Máma nemá ráda mého partnera

178
9.4.13 16:55

Máma nemá ráda mého partnera

Ahoj holky, ráda bych zde napsala co mne v poslední době dost trápí. S přítelem chodím velmi krátce presně 14 měsíců a máme 4 měsíčního syna.Jo,otěhotněla jsem po měsíční známosti :oops: ale co :) I přes to, že se o nás přítel dobře stará, je mi oporou miluji ho a vím že lepšího chlapa jsem nemohla pro sebe a našeho syna najít ho moje máma nemá ráda. Vůbec nevím čím to může být. Po5ád jí na něm něco vadí upozorňuje na jeho chyby např. že špatně přivrtal polici, špatně vymaloval, nebo ho nazve před ním moji cvičenou opici :roll: ale hlavně má máti pořád pocit že se o nás nedokáže postarat protože málo vydělává a to má 2 zaměstnání…Zhruba 3 měsíce jsme u moji mamky bydleli ale po čase jsme zjistili, že tudy cesta nevede a tudíž jsme si museli najít bydlení. Když s rodinkou přijedu k mámě na navstěvu úplně Honzu zazdí..přítel navíc už nemá ani chuť s mamkou kontakt navazovat protože se o to pokusil nejméně 10×.. pořád mě proti němu štve vykládá mi jak s ním určitě nejsem šťastná a takový řeči…navíc nemá ráda ani jeho rodiče a řekla mi, že nám nepůjde na stavbu že se tam na ně nebude dívat…Strašně bych chtěla aby ho měla ráda navíc když vím jak je hodnej..brácha má partnerku 10 let a je jako její dcera…fakt smutny videt ten rozdil…třeba se najde nekdo kdo to má podobne? Myslíte že se postoj mamky nekdy zmení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
9.4.13 16:59

Jako hlavně by se změnil můj postoj, to by si máma dovolila říci jen jednou, urazit mého partnera kecama o opici. Už by neviděla mě, jeho ani naše děti. Koukej se ho zastat, nenech ji, ať ho uráží :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.4.13 17:00

Asi by sis s ní měla vážně promluvit :nevim:
Změnit se to může, nejspíš i změní, když přítel prokáže, že je jiný, než si máti myslí, ale aby na to čekl i on a byl ochotný přijmout naopak ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.4.13 17:00

Žiješ s přítelem, ne s máti. On a váš syn je ti teď novou rodinou, pokud to máti nedokáže pochopit, tak s ní omez styk i ty, třeba se chytne za nos a pochopí. Pokud tě partner nebije, stará se atd, nechápu její postoj. Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.4.13 17:02

To ja se ho zastavam porad :srdce: a porad ji to zazlivam že ho takhle ponizuje..úplně sráží jeho ego tím jak mu pořád říká že je neschopnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.4.13 17:03

Děvče, ten postoj se nikdy nezmění, může se snažit přetvařovat, jak jen chce, ale stejně to vždycky vypluje na povrch. A kdybych byla já ve tvé kůži, tak matku neznám, dokud svůj postoj minimálně nepřestane ventilovat a chovat se (třeba jen na oko, myslet si může, co chce) k partnerovi slušně.

• Citovat
  • Upravit
11522

Ja poznala sveho partnera, kdyz mi bylo 15, jemu bylo tehdy 24, taky z toho mamka nebyla nadsena, vsichni dobre vedeli, ze taky vleze do kazdé sukne.. ale ted mame rocni dceru a mamka si ho nemuze vynachvalit ;) je stastna ze ho mam, protoze se o nas stara ukazkove a miluje nas ;) a to je to nejdulezitejsi :hug: zkus dat tomu jeste cas, mamka zacala nas vztah brat vazne asi nejak po 2 letech..partnera ale do niceho nenut, to mam prave ja co se tyce pritelovy matky a vnucovat se do nejakeho vztahu je to nejhorsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@tynuša301 píše:
To ja se ho zastavam porad :srdce: a porad ji to zazlivam že ho takhle ponizuje..úplně sráží jeho ego tím jak mu pořád říká že je neschopnej…

Tak se s ní přestan stýkat i ty a malej, třeba ji to dojde. Jako tohle by moje máti mohla zkusit jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
9.4.13 17:06

Ahoj, je to smutne, ale nic s tím nenadelas ja byt tebou řeknu mamce, ze si přeji aby mého partnera respektovala a pokud by se tak chovala dále tak bych omezila kontakt. Myslím, ze by ji to došlo. Me moje tchyne nesnasela a dělala mi naschvaly, ale nikdy o me nemluvila skarede před manželem. Od svatby je to mnohem lepší a od doby co máme díte, tak se snazi. Sice vím, ze milovat me nikdy nebude, ale vycházíme spolu a respektujeme se navzájem. Neboj na svatbu ti přijde :-) moje tchyne taky prohlásila, ze tam nebude. Ja si myslím, ze zarazit by jsi to mela ty a radikálně ji říct či ti vadi. Mas svou vlastní rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.4.13 17:07

Mluvili jsme o tom hodněkrát…mamka má dost divný měřítka pokud chlap nedonese 40 tisic domů a není schopnej v chlapskych věcech jako jsou opravy bytu neni to pro ni chlap :( Já si naopak myslím že přítel nemusí nic prokazovat o nás se stará dobře a na to že je mu 23 a je po něj taky vše nové se svoji nové role ujal dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
9.4.13 17:07

Tohle jsem taky jednou měla, trvalo to 6 let… nakonec si naši zvykli, ale názor stejně nezměnili. Teď moc nemusí ani manžela, ale bydlíme od nich 200 km, takže pohoda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
9.4.13 17:11

Tvoja mamka sa pred tebou chova tak, ako jej to dovolis. Keby si jej ostro povedala, že takto veru nie, ak chce byt s vami v kontakte, urcite by si to rozmyslela.

• Citovat
  • Upravit
178
9.4.13 17:12

Jasně, taky by mě stačilo, kdyby ho repektovala a byla schopna s ním komunikovat na normální úrovni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.4.13 17:13
@fenny píše:
Tohle jsem taky jednou měla, trvalo to 6 let… nakonec si naši zvykli, ale názor stejně nezměnili. Teď moc nemusí ani manžela, ale bydlíme od nich 200 km, takže pohoda ;-)

a může se zeptat co jim vadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.13 17:14

@tynuša301 Moje maminka si ke mě vysnila vysokoškoláka. Asi i tím, že ona si vzala našeho otce, vyučeného, ale tam byl problém s chorobnou žárlivostí. Neměla si s ním co povídat. A já si v 19-ti letech našla vyučeného kluka.Moc to nekomentovala, věřila, že časem se to vyvrbí-ale já po pár měsících otěhotněla. Vzali jsme se, jsme spolu spokojený již 23 let. A maminka? Myslím, že to stejně neskousla. I když vidí, že manžel umí vydělat peníze, postará seo nás, má rád děti, oni jeho…ale její sen to není. :( Moc mě to mrzí. Ona se sice snaží, ale nejde to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky