On ještě neví, že vím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7989
10.4.13 23:47

@napresdrzku :-D
Každý může v životě udělat chybu, má právo i na druhou šanci, akorát možná ne s tím samým člověkem. Určitě ještě nejsi dost starý, abys byl sám, a až budeš hledat někoho nového, koho bys chtěl vedle sebe napořád, tak ti přeji dobrou volbu. Chybami se člověk učí a musí naučit stát rovně a čelit životním peripetiím. Pokud tě ještě trápí to, co jsi prožil, tak se zaměř na něco úplně jiného, třeba někomu změníš život v pozitivním smyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
11.4.13 00:10
@LadySi píše:
@napresdrzku :-D
Každý může v životě udělat chybu, má právo i na druhou šanci, akorát možná ne s tím samým člověkem. Určitě ještě nejsi dost starý, abys byl sám, a až budeš hledat někoho nového, koho bys chtěl vedle sebe napořád, tak ti přeji dobrou volbu. Chybami se člověk učí a musí naučit stát rovně a čelit životním peripetiím. Pokud tě ještě trápí to, co jsi prožil, tak se zaměř na něco úplně jiného, třeba někomu změníš život v pozitivním smyslu.

Děkuji za radu, činím tak a i když mě mé činy trápí a budou asi stále, snažím se směrovat tam, kam si myslím že bych měl jít a kde by byl můj cíl, alespoň dočasný. Ale to jsme se asi trochu odchýlili od původního tématu a pokud chceš, můžeme na této duchovní úrovni pokračovat někde jinde :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
treba ja
11.4.13 06:44

NAPRESDRZKU, kdyz ctu, co tu pises, rikam si, zdali bude takto osviceny jednou muj muz. opustil ted deti, me, a je u mlade milenky.

• Citovat
  • Upravit
7006
11.4.13 08:42
@Háta_x píše:
Nejlepsim utokem je odchod se vztycenou hlavou a usmevem. Je to tezky, ale jde to. A ver mi, ze to ho bude zrat do konce zivota :pankac:Mam kdysi zkusenost podobnou, panacek mel doma rodinu a valel to na vsechmy strany. Kdyz to prasklo a ja zjistila, jak se veci maji, par dni jsem se na to vyspala a pak jsem ho s usmevem utrela na jeho chalupe. Stacily dve strucny vety. Ten cumel, byl si jisty, ze ma na vsech stranach pipky, co mu zobou z ruky :mrgreen: Dneska uz je to strasne moc let a stejne na tuhle lekci nezapomnel :lol:

Cos mu řekla? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
11.4.13 08:45

@napresdrzku Nezlob se, ale už k tomu nemám co říct, vysálo to ze mě dost energie:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.4.13 10:30

Moc hezky mi nahral :mrgreen: mektal zas o detske postylce, ze byl na chalupe bratra nec a nechal ji tam…tak jsem se usmala, pouzila jmeno jeho dcery a rekla mu neco podobneho jako: mala by nebyla moc rada, ze ji tatinek zapira. Uz prestan trapne lhat, jdi spat a odvozem rano do prace mazu tvoje cislo. Nikdy nezapomenu na ten vyraz co mel :pankac:

@Kubula.K píše:
Cos mu řekla? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4635
11.4.13 12:21

Ahoj zakladatelko, hodně teď řeším to co ty prožíváš, můj přítel si nadělal následek v době, kdy já byla těsně po šestinedělí (nyní je našim dvojčatům 5 měsíců). já byla ochotná udělat tlustou čáru, začít znovu bez výčitek… s tím, že to samozřejmně ihned ukončí a bude plnit jen svou alimetační povinnost. KJenže hodně řeším to, že pokud si tím tu hubu nenamlátil tak za pár let to udělá znovu a upřímně, teď je to našim dětem jedno, když půjdeme od sebe teď tak se jich to nikterak zvlášť nedotkne a budou vnímat tatínka, že prostě dochází a bere si je a tak, ale pokud to udělá za pár let a půjde zas jinam, tak děti budou ztrácet něco, co už brali jako jisté - a upřímně já už bych to znovu nezkousla.
jo a jak se tady kdo ptá po důvodech, tak u nás: já prý byla protivná po porodu dětí (no není divu dvojčata a já začátek laktační psychozy a partner chodil domu kolem půlnoci) a jeho to „k ní prostě hrozně táhlo“, takže podle mě klasická rozcapenost a místo toho aby se věnoval tomu, co je doma, tak raději šel někam, kde problémy nejsou a děti v noci nekřičí a nikdo po něm nechce, aby doma pomáhal. No v poradně mi to vlatsně potvrdili, že one je nevyzrálá a velmi složitá povaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
11.4.13 13:06
@smoulinka71 píše:
Já si myslím, že zahýbají hlavně ti, kterým na vztahu moc nezáleží a když to praskne, tak to buď ukecají a lžou druhé osobě, že o nic nešlo, nebo se rozejdem, však co…

Znám i dva, tři nešťastníky, kterým žena/muž opravdu „nerozuměli“, spíše je svým chováním odháněli, či ponižovali, deptali a oni hledali spřízněnou duši, nebo někoho kdo jim nějak stvrdí, že nejsou tak špatní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
12.4.13 10:18
@vendulka72 píše:
Znám i dva, tři nešťastníky, kterým žena/muž opravdu „nerozuměli“, spíše je svým chováním odháněli, či ponižovali, deptali a oni hledali spřízněnou duši, nebo někoho kdo jim nějak stvrdí, že nejsou tak špatní.. :nevim:

To mám tak ráda. Copak si člověk musí potvrzovat u druhých, že je dobrej? To asi neměli moc vysoké sebevědomí, že si to „museli“ potvrzovat bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
12.4.13 10:32
@annaaaaa píše:
To mám tak ráda. Copak si člověk musí potvrzovat u druhých, že je dobrej? To asi neměli moc vysoké sebevědomí, že si to „museli“ potvrzovat bokem.

To nebylo až tak o sebevědomí, to byla spíš berlička. Doma mně nemají rádi, nadávají mi že zase jdu tam a tam, fňuk, ale ještě že mám Mařku, Tondu, Pepu… Pak se všecko dá vydržet. No.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
8.8.13 01:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat