Mladší partner, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ema N.
14.4.13 08:45
@tanik1912 píše:
ahojky, no jasne, uz pred 3 mesicema :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: mala uz ma 6.5 kila :srdce: :srdce: :srdce:

To je uzasne… Nase mala tedy „az“ 23.1., ale uz ma taky 5kg a 60cm (porodni vahu mela 2300g a merila 44cm… ).

• Citovat
  • Upravit
16666
14.4.13 10:50
@Ema N. píše:
To je uzasne… Nase mala tedy „az“ 23.1., ale uz ma taky 5kg a 60cm (porodni vahu mela 2300g a merila 44cm… ).

ta krasne roste. :srdce: :srdce: nase prdelka mela 4650 a ted a 6530 :lol: a 64 cm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
14.4.13 13:09
Ano, bydlíme v Hřensku už od 14.12.2012 a děti mi moc chybí :,( :,(
@Ema N. píše:
@olienka67 a jak je v prestehovanem? moc ti chybi holky? :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
14.4.13 13:10

@Ema N. @tanik1912 Holky,vám ty miminka ale krásně rostou :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
14.4.13 13:25
@olienka67 píše:
Ano, bydlíme v Hřensku už od 14.12.2012 a děti mi moc chybí :,( :,(

to jsi rikala uz tehdy… :( :( :( A jezdi za Tebou? A ty za nimi? Ale neni to tak lehke, co? Je to dalka… :( Ale je dobre, ze se vam bydli dobre, berusko…

A diky za pochvalu, mam pocit, ze mala bude basketbalistka… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20993
14.4.13 14:34

@Ema N. Já vím, že jsem to už říkala :oops: Ono je to furt stejné :? Ale jezdíme tam, zrovínka včera jsme tam byli od rána a večer jsme frčeli domů :palec: Bylo mi strašně krásně :hug: :hug: :hug:
Tak malá bude asi vejška co? No, vysoké ženské jsou krásné a může být nakonec i modelka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
14.4.13 14:41
@olienka67 píše:
@Ema N. Já vím, že jsem to už říkala :oops: Ono je to furt stejné :? Ale jezdíme tam, zrovínka včera jsme tam byli od rána a večer jsme frčeli domů :palec: Bylo mi strašně krásně :hug: :hug: :hug:
Tak malá bude asi vejška co? No, vysoké ženské jsou krásné a může být nakonec i modelka ;)

no, jestli bude po me, tak modelka rozhodne nebude… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A jsem moc rada, ze tam takhle jezdite a je to dobre… ja se priznam, ze bych si nedovedla predstavit bydlet daleko od mamky… jsem trochu zavislak… :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (i kdyz jeden cas jsem bydlela v Bratislave a to bylo silene… :zed: )

• Citovat
  • Upravit
20993
14.4.13 14:47

@Ema N. Já jsem právě taky závislák :( Pořád se s tím neumím nějak smířit :( Snad jednou… ;) Je to cca 190km, není to kraj světa :pankac: Zatím to musíme nějak překonávat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.4.13 06:28

Tak já bych teda pět let vůbec neřešila. Vůbec mi to nepřijde jako věkový rozdíl. ;) Já mám přítele mladšího o 18 let.To už teda rozdíl je.Ale co mám dělat, když ho miluju? :srdce: Řešilo to tenkrát spíš celé město, než já, ale ted po roce už to nikoho nebaví a je klid. :hug: Záleží jenom na těch dvou a jak jim to vyhovuje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
15.4.13 08:10

Mám muže mladšího o 15 let. Mně je 39 let, jemu 24 let. Jsme spolu 2 roky a máme 2 měsíční holčičku a o mého 11 letého syna se stará a chová se k němu lépe, než to délal jeho vlastní otec. Zpočátku jsem se tomu vztahu hodně bránila a měla jsem opravdu velké zábrany. Jediný z mého okolí, kdo s tím měl nějaký problém jsem byla jenom já sama :) A teď? Máme krásnou zdravou holčičku a je to můj nejlepší vztah v životě. A to jsem toho prožila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20993
15.4.13 09:59
Supéééér :potlesk: :potlesk: :potlesk: Přeju hodně štěstí :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
@Evaa1974 píše:
Mám muže mladšího o 15 let. Mně je 39 let, jemu 24 let. Jsme spolu 2 roky a máme 2 měsíční holčičku a o mého 11 letého syna se stará a chová se k němu lépe, než to délal jeho vlastní otec. Zpočátku jsem se tomu vztahu hodně bránila a měla jsem opravdu velké zábrany. Jediný z mého okolí, kdo s tím měl nějaký problém jsem byla jenom já sama :) A teď? Máme krásnou zdravou holčičku a je to můj nejlepší vztah v životě. A to jsem toho prožila :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
15.4.13 19:43
Ahojky, tak to jsme na tom stejně ;).Chtěla bych se zeptat :think: nebyl problém s otěhotněním? Také si mimi moc přejeme :roll:
@Evaa1974 píše:
Mám muže mladšího o 15 let. Mně je 39 let, jemu 24 let. Jsme spolu 2 roky a máme 2 měsíční holčičku a o mého 11 letého syna se stará a chová se k němu lépe, než to délal jeho vlastní otec. Zpočátku jsem se tomu vztahu hodně bránila a měla jsem opravdu velké zábrany. Jediný z mého okolí, kdo s tím měl nějaký problém jsem byla jenom já sama :) A teď? Máme krásnou zdravou holčičku a je to můj nejlepší vztah v životě. A to jsem toho prožila :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.4.13 19:56
@Evaa1974 píše:

vítej v klubu… :kytka: je vám spolu dobře a tak to má být… věk není to nejpodstatnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
15.4.13 20:01

@kiara76 u nas tea problem byl, ale na partnerove strane. s vekem to nema nic spolecneho :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
15.4.13 20:28
@tanik1912 píše:
@kiara76 u nas tea problem byl, ale na partnerove strane. s vekem to nema nic spolecneho :potlesk:
jasný o věku to není, dneska mají problém s otěhotněním mladý holky a patřím ke generaci, kdy jak se říkalo, stačilo se otřít o trenky a bylo :lol:, ale přeci jen…od určitého věku pravděpodobnost klesá :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí