Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, nebo spíš slyšet názor jiných, jestli je toto normální nebo jestli jsem už přehnaně citlivá a paranoidní jen já z toho jak jsem stále s dětma doma?? Moje švagová a muj manžel mají dosti blízký vztah, řekla bych že až moc dobří přátelé. Začlo to tím, že Ona měla problémy ve vztahu a začla se se vším svěřovat mému manželovi, ten samozřejmě dobrá duše jí radil co by měla dělat často tam jezdil, pořád řešit jejich vztahy. Mě už to docela štvalo a tak jsem jí řekla svoje, že by ho už měla přestat otravovat se svými problémy…no nic pohádali jsme se od té doby spolu nemluvíme. nejhorší je, že ona se stále obrací na muže, když má nějaký problém už to trvá 5 let a já už si nevím rady, manžel si od ní už začal mazat sms, protože ví, že jsem vytočená jen slyším její jméno. Ted už to přešlo v takové kamarádství, že už si píšou s prominutím každý prd. A i emailama, semtam nějaký mejl najdu, je to jak kdyb byli manželé oni a né mi dva. Už jsem to s ním řešila tolikrát ale co se týká jí, nemužu mu věřit. Už mi slíbil, že za ni nebude jezdit, že si nebude mazat sms a vždycky se nějak dozvím, že mi kecal. Když se začnu o Ní bavit hned vylítne, že se odmítá se mnou bavit, že je to už vyřešené a že mu snad věřím. Ale bohužel. Co by jste dělali vy? Hádáme se pořád kvůli toho on nedokáže pochopit, že toto není normální, jim to samozřejmě normální přijde. Děkuji
![]()
Příspěvek upraven 19.05.13 v 12:51
Ahoj, me to normalni neprijde.Me by to teda taky hodne vadilo. Taky bych se bala, ze v tom je neco vic. Me se pri cteni tveho prispevku vybavil pribeh, co mi vypravela segra.Byly dva pary, sousede, u jednech sousedu byla krize, tak sousedka chodila k tem druhym se vyplakat na rameno, pak i kdyz tam byl soused sam..dopadlo to tak, ze samozrejme se sousedka truhlici stala pritelkyni souseda utesovatele ![]()
Jen nevim, co by si s tim mela delat. A i kdyby v tvem pripade slo jen o az takove pratelstvi, pises, ze to trva 5 let, tak stejne mi to prijde divny a nelibilo by se mi to.Tvuj manzel by to mel respektovat, jako manzel..myslim, ze by se mu to nelibilo, kdyby to bylo v opacnem pripade.
No, zní to dost podezřele
Jako takové to „chápavé rameno“, z něhož se stalo něco víc.
Tak přesně tohle jsem řešila já těsně po novém roce ![]()
Servala jsem jí, ať dá mému chlapovi pokoj, že sám má starostí nad hlavu a ona ho okrádá o společný čas s rodinou, nedala pokoj, tak jsem se pustila do chlapa, proč jí dělá vrbu a nechává jí plakat na svém rameni, když si za svojeproblemy může sama a musí si je doma vyřešit sama, že mi je za ně řešit nemůžeme, asi 14 dní v tom pokracovali, tak jsem chlapovi dala ultimatum buď já a děti, nebo ona a jestli chce ať se sbali a jde, když si myslí, že ona mu dokáže dát to co já a bude se s ní mít líp.. Od té doby je klid, chlap jí prestal reagovat na sms, na e-maily a ona dala pokoj ![]()
Musí chtít tvůj chlap, když nechce tak je každá rada marná ![]()
Podle mě spolu něco maj… jinak by pokaždý nevylít jak čertík z krabičky. Ale jestli se řídí heslem: Zatloukat, zatloukat, zatloukat.. no nevim, ale na „jen“ kamarádství bych to neviděla. ![]()
@sisip Normální kamarádský vztah by mi nevadil, tohle už je trochu moc. Ale taky nevím, co by se s tím dalo dělat. Možná začít dělat to samé, třeba by si to uvědomil ![]()
@sisip Nebo jak píše @ivana-domca - dát mu ultimátum. Ale když do toho půjdeš, musíš být připravena i na tu druhou variantu
Jo on ví, že já se s dětma nikam nesdostanu, manžel chodí z práce az večer. má takovou práci, že absolutně nehlídatelný, kdyby chtěl tak by za ní mohl jet v pracovní době kolikrát by chtěl a já se nic nedovím. Bohužel se cítím trapně že se semtam kouknu na jeho email ale většinou vždy něco najdu co se týká jí. a druhý den si to manžel hned vymaže, když to vytáhnu tak se hádáme a jsem u něho histerka co mu leze to emailu. ale holky kdyby jste viděli ty emaili to je samé ťutu ňunu, on se jí ptá kdy se uvidí(přitom mi slíbil, že beze mě k nim jezdit nebude)a ona mu zas vylívá srdce, hruza hruza. Už jsem uvažovala i o kartářce, fakt nebím jak tohle řešit. nejhorší je, že manžel mi řekl na rovinu, že i kdybych se postavila na hlavu jejich vzath to nezmění. tak si dokážete představit, jaké máme kvůli ní manželství. Jinak brácha ten je flegmatik, už jsem mu to říkala ale on mávl rukou a řek že ta jeho si píše s miliony lidma a že taky neví proč se mu furt svěřuje. Ale evidentně ho to moc netrápí. Je totiž jiná povaha než já:- ![]()
Ahoj, mě to taky normální nepřijde…a hned mě napadlo, že mají spolu poměr…
Už jsem byla u kartářky před štvrt rokem a ptala jsem se na ně a ona mi řekla, že mezí nimi nic není ale štvrt roku už uběhlo a mohlo se změnit plno věcí. Jinak se ke mě chová hezky, i k dětem. kdybych nevěděla o těch emailech a sms, tak bych i řekla že máme ideální vztah, bohužel.
@sisip tohle není normální chování chlapa od rodiny, alespoň mě to tak přijde ![]()
Já nechci být zlá, ale záleží mu vůbec na tobě? Mě připadá že vůbec ![]()
Tohle bych nesnesla a chlap by letěl, sice bych byla se třemi detmi sama, ale zvládla bych to, protože bych musela ![]()
@sisip kartarkam a podobnym sarlatanum vůbec nevěřím, spíš dám na svou intuici a selský rozum ![]()
Taky me napadlo, ze spolu neco maji, ale kdyz si mu porad vyliva srdce? to se s brachou porad tak hadaji? normalni to moc neni a vadilo by mi to.
Pět let?
Ať v tom je i něco fyzického nebo není, je to vztah s jinou ženou. I kdyby jen platonický, nic to nemění na tom, že já bych tohle nedala. ![]()
Podle mě tvůj chlap hřeší na to, že mu to zatím vychází a dělá, že se nic neděje.