On ještě neví, že vím

Anonymní
10.4.13 02:07

On ještě neví, že vím...

Nic neřeš, po ničem nepátrej a budeš mít klid. Kdybych já se jen té rady držela… Asi se jdu vykecat a optat se, jak to řešit s chladnou hlavou, kterou já nemám (ve 2 ráno, logické, že ;-)). Stručně k věci - čistě náhodou jsem zjistila, že si můj drahý, s kterým jsem už 10 let a máme dítě, tak nějak poklidně žije dva životy a plánuje si rodinku ještě jinde. Zase. Už mi zahnul v těhotenství a bylo z toho cizí dítě…nějak jsme to ustáli (i když do stavu před zemětřesením se nikdy nevrátíme, dost citů se mě rychle opadalo tím nárazem na hubu), a najednou je to tu zas.
Jak to, že mu projdou dva životy - ha, to víte, služební cesty, vlastní firma, práce o víkendu. Neřešila jsem, nepátrala a jen občas udělala kontrolní google test. A včera byl pozitivní. Klepu se jak ratlík a říkám si, kudy z toho ven a nějak bezbolestně. Dítě spí, já sama doma, ještě mám čas postavit obranný val a plánovat útok nebo útěk? Babo, raď…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
10.4.13 02:10

Tady se radit nebude, tady ti všechny napíšou utííííkééééj

• Citovat
  • Upravit
tonj
10.4.13 02:18

To je těžký, záleží na tom jaká jsi povaha…jestli chceš chlapa udržet pro rodinu „za každou cenu“ nebo ti to nestojí za to…já bych jednorázovou záležitost odpustila, dvojí život a soustavné lhaní ne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.13 02:19

No však klidně :-) Jen - jaksi není kam. A navíc, i ten útěk se musí naplánovat, a mně to teď nějak nemyslí :-( Není mi už 20 a nemám zodpovědnost jen za sebe…

zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.13 02:25

Povaha už asi otrlá, když jsem to lhaní jednou přežila. Poprvé se děsně kál, tedy přesněji, tak, jak to chlapi dělají, přiznal se, omluvil, choval se úžasně a čekal, co já s tím. Nějakou dobu. Tím se cítil omilostněn a od té doby jaksi zapomněl, že už má trestný bodík. A tak proč si to nedat znovu, že? Když to mělo takový úspěch. Trochu černý humor (než se složím). Asi mi jde o to, připravit se, mám přece taky nějakou hrdost, to mu jen tak nedaruju… prostě zatím nebrečím, ale vymýšlím…útěk? pomstu? odvetu? záchranu? Ach jo. :(

• Citovat
  • Upravit
15
10.4.13 02:28

Souhlasím s @tonj, dvojí život žít nelze,.. právě, že člověk nemá zodpovědnost jen sám za sebe. Odejít není jednoduché, ale řešení se vždycky najde. Jen holt v některých bitvách není vítězů, ale jen poražených… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
10.4.13 02:31
@Anonymní píše:
Povaha už asi otrlá, když jsem to lhaní jednou přežila. Poprvé se děsně kál, tedy přesněji, tak, jak to chlapi dělají, přiznal se, omluvil, choval se úžasně a čekal, co já s tím. Nějakou dobu. Tím se cítil omilostněn a od té doby jaksi zapomněl, že už má trestný bodík. A tak proč si to nedat znovu, že? Když to mělo takový úspěch. Trochu černý humor (než se složím). Asi mi jde o to, připravit se, mám přece taky nějakou hrdost, to mu jen tak nedaruju… prostě zatím nebrečím, ale vymýšlím…útěk? pomstu? odvetu? záchranu? Ach jo. :(

Nejhorší je, že podle mě, ti v tomhle nikdo neporadí, každý vztah je originál a lze těžko hledat osvědčený recept, jak vyřešit nevěru. Když už jsi to jednou přestála, tak bych se snažila nejednat v afektu, aby jsi z toho vyšla s co nejmenšími šrámy. Takže ať už bude tvoje reakce jakákoliv, jednala bych s rozmyslem, už kvůli prckovi.

• Citovat
  • Upravit
1137
10.4.13 02:38

Taky souhlasím s nepátráním, ale když už je to podruhé, dlouhodobě a ani si neumí dát pozor, navíc píšeš „plánuje rodinku“, to už bych nevydýchala a plánovala spíš ten útěk, držím palce :kytka: Jak se jinak chová doma? Trávíte spolu nějaký volný čas? Pomáhá ti? Je dobrej táta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 05:57

Je mi jasné, že tohle je rána pod pás a já bych utíkala 100% (už jen kvůli společnému miminku a taky proto, že nenávidím, když ze mně chlap dělá vola) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
10.4.13 06:12
@Anonymní píše:
Povaha už asi otrlá, když jsem to lhaní jednou přežila. Poprvé se děsně kál, tedy přesněji, tak, jak to chlapi dělají, přiznal se, omluvil, choval se úžasně a čekal, co já s tím. Nějakou dobu. Tím se cítil omilostněn a od té doby jaksi zapomněl, že už má trestný bodík. A tak proč si to nedat znovu, že? Když to mělo takový úspěch. Trochu černý humor (než se složím). Asi mi jde o to, připravit se, mám přece taky nějakou hrdost, to mu jen tak nedaruju… prostě zatím nebrečím, ale vymýšlím…útěk? pomstu? odvetu? záchranu? Ach jo. :(

Ja bych vymyslela, jak si ho vychutnat, mas ted navrh, ale jak to nevim :nevim: jinak taky planuj utek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
10.4.13 06:29

Nejlepsim utokem je odchod se vztycenou hlavou a usmevem. Je to tezky, ale jde to. A ver mi, ze to ho bude zrat do konce zivota :pankac:

Mam kdysi zkusenost podobnou, panacek mel doma rodinu a valel to na vsechmy strany. Kdyz to prasklo a ja zjistila, jak se veci maji, par dni jsem se na to vyspala a pak jsem ho s usmevem utrela na jeho chalupe. Stacily dve strucny vety. Ten cumel, byl si jisty, ze ma na vsech stranach pipky, co mu zobou z ruky :mrgreen: Dneska uz je to strasne moc let a stejne na tuhle lekci nezapomnel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.4.13 06:41
@madelleine píše:
Souhlasím s @tonj, dvojí život žít nelze,.. právě, že člověk nemá zodpovědnost jen sám za sebe. Odejít není jednoduché, ale řešení se vždycky najde. Jen holt v některých bitvách není vítězů, ale jen poražených… :,(

Souhlasím! Nemám co dodat! :potlesk: Držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 06:44

Anonymní,

Těžko říct, jak se zachovat, nevím, jaká povaha je tvůj manžel.

Můj dnes již exmanžel byl despota, který chtěl aby bylo vše podle něj, ovšem jaksi se taky zapomněl v jiné domácnosti. Vztah už nějakou dobu nefungoval, takže jsme to utli a já zůstala s 9 letým synem sama. Žili jsme skromně, ale zvládli jsme to :)
Druhý dlouhodobý vztah ztroskotal opět na nevěře (a to nejsem typ, který bolí denně hlava). Jednou jsem odpustila, ale podruhé jsem udělala kravál a on si sbalil tašky a šel :cert: (ikdyž jsem to brečela, nemělo to dál smysl, udělal by to zase a ta důvěra mezi námi defakto nebyla už žádná) To už synovi bylo 14, přestěhovali jsme se do podnájmu a jsme v něm dodnes. Nemáme na nějaké vyskakování si, ale dá se to zvládnout :)

Nevím jak malé či velké dítko máš, ale za to ponižování to nestojí. Zkus se rozhodovat s „chladnou hlavou“ (vím, to se mi to píše, že?), popřípadě se s ním v klidu o všem pobavit, že „víš“ o jeho plánech a co s tím hodlá dělat. Že ty už to tolerovat nehodláš (nebo ano?).

Držím pěstičky, aby jste našli řešení a tebe s malým/malou to bolelo co nejméně :hug:

Anonymka Katka

• Citovat
  • Upravit
1744
10.4.13 07:25

Vem nihy na ramena, malou do naruce a utikej rychle pryc. Hajzl jeden!!! Udelal ti jednou, udela to zase. Hnus. Na takovyho narazit tak OKAMZITE jdu! Ja bych s nim nemohla zustat dal.. usetrila by sis prave tohle. Ja byt tebou tak uz dalsi sance nedavam a jdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
10.4.13 07:32

Proč bys měla utíkat ty? Sbal mu věci a postav je za dveře, ať si jde za svou novou rodinou :hug: :hug: Bude to ze začátku hodně těžké, ale bude ti líp, než se pořád trápit, jestli je hodný nebo zase někde něco vyvádí. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky