Deprese mi ničí vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9989
11.4.13 11:55

@Miarei Tak to také myslím, informovat se o svém stavu, konzultovat to s lékařem a dojít společně k řešení.. Mě hrozně vadí představa některých starších lékařů, že si sedneme na židličku, oni nám přesně napíší co a jak budem dělat a co a jak budeme brát, my poděkujeme a jdeme.. Zeptat se není šance jelikož se vysmívají - mám takového obvoďáka.. Bohužel k jinému jít nemůžu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
11.4.13 11:56

@ohýnek
taky jsem rozčilovala svou dr. (gyn i obvodní), když jsem přišla, řekla že chci napsat tohle a tohle, protože mám tohle a tohle… pak ale pochopili, že mám dr doma. Od té doby si nelajznou něco u mě podcenit, či neudělat, o vyšetření si řeknu sama atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.4.13 11:57
@ohýnek píše:
@Miarei přesně tak to myslel ten můj doktor, že mu někdo příjde stím že má takové a takové příznaky, takže má tohle a on mu má napsat tohle :-)

na to je tchyne taky alergicka :lol:,radeji se tomuto tematu vyhybame, nebo kdyz o tom mluvi mlcim.Lidi maji mozek od toho, aby ho pouzivali :nevim:.Tak hold ho obcas zapnu, prectu a pak se ptam tech odbornejsich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.4.13 11:58

@Almira-Alm
Pokud člověk chce, tak si může vybrat doktora jakéhokoliv a kdekoliv, zvlášť obvoďáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 12:00

Ono je to i o tom, že my ten svůj zdravotní stav dokážeme posoudit. Víme kde přsně nás to bolí a jakým způsobem a tenlékař to nemusí napoprvé strávně vyhodnotit nebo pochopit - vždyť on tu bolest například necítí.. Proto by měli být přístupní diskuzi..

Třeba zakladatelka píše, že se svěřila lékařce co jí HA dělá a ta to zamítla a ještě se se sestrou na zakladatelku koukali jako na blázna.. Jak si to můžou dovolit? Pacient přeci ví, kdy se mu stav zhoršil - jak mu může doktor nevěřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 12:02

@verjanku Ráda bych.. Jenže u nás mají mezi sebou dohodu, že si nepřebírají pacienty a tak mě ten nový nepřijme. Stávajcí mě samozřejmě pustit musí ale nikdo mě tu nepřijme (nové mladé obvodní lékaře nemáme).. Ale už vybírám lékaře ve vzdálenějším městě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
11.4.13 12:03

@zivo3ka :řekla bych že je to antikoncepcí, měla jsem to také. Sám chlap říkal že jsem po ní byla hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.4.13 12:03
@wildcherry píše:
Taky jsem mela jangee, no bylo mi desne.Tim,ze jsem nechala obcas projit cyklus jsem si uvedomila, ze jsem v tu dobu jina.Uz ji neberu a je mi lip. Nebyla antina sice spoustec, do depresi jsem se dostala pred porodem, pak poporodni deprese, ale prezila jsem, bylo relativne fajn a buch, jen jsem zacala brat jangee a bylo to zpet. Pomalu, nenapadne, ze jsem si hned nevsimla.Ted?Je davno v kosu.Ted mam nervy abych neotehotnela :lol:,ale je fajn :andel:.Vim, jak se asi citis, ale bude lip :hug:.Zkus nechat projit cyklus a nenasazovat hned dalsi platicko, uvidis, jak se bedes citit, protoze to ty nemusis mit po jangee.:think:.Mas super chlapa :palec:,moc muzu nechape tento stav a nerozumi, proc nam je jak je. Hlavne to nepodcenuj, pokud ti to preroste pres hlavu, je na miste lekar.
@wildcherry - myslím, že tohle je jeden z mála rozumných komentářů k tématu :palec:

Ahoj, určitě si nedělej hlavu, když se na tebe lékař špatně dívá. On tam je aby léčil, pomohl ti a ne hodnotil tvé stavy subjektivně. Jestli je opravdu příčinou HA a po vysazení na jeden cyklus budou problémy přetrvávat, můžeš se opravdu obrátit na psychologa. Hlavně se za nic z toho nestyď a nenech se odbýt!
Ze zkušenosti ještě můžu poradit zkusit nějaká relaxační cvičení jako autogenní trénink či udělat si režim, který bude obsahovat delší procházky aspoň 30-60 min. denně a kamarádku které se můžeš vypovídat, snažit se z toho hlavně vymluvit. Pokud ani to nezabere, pak je již opravdu na místě odborník, který ti poradí více než mi kecalky tady… Good luck!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
11.4.13 12:46

