Deprese mi ničí vztah

171
11.4.13 10:38

deprese mi ničí vztah

Ahojky potřebuj se vypsat a poradit. Už měsíc mám deprese a záchvaty paniky je to šílený někdy nedokážu dělat vůbec nic jsem jako loutka co dělat musí. Po porodu posledního synka je mu rok jsme s přítelem používali kondom a to jsem byla v pohodě, štastná veselá atd. Nyní jsem si nechala napsat antikoncepci jangee a tím to začalo…Ted nás čeká svatba já se na ní takovou dobu těšila a nyní je mi to jedno. Děti jsou hodný, s chlapem taky vše v pohodě snaží se mě z toho dostat ale nejde mi to. Nejhorší jsou záchvaty paniky někdy má pocit že se udusím, někdy to zaháním jídlem ale s tím jsem přestala zkouším na to cvičit nevím zda je to tou antikoncepcí..doktorce jsem to říkala a že si nemyslí že by to tím mohlo být. No že jí mám dobrat a pak zkusíme jinou a ještě se na mě dívala se sestrou jako na nějakýho blázna. Chlap se fakt snaží ale vidět jako ho to trápí a že sám neví co má semnou dělat..A tak já občas předstírám že jsem v pohodě ikdyž nejsem aby se netrápil..Máte někdo podobnou zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3412
11.4.13 10:45

Rozhodně antikoncepce, já to měla to samé, vysadila jsem hned a brzo byl pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 10:46

Vysaď hned to svinstvo a nenič si zdraví! Doktoři nikdy nepřiznají, že je HA humus.. Nenič si život a tělo takovým hnusem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalusa
11.4.13 10:49

Já bych vysadila antikoncepci a případně bych se šla poradit s doktorkou (já mám třeba hrozně fajn obvoďačku), aby mi napsala něco pro jistotu na ty ataky, kdyby to nešlo zvládnout a čekala bych, že to odezní. Máš štěstí, že víš, po čem se ti to rozjelo.
A samozřejmě chránit se jinak

• Citovat
  • Upravit
9989
11.4.13 10:51

Na nějaká antidepresiva bych se vyprdla, určitě by stačilo vysadit ten hnus.. Pokud by to nepomohlo tak bych šla k psychiatrovi ale v tomhle případě to bude zbytečné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.4.13 10:56

@zivo3ka
Zakladatelko, může to být a nemusí HA, zkus ji změnit a uvidíš. Popřípadě potom vyhledej psychiatra a ten ti pomůže.
@Almira-Alm
Promiň, ale ty jsi lékařka, nebo vědma, že víš, co v tomhle případě je a není zbytečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.4.13 10:56

@Almira-Alm ty jsi doktorka?

• Citovat
  • Upravit
581
11.4.13 11:02

Čistě teoreticky by to mohlo být tou antikoncepcí, přeci jenom ti zamává s hormony a to se někde projevit může, někde jsem četla, že HA může vyvvolat sklony k depresi, ale opravdu jen teoreicky, zkus na nějakej měsíc vysadit a uvidíš, jinak přes obvoďáka k nějakýmu psch…dneska už to není žádná ostuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 11:08

@verjanku @ohýnek Tak myslím, že pokud se tohle projevilo po HA ( a není to žádná vyjímka! ) tak se to vysazením HA srovná, že.. A zakladatlka ví, že to začalo s užíváním toho svinstva jak píše v úvodním příspěvku.. Vážně vám přijde vhodné vytloukání klínu klínem (ponechat HA a hledat odbornou pomoc s depresí) 8o, když ZŘEJMĚ bude stačit jen HA vysadit..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
11.4.13 11:08
@mařenkaa píše: Čistě teoreticky by to mohlo být tou antikoncepcí, přeci jenom ti zamává s hormony a to se někde projevit může, někde jsem četla, že HA může vyvvolat sklony k depresi, ale opravdu jen teoreicky, zkus na nějakej měsíc vysadit a uvidíš, jinak přes obvoďáka k nějakýmu psch…dneska už to není žádná ostuda

Ne, teoreticky, i prakticky.
Mě někdo dát antikoncepci na týden, má ode mě klid. Do týdne jsem někde pod vlakem.
Určitě to zkus vysadit, zakladatelko, s velkou pravděpodobností to bude ta příčina.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.4.13 11:09

Já právě nikde na netu nečetla zda to tím mohlo být dokonce píšou jaká je úžasná atd..Je sice pravda že já nikdy žádnou nebrala chránila jsem se jen kondomem a tak to asi pro to tělo je záhul. Je fakt že včera okolo mě pobíhal malej a mě to bylo jedno ale úplně jedno až mi dcera řekla mami já si vezmu malýho k sobě do pokojíku. A taky mami ty už jsi dlouho nehrála na kytaru a moc se nesměješ jsi nemocná..tak mě to hrozně mrzelo..musím stím něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.4.13 11:11

@Almira-Alm
Zakladatelce jsem napsala, ať zkusí změnit HA a pokud to nebude tím, ať vyhledá psychiatra…Ale jak razantně to píšeš : svinstvo, vysadit ten hnus, atd :roll: a v podstatě jakoby ani žádná jiná možnost neexistovala než jen tebou tak zavrhovaná HA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 11:11

@zivo3ka Víš jak moc velké množství peněz se točí kolem antikoncepce ve farmaceutickém průmyslu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 11:13

@verjanku Tak ano na HA mám dost jasný názor. Bohužel lidem nedochází co ten hnus znamená v potravním řetězci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
11.4.13 11:15

@Almira-Alm
rozhodně s tebou souhlasím, je to svinstvo a relativně mladé, negativní vliv na lidi se pozná za dalších 10-20 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí