Mladší partner, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
18.4.13 23:05

Evaa1974 - tak u nás problém nebyl, hlavně asi proto, že to nebylo na první pohled poznat a že jsme od sebe jen 8 let… ale máme kolem sebe i v rodině tolik podobných případů, že to nikomu už asi divné nepřipadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
19.4.13 06:46
U nás by možná v okolí ani problém nebyl, ale dělá nám problémy moje „tchýně“
:cert: :cert: :cert: Ale to je zase na delší povídání a vysvětlování :hug: :hug: Je zlá a přitom její život stál za starou bačkoru a její vlastní děti jí vůbec nemusí( můj manžel vůbec ne) Ten jen slyší,že by chtěla přijet a už se čertí :mrgreen: Však ho,jako malého kluka nechala na Moravě u babičky a dědy a sama odešla do Čech a na něj se vykašlala :poblion: Ona mi nesahá ani po kolena :pankac: :pankac: @Evaa1974 píše:
Nevím holky, jestli to dobře chápu, ale Kiara76,ty jsi měla někdy problémy s okolím, že máš mladšího partnera? 8o A vy ostatní? U nás to bylo tak, že fakt jediný, kdo s tím měl problém jsem byla jen já sama. Jinak jsem se opravdu ve svém okolí nesetkala s jedinou negativní reakcí :nevim: Všichni mi říkali, že na tom nevidí nic divného. A když jsem o něm mluvila, tak jsem vždycky říkala, že je hrozně mladej a oni kolik mu je, prý hlavně jestli mu je aspoň 15 :mrgreen: Aby mě nezavřeli. Tak když jsem jim pak řekla, že mu je /v té době/ 22,tak byli klidní :mrgreen: A co si o nás myslí tŕeba lidi, když jdeme po ulici, nevím. Rozhodně ale nikdo nezírá, ani nekroutí hlavou :dance: Myslím, že když jdeme po ulici jsme všem úplně volní :) Nevím odkud jste, ale tady je to tak anonymní, že je to všem šumák. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
19.4.13 06:47

@kiara76 Jen do toho jdi :pankac: :pankac: Víš, co je starších mamin? A ty nejsi ještě starší mamina ani zdaleka…jsi ještě mladá mamina :pankac: :pankac: :pankac: Moc vám to přeju, aby se zadařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
19.4.13 06:48

@Regina Hero U vás už někdo s mladším partnerem je???Tak to máš super :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
19.4.13 08:16

fandím

Těmto vztahům jednoznačně fandím, naopak varuji před opačnými extrémy, vzhledem pak k možným problémům při mužově zestárnutí. Né každá to pak zkousne!

• Citovat
  • Upravit
20993
19.4.13 08:49
@lihow píše:
Těmto vztahům jednoznačně fandím, naopak varuji před opačnými extrémy, vzhledem pak k možným problémům při mužově zestárnutí. Né každá to pak zkousne!
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
19.4.13 08:52
Mám tento extrém v mojí rodině :? Moje dcera 24let si vzala muže 43let s dcerou 12letou 8) A máš pravdu, je to jiné, než u mě, kdy je můj manžel mladší :( Nevím, zda jim to vydrží :think: :think:
@lihow píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
19.4.13 09:20

těžko soudit

Těžko soudit, ale vím, že ženské 40+ dovedou být úžasně čilé, sexuálně i jinak a zpočtěme si kolikpak bude jemu až jí bude třeba 40-45?? A nejde jen o sex, oni pak se ti chlapi prý se i pecivály stanou, myslím chození ven, do společnosti atd. Jsou samozřejmě výjimky, ale obecný trend je jasný a nezpochybnitelný.

• Citovat
  • Upravit
Evaa1974
19.4.13 10:00

Tak já jsem s dovolením asi člověk nejpovolanější :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem totiž extrémistka. Můj první manžel byl totiž o 26 let starší :roll: No a když bych měla zhodnotit co je lepší, jestli mít o 26 let staršího chlapa, nebo o 15 let mladšího, tak… obě varianty mají něco do sebe a rozhodně bych nezatracovala ani jednu :mrgreen: Každopádně „normálnější“ mi přišlo mít staršího chlapa :nevim: Byla jsem spokojená do té doby, než jsem zjistila, jaký je to kurevník, co také čekat od 3× rozvedeného chlapa, a tím veškeré moje city k němu skončily. Zůstali jsme ale spolu až do jeho smrti, máme spolu syna a já cítila povinnost se o něj postarat do té poslední chvíle. Když zemřel bylo mu 59 let, byli jsme spolu 7 let. A od té chvíle jsem se zařekla, že už žádného chlapa nechci ani vidět. Vydržela jsem to 4 roky, no a pak jsem spatřila jeho :srdce: Jak já se tomu bránila, ale bylo to něco tak silného, co jsem fakt nikdy, do svých 37 let nezažila. Nešlo se tomu ubránit :nevim: No a jak to dopadlo víte. Koukám na naše 2 měsíční spící zlatíčko a těším se až přijde moje 24 leté zlatíčko domů z práce :*. A hlavně, líbí se mi, jak se chová k mému 11 letému zlatíčku :mrgreen: Že ho vychovává možná víc než já, za což jsem ráda. Ze začátku jsem si myslela, že budou spíš jen jako kamarádi /taky dobrý :palec: / ale on je z nás dvou spíš ten vychovatel a můj syn ho miluje. Nebo včera. Byl někde v obchodě a viděl fakt boží tričko pro malou, tak ho koupil, ale zároveň koupil i boží triko pro syna. A já jen doufám, že nám to vydrží až do smrti, on je o tom přesvědčen :dance:

• Citovat
  • Upravit
20993
19.4.13 10:19
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
@Evaa1974 píše:
Tak já jsem s dovolením asi člověk nejpovolanější :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem totiž extrémistka. Můj první manžel byl totiž o 26 let starší :roll: No a když bych měla zhodnotit co je lepší, jestli mít o 26 let staršího chlapa, nebo o 15 let mladšího, tak… obě varianty mají něco do sebe a rozhodně bych nezatracovala ani jednu :mrgreen: Každopádně „normálnější“ mi přišlo mít staršího chlapa :nevim: Byla jsem spokojená do té doby, než jsem zjistila, jaký je to kurevník, co také čekat od 3× rozvedeného chlapa, a tím veškeré moje city k němu skončily. Zůstali jsme ale spolu až do jeho smrti, máme spolu syna a já cítila povinnost se o něj postarat do té poslední chvíle. Když zemřel bylo mu 59 let, byli jsme spolu 7 let. A od té chvíle jsem se zařekla, že už žádného chlapa nechci ani vidět. Vydržela jsem to 4 roky, no a pak jsem spatřila jeho :srdce: Jak já se tomu bránila, ale bylo to něco tak silného, co jsem fakt nikdy, do svých 37 let nezažila. Nešlo se tomu ubránit :nevim: No a jak to dopadlo víte. Koukám na naše 2 měsíční spící zlatíčko a těším se až přijde moje 24 leté zlatíčko domů z práce :*. A hlavně, líbí se mi, jak se chová k mému 11 letému zlatíčku :mrgreen: Že ho vychovává možná víc než já, za což jsem ráda. Ze začátku jsem si myslela, že budou spíš jen jako kamarádi /taky dobrý :palec: / ale on je z nás dvou spíš ten vychovatel a můj syn ho miluje. Nebo včera. Byl někde v obchodě a viděl fakt boží tričko pro malou, tak ho koupil, ale zároveň koupil i boží triko pro syna. A já jen doufám, že nám to vydrží až do smrti, on je o tom přesvědčen :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
19.4.13 10:30

to Evaa1974

Zajímavý příspěvek, nicméně vaše zkušenost je mírně zkreslena do jisté míry „předčasnou“ smrtí toho staršího (59 let). Tím jste se ho vlastně tak trochu zbavila. Nevím jestli to tedy můžu tak napsat. Představte si že by žil ještě dalších 10-15 let.

• Citovat
  • Upravit
Evaa1974
19.4.13 10:49

Ale tak já si to dovedu představit. Ty poslední dva roky totiž byly dost kruté, když umíral na rakovinu. Postarala a ošetřovala jsem o něj, stejně jako bych to dělala třeba v 70ti. :nevim: Jsem takový starací a opečovávající typ :roll: A dělám zdravotní sestru, takže jsem zvyklá pečovat a starat se i o staré nemohoucí lidi, takže předpokládám, že bych se eventuelně dokázala postarat o svého nemohoucího manžela :nevim:. Třeba by mě hrozně štval, já fakt nevím, ale štve mě občas i ten mlaďoch :lol: A jen tak na okraj, on i ten mladej je kolikrát náročnej na opatrování a starání se. Taková rýmička, nebo kašlíček :mrgreen: A taky dokáže být nevrlej a protivnej… Zkrátka těžko říct. Myslím, že zrovna tohle o věku není. O věku je třeba pohled na svět, životní zkušenosti, koníčky, sex, výchova dětí…

• Citovat
  • Upravit
lihow
19.4.13 11:27

nemoc

Nojo tak nemoc to je zas úplně něco jiného, u každého takhle vážná. To pak je věk skoro fuk.

• Citovat
  • Upravit
180
20.4.13 10:28
@Evaa1974 U nás s okolím problém nebyl :think: nebo mi do očí nikdo nic neřekl ;) co povídali za zády nevím :nevim:, ale mí přátelé mi naopak říkali at do toho jdu :pankac: Přítel si myslel, že mi je 27 :lol: jinak lidi v baráku nás zdraví, tak si snad zvykli :lol: Taky jsem to nejvíc řešila já (tak 4 měsíce) :! pak už vůbec. Ze začátku se mi stalo, že jsem na nějaké akci potkala spolužačku a ona…týýý jooo já slyšela, že máš mladýho..to ti přeju :hug: (myslím ironicky) :Djá to ti závidím, to musí být sex :) tak jsem jí jenom s úsměvem kývala a sledovala její závistivý pohled :roll: a odkráčela jsem za svým miláčkem, který tam na mě čekal. ;) Musím přiznat, že když jsme šli poprvé na akci a přítel mě držel za ruku a furt mě muchlal, tak jsem koukala kolem sebe jak se tváří lidi kolem.Pak už mi to bylo fuk a nemám s tím problém :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.5.13 14:25

U nás je rozdíl 7 let a naprostá spokojenost, nikdy bych neměnila!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie