On ještě neví, že vím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
10.4.13 08:31
@erinv píše:
Moje kamaradka takhle zjistila, ze si ten jeji vzal na pobyt na horach jeste jednu babu.. kdyz to zjistila, tak mu sbalila tasky, ji nastehovala k nim do apartmanu a pred jeho zraky se s ni vyspala.. :mrgreen:..chlapec kokta a ma problemy s erekci a pomocovanim dodnes.. :lol:

A jestli neumeeli, ziji stastne spolu dodnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.4.13 08:36

A jéje, další běhy o život :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
10.4.13 08:38

Připravila bych se na konec vztahu. Vyhledala kvalitní právní pomoc a konzultovala, jak ho stáhnout o prachy. Snažila bych se zajistit sebe a dítě, čistě pragmaticky. Vnitřně bych se snažila odříznout od něj, abych to ustála emočně. Ve vztahu bych pokračovat nechtěla, neměla bych na to sílu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.13 08:41

Já jsem chlapovi taky neřekla, že vím :evil: z mobilu jsem zjistila její jméno (oslovoval ji zdrobněle), že ještě studuje a co a že byla jako aupair ve Finsku a že o mně a dítěti neví. Opsala jsem si číslo. Strýček googel mi pomocí toho čísla prozradil její příjmení a další detaily.
Pár dní na to říkám chlapovi - potkala jsem kamošku s kamoškou z vejšky, byla teď jako aupair ve Finsku, má velký zkušenosti s hlídáním dětí a přivydělává si tak, Jmenuje se… úplně jsem na ni svoji starou známou zapomněla :lol: asi s ní domluvím hlídání a někam vyrazíme, ne?
Zbledl, vymyslel omluvu a pak jsem zjistila, že to s ní ukončil (byla to ale bejvalka a bylo to zachycený náhodou v začátku).

• Citovat
  • Upravit
7626
10.4.13 08:42

…nevidim duvod, proc by si mela jit ty…vety typu utiiikej mi tady taky dodava :roll: Mate spolecne konto nebo ty pristup k penezum? sbal dite a jed si na wellness a jemu nic nerikej.Jen to, ze mas pro nej sladke tajemstvi.(A po navratu bych to na nej vybalila, ze viiim.)V klidu si sama promysli co chces a jak se chces zachovat. Nevidim do tve hlavy a nevim jaky si typ cloveka- na krveziznivou pomstu? Zmlatit zmetka? Tise odejit? Zustat?-nicmene na kazdou reakci mas pravo(a ne, zavrazdit ho nemuzes ;) ). Doufam, ze to dopadne ke tve spokojenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
10.4.13 08:49

Zakladatelko, jak jsi zjistila že plánuje rodinu jinde, psali si o tom? Jen by mě zajímali detaily. Jinak za mě, jednou se asi odpustit dá, ale dvakrát už ne i za cenu, že bude dítě bez otce…Taky jsme se tak rozhodla a nelituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.4.13 08:49

@pavlanatlinka a proč to dáváš sem?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.4.13 08:56

Ja bych asi ze vseho nejdriv nechala dite jeden vikend na krku tatinkovi a rozjela se nekam-napr do lazni, na hory,,, kde bych si to v klidu vsechno promyslela. Ja osobne mam problem s tim, ze nesnesu, aby ze me nekdo delal blbce a to tvuj chlap dela. Dalsi veci je, ze z nevery se nehroutim, v praci jsem pochopila, ze lid uz davno nezije monogamne a doma jsme mluvili o hypoteticke nevere a postoji k ni a tak nejak z toho vyslo nasledujici:

• bez gumy ani ranu, nechceme ohrozit zdravotne ani sebe, ani partnera, potazmo celou rodinu
  • zadni levobockove-coz by se pri dodrzeni pravidla cislo 1 stat nemelo, ale i tak zadne alimenty
  • zatloukat, zatloukat, zatloukat. Co oci nevidi, to srdce neboli.

Chybovat muze kazdy, ujet muze kazdy, ale pokud nekdo dela stale jednu a tu samou chybu, tak je proste blbej a zcela evidentne si vztahu nevazi :nevim:

Takze bych se asi rozhodla pro ukonceni vztahu a po prijezdu z vikendu bych zacala podnikat kroky-podat na soud predbezny navrh o peci ditete (nebo jak se to jmenuje), zadost o rozvod, chlapovi bych sbalila kufry, dala rozvodove papiry a vyprovodila z bytu, pak bych vymenila zamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
10.4.13 08:57
@Anonymní píše: … tak nějak poklidně žije dva životy a plánuje si rodinku ještě jinde. … Už mi zahnul v těhotenství a bylo z toho cizí dítě… …

Co poslat „té druhé“ rodinnou fotku s datem narození dcery, plus poznámku, že existuje ještě druhé dítě? Já takovou poštu dostat, tak chlapa okamžitě pakuju pryč :mrgreen:
Ale je taky otázka, kdo o tom cizím dítěti ví. Aby nebylo hned jasné, že jsi odesílatelem ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
10.4.13 09:05

Ve stručnosti z pohledu chlapa, co sem občas nakoukne a kvůli téhle diskuzi se dokonce i zaregistroval. Chlap co tohle udělá tak činí z nějakého důvodu, ostatně u žen to bude stejné - prostě mu něco doma chybí, tak to hledá jinde. Což samozřejmě neomlouvá, ale na druhou stranu je to i důvod k zamyšlení pro tebe jakožto manželku. Takže si to kompenzuje, na jednu stranu milovat může opravdu jen tebe a s tou druhou je právě kvůli zážitkům a dobrodružství. Já to měl úplně stejně, doma manželka, která se postarala o děti a jakštakš o domácnost, ale jinak měla svůj virtuální svět (ujížděla na online hrách) a nikam moc chodit nechtěla. Já také firmu, najednou dost peněz a touha po tom si užívat - restaurace, zájezdy.. v tu chvíli mi nedocházelo, jak obtížné by bylo tyto věci absolvovat s dětmi (máme dvě, čtyřletou a dvouletou holčičku) a že na tohle všechno bude čas později. Takže jsem si žil svůlj život i já, kyž se to provalilo, přišlo první ultimátum, chvíli jsem sekal dobrotu, pak zase, protože si čloěk nechtěl odříct, pak první vyhazov a přijetí zpět a následoalo ještě několik dalších. Po nějaké době manželce pohár trpělivosti přetekl a od té doby už jsme asi půl roku od sebe. S odstupem času mohu napsat jen to, že jakékoliv dobrodružství za něco takového nestojí, ale na to si člověk musí přijít sám. Rozpad rodiny, postih dětí, kteří mají v hlavě zmatek, proč tatínek najednou není a proč když jsou s ním, tak nejsou s maminkou, výčitky, že člověk zkurvil život jim, manželce i sobě, ale taky důvod k zamyšlení, jeestli by se něco změnilo, kdybychom zůstali spolu. Obdiv k manželce, kterou člověk považoval za subinu a která se k tomuto odhodlala a nepolevila, i když si sama s dětmi musí občas i „užívat“, respekt, jak zvládá (zatím) sama domácnost, děti a vše okolo. Takže je na tobě, jak se zachováš, ale pokud neuděláš něco zásadního, chlapovi se nerozsvítí a ty se budeš akorát užírat. Možná víc než jaký výčitky mám teď já, co jsem způsobil a nevratně nelze vzít zpět.

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
10.4.13 09:10

@napresdrzku
dík za osobní zkušenost a pohled z druhé strany
mimochodem inspirující nick :lol:

• Citovat
  • Upravit
31594
10.4.13 09:42
@napresdrzku píše:
Ve stručnosti z pohledu chlapa, co sem občas nakoukne a kvůli téhle diskuzi se dokonce i zaregistroval. Chlap co tohle udělá tak činí z nějakého důvodu, ostatně u žen to bude stejné - prostě mu něco doma chybí, tak to hledá jinde. Což samozřejmě neomlouvá, ale na druhou stranu je to i důvod k zamyšlení pro tebe jakožto manželku. Takže si to kompenzuje, na jednu stranu milovat může opravdu jen tebe a s tou druhou je právě kvůli zážitkům a dobrodružství. Já to měl úplně stejně, doma manželka, která se postarala o děti a jakštakš o domácnost, ale jinak měla svůj virtuální svět (ujížděla na online hrách) a nikam moc chodit nechtěla. Já také firmu, najednou dost peněz a touha po tom si užívat - restaurace, zájezdy.. v tu chvíli mi nedocházelo, jak obtížné by bylo tyto věci absolvovat s dětmi (máme dvě, čtyřletou a dvouletou holčičku) a že na tohle všechno bude čas později. Takže jsem si žil svůlj život i já, kyž se to provalilo, přišlo první ultimátum, chvíli jsem sekal dobrotu, pak zase, protože si čloěk nechtěl odříct, pak první vyhazov a přijetí zpět a následoalo ještě několik dalších. Po nějaké době manželce pohár trpělivosti přetekl a od té doby už jsme asi půl roku od sebe. S odstupem času mohu napsat jen to, že jakékoliv dobrodružství za něco takového nestojí, ale na to si člověk musí přijít sám. Rozpad rodiny, postih dětí, kteří mají v hlavě zmatek, proč tatínek najednou není a proč když jsou s ním, tak nejsou s maminkou, výčitky, že člověk zkurvil život jim, manželce i sobě, ale taky důvod k zamyšlení, jeestli by se něco změnilo, kdybychom zůstali spolu. Obdiv k manželce, kterou člověk považoval za subinu a která se k tomuto odhodlala a nepolevila, i když si sama s dětmi musí občas i „užívat“, respekt, jak zvládá (zatím) sama domácnost, děti a vše okolo. Takže je na tobě, jak se zachováš, ale pokud neuděláš něco zásadního, chlapovi se nerozsvítí a ty se budeš akorát užírat. Možná víc než jaký výčitky mám teď já, co jsem způsobil a nevratně nelze vzít zpět.

tak a jestli tohle není příspěvek od mého muže, který změnil pár detailů, ale podstatu ponechal, tak jsem královna ze Sáby :lol:
Drahý, hezky jsi to napsal, ale co bys radil té zakladatelce? Já bych jí teda poradila nakopnout s rozběhem do zadele, protože dokud ho neopustí, tak jemu nedojde co má a pokud ho vezme zpátky, tak se on akorát utvrdí v tom, že může cokoliv, úplně stejně, jako to bylo u nás… Začarovaný kruh, který myslím nemá správné řešení, jen samá špatná :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
10.4.13 09:52
@Anonymní píše:
Nic neřeš, po ničem nepátrej a budeš mít klid. Kdybych já se jen té rady držela… Asi se jdu vykecat a optat se, jak to řešit s chladnou hlavou, kterou já nemám (ve 2 ráno, logické, že ;-)). Stručně k věci - čistě náhodou jsem zjistila, že si můj drahý, s kterým jsem už 10 let a máme dítě, tak nějak poklidně žije dva životy a plánuje si rodinku ještě jinde. Zase. Už mi zahnul v těhotenství a bylo z toho cizí dítě…nějak jsme to ustáli (i když do stavu před zemětřesením se nikdy nevrátíme, dost citů se mě rychle opadalo tím nárazem na hubu), a najednou je to tu zas.
Jak to, že mu projdou dva životy - ha, to víte, služební cesty, vlastní firma, práce o víkendu. Neřešila jsem, nepátrala a jen občas udělala kontrolní google test. A včera byl pozitivní. Klepu se jak ratlík a říkám si, kudy z toho ven a nějak bezbolestně. Dítě spí, já sama doma, ještě mám čas postavit obranný val a plánovat útok nebo útěk? Babo, raď…

Anonymní zakladatelko. I mně se stalo něco podobného- manžel si pořídil s milenkou levobočka. Ustáli jsme to, ale stále je co řešit.
Založila jsem uzavřenou skupinu s názvem Partner má/čeká levobočka. Je nás tam už víc, které řešíme tento problém- je to přeci jen trochu specifický problém oproti"pouhé" nevěře. Měla-li bys zájem se zaregistrovat a spolu s námi probrat svoje i naše problémy, zažádej o vstup do skupiny. Rádi tě přivítáme a budeš-li o to stát podpoříme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
10.4.13 10:12

@Ter85 @Brouk Pytlik njn.. ale v tomto případě se nejednalo o dlouhodobý vztah a o děti že.. :nevim:..měl to bejt jen mileneckej víkend, kterej dopadl trochu jinak.. :mrgreen:..ho děfčata vytrestala.. :lol:

@Jankap píše:
Co poslat „té druhé“ rodinnou fotku s datem narození dcery, plus poznámku, že existuje ještě druhé dítě? Já takovou poštu dostat, tak chlapa okamžitě pakuju pryč :mrgreen:
Ale je taky otázka, kdo o tom cizím dítěti ví. Aby nebylo hned jasné, že jsi odesílatelem ty.

:pankac: a toto je také zajímavý způsob.. :mrgreen: otázku odesílatele bych v tomto případě viděla jako banalitu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.4.13 10:36
@Anonymní píše:
Povaha už asi otrlá, když jsem to lhaní jednou přežila. Poprvé se děsně kál, tedy přesněji, tak, jak to chlapi dělají, přiznal se, omluvil, choval se úžasně a čekal, co já s tím. Nějakou dobu. Tím se cítil omilostněn a od té doby jaksi zapomněl, že už má trestný bodík. A tak proč si to nedat znovu, že? Když to mělo takový úspěch. Trochu černý humor (než se složím). Asi mi jde o to, připravit se, mám přece taky nějakou hrdost, to mu jen tak nedaruju… prostě zatím nebrečím, ale vymýšlím…útěk? pomstu? odvetu? záchranu? Ach jo. :(

Prožívám to samé, co ty, udelal to jednou, dozvedela jsem se to pred porodem, ze má 3 mesicni mimino, je to uz 5 mesicu, porad se v tom placame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí