Deprese mi ničí vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ohýnek
11.4.13 11:15

@Almira-Alm že ty jsi přírodní žena a považuješ HA za hnus, svinstvno a nechce se mi koukat co vše si ještě napsala neznamená že když ho všichni vysadí bude celý svět happy a bez depresí (tím neříkám že u zakladatelky to tak není, může být a nemusí)

• Citovat
  • Upravit
9989
11.4.13 11:17

@Miarei Už teď je to hodně znát u ryb a také se to podepisuje na plodnosti mužů - a to je to vážně teprve mladé.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.4.13 11:17

Taky jsem mela jangee, no bylo mi desne.Tim,ze jsem nechala obcas projit cyklus jsem si uvedomila, ze jsem v tu dobu jina.Uz ji neberu a je mi lip. Nebyla antina sice spoustec, do depresi jsem se dostala pred porodem, pak poporodni deprese, ale prezila jsem, bylo relativne fajn a buch, jen jsem zacala brat jangee a bylo to zpet. Pomalu, nenapadne, ze jsem si hned nevsimla.Ted?Je davno v kosu.Ted mam nervy abych neotehotnela :lol:,ale je fajn :andel:.Vim, jak se asi citis, ale bude lip :hug:.Zkus nechat projit cyklus a nenasazovat hned dalsi platicko, uvidis, jak se bedes citit, protoze to ty nemusis mit po jangee.:think:.Mas super chlapa :palec:,moc muzu nechape tento stav a nerozumi, proc nam je jak je. Hlavne to nepodcenuj, pokud ti to preroste pres hlavu, je na miste lekar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 11:19

@ohýnek Ne vůbec nejsem přírodní žena, ale zásobovat svět umělými hormony není zrovna ideální.. Kdyžji celý svět vysadí tak sice nebudou bez depresí všichni ale jen ti co je mají z HA :mrgreen: Ale přestala by tolik mutovat příroda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.4.13 11:22

@Almira-Alm
HA má vliv na ryby a plodnost mužů? :think: Jsi asi farmaceutický expert :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.4.13 11:24

@Almira-Alm hmm, tak přestanem zobat HA jako tabletky, ale stejný srágory budem jíst společně s masem

• Citovat
  • Upravit
24379
11.4.13 11:25

@Almira-Alm rozumim,jak to myslis. Dokonce i souhlasim, ALE je to kazde z nas volba. Naprosto chapu ty co ji neberou a i ty co ano. Penize se v tom toci mechutne, to mas pravdu,bohuzel.jsou zeny, kterym anti vyhovuje, co bych za to dala, kdybych nemusela resit jinou ochranu:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 11:25

@verjanku Není problém tyhle informace získat.. HA se užíváním a vylučováním dostává do vody, potravinového řetězce.. Je to prokázáno.. Tedy.. výrobci to popírají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
11.4.13 11:26

@verjanku
otevři si googl a vyjede ti pár chytrých článků ;-)

a jestli si nepostřehla, tak plodnost mužů za poslední roky hodně klesla, dnes při problémech s otěhotněním je to 50:50 (muži:ženy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.4.13 11:26
@verjanku píše:
@Almira-Alm
HA má vliv na ryby a plodnost mužů? :think: Jsi asi farmaceutický expert :palec:

covece, ale ma pravdu. stopy anti ve vode opravdu jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.4.13 11:29

@zivo3ka ja mela sice jinou HA, ale temer stejne co ty…navaly vzteku, bezmoci,lhostejnosti.Pak prisly bolesti hlavy, kloubu a unava…obecna nechut ke vsemu, sex nevyjimaje. Sama jsem prasky vysadila a do tyden jsem byla zase normalni.Ted mam telisko a pohoda(no, trochu to zamavalo s pleti, ale uz je dobre).Osobne bych HA ani nedobirala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
11.4.13 11:30
@wildcherry píše:
@Almira-Alm rozumim,jak to myslis. Dokonce i souhlasim, ALE je to kazde z nas volba. Naprosto chapu ty co ji neberou a i ty co ano. Penize se v tom toci mechutne, to mas pravdu,bohuzel.jsou zeny, kterym anti vyhovuje, co bych za to dala, kdybych nemusela resit jinou ochranu:-).

já bych to přirovnala ke kouření. SPoustě lidem to vyhovuje, nesledují na sobě negativní vlivy a přesto tam prokazatelně jsou. Je to o citlivosti jedince
Když šáhneš na špinavou kliku a dotkneš se úst, také nepozoruješ nějaký negativní vliv a přesto můžeš skončit se žloutenkou kupříkladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 11:31

@wildcherry Jasně je to na každé, já to právo neberu ale zakladatelce se hroutí život a v tu chvíli by měla jít pohodlnost HA stranou, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.4.13 11:33

Možná budu znít jako totální debilka a antikoncepce se může vysadit během úžívání platíčka nebo až potom? jo chlap je skvělej furt si vymýšlí věci jak mě rozveselit..Popravdě jsem to ani nečekala je přece jen chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 11:37

Sice OT ale pro ty co se jim nechce googlit tak třeba o těch rybách:
čtení na 3 minutky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...