Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miarei Už teď je to hodně znát u ryb a také se to podepisuje na plodnosti mužů - a to je to vážně teprve mladé.. ![]()
Taky jsem mela jangee, no bylo mi desne.Tim,ze jsem nechala obcas projit cyklus jsem si uvedomila, ze jsem v tu dobu jina.Uz ji neberu a je mi lip. Nebyla antina sice spoustec, do depresi jsem se dostala pred porodem, pak poporodni deprese, ale prezila jsem, bylo relativne fajn a buch, jen jsem zacala brat jangee a bylo to zpet. Pomalu, nenapadne, ze jsem si hned nevsimla.Ted?Je davno v kosu.Ted mam nervy abych neotehotnela
,ale je fajn
.Vim, jak se asi citis, ale bude lip
.Zkus nechat projit cyklus a nenasazovat hned dalsi platicko, uvidis, jak se bedes citit, protoze to ty nemusis mit po jangee.:think:.Mas super chlapa
,moc muzu nechape tento stav a nerozumi, proc nam je jak je. Hlavne to nepodcenuj, pokud ti to preroste pres hlavu, je na miste lekar.
@ohýnek Ne vůbec nejsem přírodní žena, ale zásobovat svět umělými hormony není zrovna ideální.. Kdyžji celý svět vysadí tak sice nebudou bez depresí všichni ale jen ti co je mají z HA
Ale přestala by tolik mutovat příroda ![]()
@Almira-Alm
HA má vliv na ryby a plodnost mužů?
Jsi asi farmaceutický expert ![]()
@Almira-Alm hmm, tak přestanem zobat HA jako tabletky, ale stejný srágory budem jíst společně s masem
@Almira-Alm rozumim,jak to myslis. Dokonce i souhlasim, ALE je to kazde z nas volba. Naprosto chapu ty co ji neberou a i ty co ano. Penize se v tom toci mechutne, to mas pravdu,bohuzel.jsou zeny, kterym anti vyhovuje, co bych za to dala, kdybych nemusela resit jinou ochranu:-).
@verjanku Není problém tyhle informace získat.. HA se užíváním a vylučováním dostává do vody, potravinového řetězce.. Je to prokázáno.. Tedy.. výrobci to popírají ![]()
@verjanku
otevři si googl a vyjede ti pár chytrých článků ![]()
a jestli si nepostřehla, tak plodnost mužů za poslední roky hodně klesla, dnes při problémech s otěhotněním je to 50:50 (muži:ženy)
@verjanku píše:
@Almira-Alm
HA má vliv na ryby a plodnost mužů?Jsi asi farmaceutický expert
covece, ale ma pravdu. stopy anti ve vode opravdu jsou.
@zivo3ka ja mela sice jinou HA, ale temer stejne co ty…navaly vzteku, bezmoci,lhostejnosti.Pak prisly bolesti hlavy, kloubu a unava…obecna nechut ke vsemu, sex nevyjimaje. Sama jsem prasky vysadila a do tyden jsem byla zase normalni.Ted mam telisko a pohoda(no, trochu to zamavalo s pleti, ale uz je dobre).Osobne bych HA ani nedobirala.
@wildcherry píše:
@Almira-Alm rozumim,jak to myslis. Dokonce i souhlasim, ALE je to kazde z nas volba. Naprosto chapu ty co ji neberou a i ty co ano. Penize se v tom toci mechutne, to mas pravdu,bohuzel.jsou zeny, kterym anti vyhovuje, co bych za to dala, kdybych nemusela resit jinou ochranu:-).
já bych to přirovnala ke kouření. SPoustě lidem to vyhovuje, nesledují na sobě negativní vlivy a přesto tam prokazatelně jsou. Je to o citlivosti jedince
Když šáhneš na špinavou kliku a dotkneš se úst, také nepozoruješ nějaký negativní vliv a přesto můžeš skončit se žloutenkou kupříkladu
@wildcherry Jasně je to na každé, já to právo neberu ale zakladatelce se hroutí život a v tu chvíli by měla jít pohodlnost HA stranou, ne? ![]()
Možná budu znít jako totální debilka a antikoncepce se může vysadit během úžívání platíčka nebo až potom? jo chlap je skvělej furt si vymýšlí věci jak mě rozveselit..Popravdě jsem to ani nečekala je přece jen chlap
Sice OT ale pro ty co se jim nechce googlit tak třeba o těch rybách:
čtení na 3 minutky..
@Almira-Alm že ty jsi přírodní žena a považuješ HA za hnus, svinstvno a nechce se mi koukat co vše si ještě napsala neznamená že když ho všichni vysadí bude celý svět happy a bez depresí (tím neříkám že u zakladatelky to tak není, může být a nemusí)