Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miarei píše:
já bych to přirovnala ke kouření. SPoustě lidem to vyhovuje, nesledují na sobě negativní vlivy a přesto tam prokazatelně jsou. Je to o citlivosti jedince
Když šáhneš na špinavou kliku a dotkneš se úst, také nepozoruješ nějaký negativní vliv a přesto můžeš skončit se žloutenkou kupříkladu
hele, to prirovnani moc neberu
,jsem kuracka
.Ale jako jooo, vsechno jsou to vlivy, co na nas pusobi, ale anti je nacpana hormony, to je ten pruser. A jelikoz 9 mesicu co ji nejime plus i tak se nam meni hormony a po porodu kdy je nemame v hladine rup a nacpem se dalsima.Je to teda jen moje dedukce, ale verim ji.Musi to byt pro nase tela po porodu hruza a nedivim se, ze to s nama matkama tak mava.
@Miarei píše:
já bych to přirovnala ke kouření. SPoustě lidem to vyhovuje, nesledují na sobě negativní vlivy a přesto tam prokazatelně jsou. Je to o citlivosti jedince
Když šáhneš na špinavou kliku a dotkneš se úst, také nepozoruješ nějaký negativní vliv a přesto můžeš skončit se žloutenkou kupříkladu
hele, to prirovnani moc neberu
,jsem kuracka
.Ale jako jooo, vsechno jsou to vlivy, co na nas pusobi, ale anti je nacpana hormony, to je ten pruser. A jelikoz 9 mesicu co ji nejime plus i tak se nam meni hormony a po porodu kdy je nemame v hladine rup a nacpem se dalsima.Je to teda jen moje dedukce, ale verim ji.Musi to byt pro nase tela po porodu hruza a nedivim se, ze to s nama matkama tak mava.
@ohýnek Chápu ho, vždyť mu kazí kšefty a pak ho nerespektují.. To je tady ještě pozůstatek z dob komunismu? Všichni pojďme s proudem a hlavně si nikdo nezjišťujte, že to jde i jinak? ![]()
@ohýnek
Jojo, bolí mě to a tam jsem o tom četla to, napište mi tamto a bude mi fajn.
@Almira-Alm
Takže vlastně doktoři jsou zbyteční, stačí si věci hledat na googlu. Sakra, tak to budu po rodičovské bez práce ![]()
@Almira-Alm já jsem si nevšimla že bych tam někde napsala že je to gynekolog co mi píše HA. A mimo jiné, HA jsem brala naposled někdy v sedmnácti.
@ohýnek píše:
Jak říká můj doktor :„Miluji lidi co používají internet“
mám doktora doma a ten to vidí z obou stran ![]()
@Miarei píše:
mám doktora doma a ten to vidí z obou stran
a používá na diagnozy google? ![]()
@verjanku píše:
@Almira-Alm
Takže vlastně doktoři jsou zbyteční, stačí si věci hledat na googlu. Sakra, tak to budu po rodičovské bez práce
stačí nevěřit úplně všemu, prodiskutovat to s lékařem a onen lékař by měl být natolik inteligentní, že by vás vyslechl a uvedl věci na pravou míru případně vaše info doplnil
@ohýnek
to ne, ale já si třeba spousty věcí z medicíny nastuduji sama a prodiskutovávám to s ním
nemá rád lidi, kteří příjdou a řeknou, že si to přečetli na internetu a tak to je, ale nevadí mu lidi, kteří si něco zjistili a příjdou s otázkama
@verjanku Ne nejsou ale myslím, že je rozumné, když se lidi o svůj zdravotní stav zajímají a zjišťují si informace! Jenže doktoři mají ČASTO pocit, že tím kazí jejich neochvějnou autoritu.. Pro moji babičku je naprosto svaté co řeknejejí doktor - to, že doktor se už 20 let nevzdělává a dáávno přesluhuje přes důchod je jí jedno - pan doktor má vždycky pravdu
Přitom moderní, vzdělaní lékaří, kteří mají přehled o moderních možnostech léčby by její problémy třeba řešili mnohem efektivněji.. Přijde mi správné, když se lidi informují a konzultují svůj stav i jinde - doktoři to ale nesnáší a mají jízlivé poznámky k internetu, proč?
@ohýnek Já neříkám, že to tvrdí tvůj gynekolog - jen je tohodně častá poznámka doktorů - jakýchkoliv..
Fakt to nemyslím osobně proti tobě ![]()
@Miarei přesně tak to myslel ten můj doktor, že mu někdo příjde stím že má takové a takové příznaky, takže má tohle a on mu má napsat tohle ![]()
Diky panu googlu jsem se vyhla operaci slepeho streva, protoze jsem doktorum neverila. A ejhle, ne slepe strevo, ale zanet zaludku.Tak jsem prisla zpet, ze je to zanet zaludku a fiha, byl
.Takze z chirdy na gastro a jsem zdrava
.Doktory respektuji, nam je i v rodine, ale vse s mirou, i je je potreba nasmerovat. A jak jinak, nez ze si sama zjistim informace?