Ženatý chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
11.4.13 16:46
@janees píše:
Já to pochopila jako sarkasmus…Jinak popřemýšlej nad tím, jaký to bude za pár let, až vášeň vyprchá. Já ti to povím - nuda možná ještě větší než teď a akorát se ti začne stýskat po tom, na co jsi byla zvyklá. Jinak jak už tu bylo psáno, mě by se eklovalo, že spí kromě mě ještě se svojí manželkou (i když každej nevěník zarytě tvrdí, že o tu svoji už léta nezavadil, tak v 95% kecá, pokud nežijí např. odděleně). Pro mě by kouzlo neměl.
Takže moje rada zní - uklidnit hormony, přečíst si něco o krizi středního věku a vymazat si jeho číslo. 8)

Yes! konečně někdo chápající. Bože díky ;) :)  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.4.13 16:46

@hietalla napiš si na papír pozitiva manžela a toho druhého, a pak porovnej.

Vzhled, práce, peníze, auto, bydlení atd.

A kdo vyjde lépe, tak pro toho se rozhodni, jsi 20 let vdaná, takže žádná mladice, možná je to tvá poslední šance užít si život :think:

• Citovat
  • Upravit
1850
11.4.13 16:47

Ahoj, nějak nechápu, co tím myslíš „zkusit to“.Jako jenom udržovat milostný poměr nebo se chceš rozvést a žít s ním? Co na to on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.4.13 16:48

Nebo se zkus inspirovat tady… http://www.kudlanka.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
11.4.13 16:48
@hietalla píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit, jsem bláznivě zamilovaná do ženatého chlapa, uplně mě to vzalo.Sama jsem vdaná 20 let. V noci nemůžu spát, pořád na něj musím myslet.Tak nějak nevím, co dělat. Nic anebo to zkusit?

Chápu. Taky nemůžu kvůli jednomu takovému v noci spát. Taky jsem do něj zamilovaná. On taky nemůže spát, protože já se trápím, tak on se taky trápí. Je to můj manžel. Dále se trápí manžel jeho exmilenky a exmilenka taky. 8o je to srozumitelné? :mrgreen:
Věřím, že podobné brky o právu na lásku by tady ona odejitá milenka před nějakým rokem a půl vypisovala taky.. Takže asi tak. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
11.4.13 16:49
@Regina Hero píše:
No to určitě, ale nejdřív by tedy měl vyřešit nevyhovující vztah, ukončit to a pak ať se láskuje na každém rohu… čili vážit si toho druhého a nepodvádět ho za zády a neubližovat mu ještě takhle…

přesně tak :kytka:

• Citovat
  • Upravit
415
11.4.13 16:49
@Seizdra píše:
Určitě se řiď svým :srdce: - vždyť co se může stát, maximálně rozbiješ rodinu svoji i jeho, ale budete spolu a bude vám krásně :hug: :hug:

tak teď si mě rozsekala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
11.4.13 16:50
@K.Black píše:

A kdo vyjde lépe, tak pro toho se rozhodni, jsi 20 let vdaná, takže žádná mladice, možná je to tvá poslední šance užít si život :think:

No jo, takto si to asi přebrala ta naše milenka. Šla do toho a nakonec je ráda, že jí zůstal ten její manžel. Jak se k tomu postaví milenec, je značně nejisté. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.13 16:52
@Kačka92 píše:

ona vždycky :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.4.13 16:52
@Kačka92 píše:

Sešli na mě vlnu zloby z nebes, abych to již víckrát nemohla udělat :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.4.13 16:53
@dani24687 píše:

To máš recht :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.4.13 16:54
@dani24687 píše:

I ty jedna :P Co rarach, roste? :) Kdybys potřebovala poslat mlíko, tak už drsně kojím :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.4.13 16:55
@Seizdra píše:
Sešli na mě vlnu zloby z nebes, abych to již víckrát nemohla udělat :hug: :pankac:

Ale klidně to udělej, já ti v tom nebránim :mrgreen: :mrgreen:, hold budu rozsekaná na více kusů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.13 16:55
@Seizdra píše:
I ty jedna :P Co rarach, roste? :) Kdybys potřebovala poslat mlíko, tak už drsně kojím :D :mrgreen:

teče to z tebe? :mrgreen: zatím mám dost, už má přes 4 kg :srdce: kdyby náhodou, tak mi pár kelímků zamraz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.4.13 16:56
@K.Black píše:

A kdo vyjde lépe, tak pro toho se rozhodni, jsi 20 let vdaná, takže žádná mladice, možná je to tvá poslední šance užít si život :think:

Hodně na tobě obdivuju tu vlastnost psát vlastnosti od nejdůležitějšího.. Jsi tak prozíravá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí