Píšete manželovi erotické smsky?

11.4.13 06:49

Píšete manželovi erotické smsky?

Ahoj, s manželem si každé ráno píšeme erotické smsky, tak by ě zajímalo, jestli to některé z vás dělají taky, příp. kde berete inspiraci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
11.4.13 06:51

Kdysi dávno jo :lol: teď mu spíš pošlu erotickou fotku se mnou :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 06:52
@1simona1 píše:
Kdysi dávno jo :lol: teď mu spíš pošlu erotickou fotku se mnou :mrgreen: :oops:

fakt? to je dobrý nápad ;) to musím určitě vyzkoušet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.4.13 06:54
@MaminkaMartinka píše:
fakt? to je dobrý nápad ;) to musím určitě vyzkoušet :D

vyzkoušej, :mrgreen: jen se ujisti že je v práci, né za volantem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 06:56
@1simona1 píše:
vyzkoušej, :mrgreen: jen se ujisti že je v práci, né za volantem :)
:mrgreen: :mrgreen: no problém je, že je za volantem skoro pořád a taky není sám v tom autě, takže to budu muset risknout
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.4.13 06:58
@MaminkaMartinka píše: :mrgreen: :mrgreen: no problém je, že je za volantem skoro pořád a taky není sám v tom autě, takže to budu muset risknout
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak se třeba pochlubí no :mrgreen:
Mě můj zakázal posílat mu takové fotky do práce, kdyby náhodou :mrgreen: :mrgreen: a já na just pošlu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 07:01
@1simona1 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak se třeba pochlubí no :mrgreen:
Mě můj zakázal posílat mu takové fotky do práce, kdyby náhodou :mrgreen: :mrgreen: a já na just pošlu :mrgreen:

myslím, že v tomhle mu můžu věřit :D jj oni zakazují a stejně doufají, že je neposlechneme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
11.4.13 07:14

@MaminkaMartinka Vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.4.13 07:30

S manželem si posilame jak sms tak i hambate mms. Nevidím na tom nic špatného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
11.4.13 07:57

Před pár lety jsme to také dělali :) Jak SMSky tak MMSky. Bylo to hodně příjemné dostávat takovou „poštu“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.4.13 08:16

Davno ne :mrgreen: ale asi to dnes zkusim. obavam se ale aby nedostal infarkt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
11.4.13 08:23

@obrazek to jsme na tom podobně. Nevím jestli by manžel dostal zrovna infarkt, ale nejspíš by si řekl co blbnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.4.13 08:31

Jako napad je to fajn a urcite oziveni :palec: Ja nepisu..za prvne v nemcine mi to nijak eroticky nezni..za druhe on neumi cesky..za treti ja neumim kurdsky :mrgreen: :mrgreen: a MMS muj „chytry“ mobil odmita odesilat…takze ja musim hold vsechno doma a nazivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 08:37
@svycarka píše:
Jako napad je to fajn a urcite oziveni :palec: Ja nepisu..za prvne v nemcine mi to nijak eroticky nezni..za druhe on neumi cesky..za treti ja neumim kurdsky :mrgreen: :mrgreen: a MMS muj „chytry“ mobil odmita odesilat…takze ja musim hold vsechno doma a nazivo :mrgreen:

teď jsem se tady nasmála díky tvému příspěvku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ono je to stejně nejlepší naživo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.4.13 08:45

Ne…nic spatneho na tom take nevidim, ale mam tendence posilat smsky omylem nekomu jinemu…treba mamce :mrgreen: No a tak nejak celkove mi to ani nijak nechybi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí