Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky potřebuj se vypsat a poradit. Už měsíc mám deprese a záchvaty paniky je to šílený někdy nedokážu dělat vůbec nic jsem jako loutka co dělat musí. Po porodu posledního synka je mu rok jsme s přítelem používali kondom a to jsem byla v pohodě, štastná veselá atd. Nyní jsem si nechala napsat antikoncepci jangee a tím to začalo…Ted nás čeká svatba já se na ní takovou dobu těšila a nyní je mi to jedno. Děti jsou hodný, s chlapem taky vše v pohodě snaží se mě z toho dostat ale nejde mi to. Nejhorší jsou záchvaty paniky někdy má pocit že se udusím, někdy to zaháním jídlem ale s tím jsem přestala zkouším na to cvičit nevím zda je to tou antikoncepcí..doktorce jsem to říkala a že si nemyslí že by to tím mohlo být. No že jí mám dobrat a pak zkusíme jinou a ještě se na mě dívala se sestrou jako na nějakýho blázna. Chlap se fakt snaží ale vidět jako ho to trápí a že sám neví co má semnou dělat..A tak já občas předstírám že jsem v pohodě ikdyž nejsem aby se netrápil..Máte někdo podobnou zkušenost..
Rozhodně antikoncepce, já to měla to samé, vysadila jsem hned a brzo byl pokoj
Vysaď hned to svinstvo a nenič si zdraví! Doktoři nikdy nepřiznají, že je HA humus.. Nenič si život a tělo takovým hnusem ![]()
Já bych vysadila antikoncepci a případně bych se šla poradit s doktorkou (já mám třeba hrozně fajn obvoďačku), aby mi napsala něco pro jistotu na ty ataky, kdyby to nešlo zvládnout a čekala bych, že to odezní. Máš štěstí, že víš, po čem se ti to rozjelo.
A samozřejmě chránit se jinak
Na nějaká antidepresiva bych se vyprdla, určitě by stačilo vysadit ten hnus.. Pokud by to nepomohlo tak bych šla k psychiatrovi ale v tomhle případě to bude zbytečné ![]()
@zivo3ka
Zakladatelko, může to být a nemusí HA, zkus ji změnit a uvidíš. Popřípadě potom vyhledej psychiatra a ten ti pomůže.
@Almira-Alm
Promiň, ale ty jsi lékařka, nebo vědma, že víš, co v tomhle případě je a není zbytečné?
Čistě teoreticky by to mohlo být tou antikoncepcí, přeci jenom ti zamává s hormony a to se někde projevit může, někde jsem četla, že HA může vyvvolat sklony k depresi, ale opravdu jen teoreicky, zkus na nějakej měsíc vysadit a uvidíš, jinak přes obvoďáka k nějakýmu psch…dneska už to není žádná ostuda
@verjanku @ohýnek Tak myslím, že pokud se tohle projevilo po HA ( a není to žádná vyjímka! ) tak se to vysazením HA srovná, že.. A zakladatlka ví, že to začalo s užíváním toho svinstva jak píše v úvodním příspěvku.. Vážně vám přijde vhodné vytloukání klínu klínem (ponechat HA a hledat odbornou pomoc s depresí)
, když ZŘEJMĚ bude stačit jen HA vysadit..?
@mařenkaa píše: Čistě teoreticky by to mohlo být tou antikoncepcí, přeci jenom ti zamává s hormony a to se někde projevit může, někde jsem četla, že HA může vyvvolat sklony k depresi, ale opravdu jen teoreicky, zkus na nějakej měsíc vysadit a uvidíš, jinak přes obvoďáka k nějakýmu psch…dneska už to není žádná ostuda
Ne, teoreticky, i prakticky.
Mě někdo dát antikoncepci na týden, má ode mě klid. Do týdne jsem někde pod vlakem.
Určitě to zkus vysadit, zakladatelko, s velkou pravděpodobností to bude ta příčina.
NiKi
Já právě nikde na netu nečetla zda to tím mohlo být dokonce píšou jaká je úžasná atd..Je sice pravda že já nikdy žádnou nebrala chránila jsem se jen kondomem a tak to asi pro to tělo je záhul. Je fakt že včera okolo mě pobíhal malej a mě to bylo jedno ale úplně jedno až mi dcera řekla mami já si vezmu malýho k sobě do pokojíku. A taky mami ty už jsi dlouho nehrála na kytaru a moc se nesměješ jsi nemocná..tak mě to hrozně mrzelo..musím stím něco dělat
@Almira-Alm
Zakladatelce jsem napsala, ať zkusí změnit HA a pokud to nebude tím, ať vyhledá psychiatra…Ale jak razantně to píšeš : svinstvo, vysadit ten hnus, atd
a v podstatě jakoby ani žádná jiná možnost neexistovala než jen tebou tak zavrhovaná HA ![]()
@zivo3ka Víš jak moc velké množství peněz se točí kolem antikoncepce ve farmaceutickém průmyslu? ![]()
@verjanku Tak ano na HA mám dost jasný názor. Bohužel lidem nedochází co ten hnus znamená v potravním řetězci ![]()
@Almira-Alm
rozhodně s tebou souhlasím, je to svinstvo a relativně mladé, negativní vliv na lidi se pozná za dalších 10-20 let