Deprese mi ničí vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
11.4.13 11:39
@Miarei píše:
já bych to přirovnala ke kouření. SPoustě lidem to vyhovuje, nesledují na sobě negativní vlivy a přesto tam prokazatelně jsou. Je to o citlivosti jedince
Když šáhneš na špinavou kliku a dotkneš se úst, také nepozoruješ nějaký negativní vliv a přesto můžeš skončit se žloutenkou kupříkladu

hele, to prirovnani moc neberu :lol:,jsem kuracka :mrgreen:.Ale jako jooo, vsechno jsou to vlivy, co na nas pusobi, ale anti je nacpana hormony, to je ten pruser. A jelikoz 9 mesicu co ji nejime plus i tak se nam meni hormony a po porodu kdy je nemame v hladine rup a nacpem se dalsima.Je to teda jen moje dedukce, ale verim ji.Musi to byt pro nase tela po porodu hruza a nedivim se, ze to s nama matkama tak mava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.4.13 11:40

Jak říká můj doktor :„Miluji lidi co používají internet“

• Citovat
  • Upravit
24379
11.4.13 11:41
@Miarei píše:
já bych to přirovnala ke kouření. SPoustě lidem to vyhovuje, nesledují na sobě negativní vlivy a přesto tam prokazatelně jsou. Je to o citlivosti jedince
Když šáhneš na špinavou kliku a dotkneš se úst, také nepozoruješ nějaký negativní vliv a přesto můžeš skončit se žloutenkou kupříkladu

hele, to prirovnani moc neberu :lol:,jsem kuracka :mrgreen:.Ale jako jooo, vsechno jsou to vlivy, co na nas pusobi, ale anti je nacpana hormony, to je ten pruser. A jelikoz 9 mesicu co ji nejime plus i tak se nam meni hormony a po porodu kdy je nemame v hladine rup a nacpem se dalsima.Je to teda jen moje dedukce, ale verim ji.Musi to byt pro nase tela po porodu hruza a nedivim se, ze to s nama matkama tak mava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 11:43

@ohýnek Chápu ho, vždyť mu kazí kšefty a pak ho nerespektují.. To je tady ještě pozůstatek z dob komunismu? Všichni pojďme s proudem a hlavně si nikdo nezjišťujte, že to jde i jinak? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.4.13 11:43

@ohýnek
Jojo, bolí mě to a tam jsem o tom četla to, napište mi tamto a bude mi fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.4.13 11:44

@Almira-Alm
Takže vlastně doktoři jsou zbyteční, stačí si věci hledat na googlu. Sakra, tak to budu po rodičovské bez práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.4.13 11:45

@Almira-Alm já jsem si nevšimla že bych tam někde napsala že je to gynekolog co mi píše HA. A mimo jiné, HA jsem brala naposled někdy v sedmnácti.

• Citovat
  • Upravit
3412
11.4.13 11:46

@wildcherry
já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
11.4.13 11:47
@ohýnek píše:
Jak říká můj doktor :„Miluji lidi co používají internet“

mám doktora doma a ten to vidí z obou stran :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.4.13 11:48
@Miarei píše:
mám doktora doma a ten to vidí z obou stran :mrgreen:

a používá na diagnozy google? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3412
11.4.13 11:48
@verjanku píše:
@Almira-Alm
Takže vlastně doktoři jsou zbyteční, stačí si věci hledat na googlu. Sakra, tak to budu po rodičovské bez práce :zed:

stačí nevěřit úplně všemu, prodiskutovat to s lékařem a onen lékař by měl být natolik inteligentní, že by vás vyslechl a uvedl věci na pravou míru případně vaše info doplnil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
11.4.13 11:50

@ohýnek
to ne, ale já si třeba spousty věcí z medicíny nastuduji sama a prodiskutovávám to s ním
nemá rád lidi, kteří příjdou a řeknou, že si to přečetli na internetu a tak to je, ale nevadí mu lidi, kteří si něco zjistili a příjdou s otázkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
11.4.13 11:51

@verjanku Ne nejsou ale myslím, že je rozumné, když se lidi o svůj zdravotní stav zajímají a zjišťují si informace! Jenže doktoři mají ČASTO pocit, že tím kazí jejich neochvějnou autoritu.. Pro moji babičku je naprosto svaté co řeknejejí doktor - to, že doktor se už 20 let nevzdělává a dáávno přesluhuje přes důchod je jí jedno - pan doktor má vždycky pravdu :roll: Přitom moderní, vzdělaní lékaří, kteří mají přehled o moderních možnostech léčby by její problémy třeba řešili mnohem efektivněji.. Přijde mi správné, když se lidi informují a konzultují svůj stav i jinde - doktoři to ale nesnáší a mají jízlivé poznámky k internetu, proč?

@ohýnek Já neříkám, že to tvrdí tvůj gynekolog - jen je tohodně častá poznámka doktorů - jakýchkoliv.. ;) Fakt to nemyslím osobně proti tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.4.13 11:52

@Miarei přesně tak to myslel ten můj doktor, že mu někdo příjde stím že má takové a takové příznaky, takže má tohle a on mu má napsat tohle :-)

• Citovat
  • Upravit
24379
11.4.13 11:53

Diky panu googlu jsem se vyhla operaci slepeho streva, protoze jsem doktorum neverila. A ejhle, ne slepe strevo, ale zanet zaludku.Tak jsem prisla zpet, ze je to zanet zaludku a fiha, byl :mrgreen:.Takze z chirdy na gastro a jsem zdrava 8).Doktory respektuji, nam je i v rodine, ale vse s mirou, i je je potreba nasmerovat. A jak jinak, nez ze si sama zjistim informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí