On ještě neví, že vím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.4.13 07:43

Ahoj, moje kamarádka má špatné manželství a pomáhá jí, že má přítele. Zpočátku jsem necítila, že by to bylo špatné, ale teď už vím, že ano. Její přítel je ženatý, mám však pocit, že na jeho ženu moc myslet nedokáže. Z těch 3(vlastně4) ale není šťastný nikdo a trápí se všichni. Ono to asi není příjemné ani Tvému muži(cítí se určitě jako podvodník, lhář a zrádce)ani jeho nové přítelkyni, pokud o Tobě ví.
Já bych řekla, aby ses snažila přežít do chvíle, kdy budeš schopná rozhodovat se rozumem a ne emotivně. Potom si s mužem o tom promluv a pokud byste oba chtěli zůstat spolu, dej si podmínku, že tohle už neudělá. Měl by vědět, jak se cítíš, jak tohle hrozně ponižuje, stejně nezbývá než se dohodnout jak dál. Hlavně tohle řeš prosím klidná co nejvíc. Držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
3370
10.4.13 07:46
@Saraher79 píše:
Proč bys měla utíkat ty? Sbal mu věci a postav je za dveře, ať si jde za svou novou rodinou :hug: :hug: Bude to ze začátku hodně těžké, ale bude ti líp, než se pořád trápit, jestli je hodný nebo zase někde něco vyvádí. :hug:

taky bych vyrazila jeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
10.4.13 07:46

@Saraher79 Udělala bych to taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
10.4.13 07:53
@Saraher79 píše:
Proč bys měla utíkat ty? Sbal mu věci a postav je za dveře, ať si jde za svou novou rodinou :hug: :hug: Bude to ze začátku hodně těžké, ale bude ti líp, než se pořád trápit, jestli je hodný nebo zase někde něco vyvádí. :hug:

Jj, věřím, že lehký to nebude, ale souhlasím. Neutíkala bych, ale vyhodila ho (jestli to jde)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 08:01
@Anonymní píše:
Nic neřeš, po ničem nepátrej a budeš mít klid. Kdybych já se jen té rady držela… Asi se jdu vykecat a optat se, jak to řešit s chladnou hlavou, kterou já nemám (ve 2 ráno, logické, že ;-)). Stručně k věci - čistě náhodou jsem zjistila, že si můj drahý, s kterým jsem už 10 let a máme dítě, tak nějak poklidně žije dva životy a plánuje si rodinku ještě jinde. Zase. Už mi zahnul v těhotenství a bylo z toho cizí dítě…nějak jsme to ustáli (i když do stavu před zemětřesením se nikdy nevrátíme, dost citů se mě rychle opadalo tím nárazem na hubu), a najednou je to tu zas.
Jak to, že mu projdou dva životy - ha, to víte, služební cesty, vlastní firma, práce o víkendu. Neřešila jsem, nepátrala a jen občas udělala kontrolní google test. A včera byl pozitivní. Klepu se jak ratlík a říkám si, kudy z toho ven a nějak bezbolestně. Dítě spí, já sama doma, ještě mám čas postavit obranný val a plánovat útok nebo útěk? Babo, raď…

Rada asi jediná. Už se to opakuje, takže asi sama víš že to lepší nebude :nevim:

Zajímá mě ten google test to je co 8o

• Citovat
  • Upravit
430
10.4.13 08:03

Já většinou hodně lobbuji pro zachování vztahu. Takové ty řeči: udělal by to jednou a šel by, to není můj styl.
Ale jedno děcko už během Tvého těhotenství a teď si plánuje další jinde? No jestli jsi harémový typ, tak není co řešit. Velmi prý funguje, když jsou ty ženy sestěhované spolu, pořeší společně domácnost, děti, pokecají a po večerech se vystřídají (někdy můžou i společně, ne?!). No a dost humoru. Pro mě by to nebylo. Věřím, že jednu nevěru (dokonce i s následkem) bych snad ustála. Co bych neustála, že je to znovu. Že je do dlouhodobé. Že si plánuje další rodinu jinde a vy doma pro něj nejste to hlavní a svoji pozornost no a i ty prachy chce rozpouštět i jinam. To bych neustála. Protože si myslím, že ani dětem s tímhle pánem nezajistíš max. komfort co do stráveného času s tatínkem a jím poskytnutými zdroji. Ty on bude dělit mezi další děti a ženy. Za mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 08:03
@ohýnek píše:
Tady se radit nebude, tady ti všechny napíšou utííííkééééj

:roll: :roll: :roll: :roll: Čím to je, že začínám být alergická na takové reakce, Sibylo??? :think: :think:

Zakladatelko, nevím, co poradit. Já zažila teda nevěru v manželství taky. Zatím jsme to ustáli, ale pokud by měl udělat toto znovu tak nevím.
Nevím, co bych udělala já…

Prosím o zachování anonymity…

• Citovat
  • Upravit
430
10.4.13 08:08
@ohýnek píše:
Tady se radit nebude, tady ti všechny napíšou utííííkééééj

A ty radíš co? Ten harém? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.4.13 08:12

Já bych si to vychutnala..tohle zjistit tak ve mě asi vaří krev ale jsem docela pomstychtivý člověk..řekla bych že jsem podruhé těhotná a že je to velmi komplikované, že musím doma jen ležet a nic nedělat, nechala bych se obskakovat a pak panáčkovi řekla že doufáš že ta jeho druhá rodinka bude taky tak hodná a bude okolo mě taky tak skákat a jesli by se milenka teda nepostarala o malé když jsem na tom takhle? počkala bych na reakci a pak šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
10.4.13 08:13

Jen se zeptám co je to google test? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
10.4.13 08:20
@dituleska píše:
Já bych si to vychutnala..tohle zjistit tak ve mě asi vaří krev ale jsem docela pomstychtivý člověk..řekla bych že jsem podruhé těhotná a že je to velmi komplikované, že musím doma jen ležet a nic nedělat, nechala bych se obskakovat a pak panáčkovi řekla že doufáš že ta jeho druhá rodinka bude taky tak hodná a bude okolo mě taky tak skákat a jesli by se milenka teda nepostarala o malé když jsem na tom takhle? počkala bych na reakci a pak šla
:potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
10.4.13 08:20
@zanetka2712 píše:
Jen se zeptám co je to google test? :nevim:

taky neznam… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.13 08:22

Ja bych teda taky neutikala…a jak tady vsichni pisou, zalezi na povaze vztahu, jestli je jinak hodny a buhvico…tak bych to jeste zkusila, vymamit z neho, proc to dela, abys ho pochopila…ale asi bych to podruhe nedala…radsi byt nestastna sama nez nestastna s nekym (myslim s chlapem). Sbalila bych mu, nevarila pro nej, neprala, at se kaje…blbecek…

• Citovat
  • Upravit
1823
10.4.13 08:25

Moje kamaradka takhle zjistila, ze si ten jeji vzal na pobyt na horach jeste jednu babu.. kdyz to zjistila, tak mu sbalila tasky, ji nastehovala k nim do apartmanu a pred jeho zraky se s ni vyspala.. :mrgreen:..chlapec kokta a ma problemy s erekci a pomocovanim dodnes.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
10.4.13 08:30
@erinv píše:
Moje kamaradka takhle zjistila, ze si ten jeji vzal na pobyt na horach jeste jednu babu.. kdyz to zjistila, tak mu sbalila tasky, ji nastehovala k nim do apartmanu a pred jeho zraky se s ni vyspala.. :mrgreen:..chlapec kokta a ma problemy s erekci a pomocovanim dodnes.. :lol:

8o tomu říkám řešení :mrgreen:
Jen tedy nevím, jestli já bych byla schopná takhle radikálně to rozseknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí