu rozsekaná na více kusů ![]()
@Seizdra píše:
I ty jednaCo rarach, roste?
Kdybys potřebovala poslat mlíko, tak už drsně kojím
![]()
teče to z tebe?
zatím mám dost, už má přes 4 kg
kdyby náhodou, tak mi pár kelímků zamraz ![]()
@K.Black píše:
@hietalla napiš si na papír pozitiva manžela a toho druhého, a pak porovnej.Vzhled, práce, peníze, auto, bydlení atd.
A kdo vyjde lépe, tak pro toho se rozhodni, jsi 20 let vdaná, takže žádná mladice, možná je to tvá poslední šance užít si život
Hodně na tobě obdivuju tu vlastnost psát vlastnosti od nejdůležitějšího.. Jsi tak prozíravá!!!