Já měla jednu HA, po které jsem nebyla úplně v pohodě. Pak jsem zkusila jinou a byla jsem nad věcí. Naprosto vyrovnaný člověk. Nevím, co do toho dávají :mrgreen: Jen jsem trochu nabrala na váze. Chce to zkoušet různé preparáty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.4.13 16:11

Přesně tyhle stavy jsem HA měla já..vysadila jsem jí a do měsíce byl klid..
antikoncepce je humus..málokterý lékař ti to ale řekne, protože provize se hodí vždycky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.15 13:15

Obova tématu

Řeším teď podobný problém, jako kdysi zakladatelka téhle diskuze. Už jsem antikoncepci měnila, přešla mě po ní chuť na sex. Od června používám novou, prvně to vypadalo dobře, ale poslední dobou se už nepoznávám :( večer chodím spát brzo a ráno se budím unavená. Jsem podrážděná, nervózní, náladová, vztahovačná. Když na mě ta depka padne, sežeru, co kde najdu, čokoládu, ale ani přesto mě to neuklidní. Ke všemu mám nechuť, nic mě nebaví, nejradši bych jen ležela. Nechce se mi ani ven, do obchodu, nikam.. Žačlo to asi před 14 dny, když jsem začala brát nové platíčko.. Myslíte, že to může být z HA? :(

• Citovat
  • Upravit
4754
23.1.15 13:28
@zivo3ka píše:
Ahojky potřebuj se vypsat a poradit. Už měsíc mám deprese a záchvaty paniky je to šílený někdy nedokážu dělat vůbec nic jsem jako loutka co dělat musí. Po porodu posledního synka je mu rok jsme s přítelem používali kondom a to jsem byla v pohodě, štastná veselá atd. Nyní jsem si nechala napsat antikoncepci jangee a tím to začalo…Ted nás čeká svatba já se na ní takovou dobu těšila a nyní je mi to jedno. Děti jsou hodný, s chlapem taky vše v pohodě snaží se mě z toho dostat ale nejde mi to. Nejhorší jsou záchvaty paniky někdy má pocit že se udusím, někdy to zaháním jídlem ale s tím jsem přestala zkouším na to cvičit nevím zda je to tou antikoncepcí..doktorce jsem to říkala a že si nemyslí že by to tím mohlo být. No že jí mám dobrat a pak zkusíme jinou a ještě se na mě dívala se sestrou jako na nějakýho blázna. Chlap se fakt snaží ale vidět jako ho to trápí a že sám neví co má semnou dělat..A tak já občas předstírám že jsem v pohodě ikdyž nejsem aby se netrápil..Máte někdo podobnou zkušenost..

Vysaď to! Zkus jiné formy např. tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
23.1.15 13:29
@Anonymní píše: Řeším teď podobný problém, jako kdysi zakladatelka téhle diskuze. Už jsem antikoncepci měnila, přešla mě po ní chuť na sex. Od června používám novou, prvně to vypadalo dobře, ale poslední dobou se už nepoznávám :( večer chodím spát brzo a ráno se budím unavená. Jsem podrážděná, nervózní, náladová, vztahovačná. Když na mě ta depka padne, sežeru, co kde najdu, čokoládu, ale ani přesto mě to neuklidní. Ke všemu mám nechuť, nic mě nebaví, nejradši bych jen ležela. Nechce se mi ani ven, do obchodu, nikam.. Žačlo to asi před 14 dny, když jsem začala brát nové platíčko.. Myslíte, že to může být z HA? :(

Na 100% z HA plus krátký den atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.1.15 15:16

Může to být i z počasí, skoro není sluníčko.. Mně tedy HA rozhodně hýbe s libidem a pocitem hladu, nálady jsem ještě nevysledovala… ale může se to různě ovlivňovat… jinak, než že to vysadíš, to nepotvrdíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí