Mladší partner, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
15.4.13 20:33

@kiara76 no hlavně se to říká… nám se to povedlo v 37 a 40 letech hned, na začátku listopadu jsme si říkali, že to zkusíme a v prosinci se zadařilo… jestli je ta 76 v tvém nicku rok narození, tak jsi ještě „mladice“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
15.4.13 20:37

Jj ;) je to můj ročník…ještě se nesnažíme, musím počkat do léta kvůli práci :(, ale jsem nahlodaná kartářkou, která mi řekla, že to nepůjde :,( já vím, že je to blbost tomu nějak věřit, ale všechno jí vyšlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
15.4.13 20:56
@kiara76 píše:
Jj ;) je to můj ročník…ještě se nesnažíme, musím počkat do léta kvůli práci :(, ale jsem nahlodaná kartářkou, která mi řekla, že to nepůjde :,( já vím, že je to blbost tomu nějak věřit, ale všechno jí vyšlo :(

ja jsem taky 76 rocnik a dcerka ma 3 mesice, druhe planujeme tak za dva roky, abych to stihla do te 40… :srdce: hlavne se neztresuj kvuli kartarce! chce to klid, vim o cem mluvim… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
15.4.13 21:19

Kiara76 - Vůbec. Tak nějak jsme to začali zkoušet v lednu a v květnu bylo zaděláno :mrgreen: Předem jsem ale řekla, že budu rodit max. ve 40 a pak že se bude muset poohlédnout po nějaké jiné paní :lol: Dítě si totiž moc přál, ale pokud by to nešlo, tak bych asi na umělé oplodnění nešla :nevim: No a stihla jsem to dokonce tak, že jsem porodila přesně měsíc před svými 39 narozeninami, takže jsem vlastně rodila ve 38 :dance:

• Citovat
  • Upravit
lihow
16.4.13 08:08

věk

Čím je žena starší, tím více se k ní hodí mladší muž, protože i vrstevník od jistého věku „přestane stačit“. Vše je způsobeno mnohem rychlejším sexuálním stárnutím u mužského pohlaví.

• Citovat
  • Upravit
20993
16.4.13 08:16
:pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
@lihow píše: Čím je žena starší, tím více se k ní hodí mladší muž, protože i vrstevník od jistého věku „přestane stačit“. Vše je způsobeno mnohem rychlejším sexuálním stárnutím u mužského pohlaví.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.4.13 09:32

@kiara76 Ahoj, mě se s předchozím partnerem, co byl o 5 let starší nepodařilo otěhotnět rok a půl… Pohodlnej chlap - pohodlný spermie :mrgreen: no a se zajícem, což byl první půlrok „pracovní název“, teď už manželem, jsme si v srpnu řekli, že na to vlítnem a mám měsic do porodu :dance: Tam není línýho vůbec nic :pankac: až tedy teď na mě. Na kartářku se vykašli, hlavně se tím nestresuj dopředu, držím palec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
16.4.13 10:16
@lihow píše: Čím je žena starší, tím více se k ní hodí mladší muž, protože i vrstevník od jistého věku „přestane stačit“. Vše je způsobeno mnohem rychlejším sexuálním stárnutím u mužského pohlaví.

V jakém věku přibližně muž začíná sexuálně stárnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
16.4.13 12:22
@Kallistó píše:
V jakém věku přibližně muž začíná sexuálně stárnout?

To takhle nejde přesně napsat, to bych musel být vševěd. Nicmémě většina sexulogů se shoduje, že karta se začíná pomalu obracet už po čtyřicítce. To pravé sexuální stárnutí muže ovšem přichází až ve věku 50-55, kdy poklesem testosteronu silně zesílí příznaky andropauzy. S tím věkem si představte třeba pár oba stačí 58 let. Jak myslíte, že to bude vypadat? Samozřejmě myslím pár kde žena má ráda a také si dovede užít sex.

• Citovat
  • Upravit
lihow
16.4.13 12:23

Chtěl sem napsat oba staří, nikoli oba „stačí“..

• Citovat
  • Upravit
1937
16.4.13 12:32
@lihow píše:
To takhle nejde přesně napsat, to bych musel být vševěd. Nicmémě většina sexulogů se shoduje, že karta se začíná pomalu obracet už po čtyřicítce. To pravé sexuální stárnutí muže ovšem přichází až ve věku 50-55, kdy poklesem testosteronu silně zesílí příznaky andropauzy. S tím věkem si představte třeba pár oba stačí 58 let. Jak myslíte, že to bude vypadat? Samozřejmě myslím pár kde žena má ráda a také si dovede užít sex.

Vím, že to nejde přesně napsat ;) Ptala jsem se právě na zmiňované poznatky sexuologů, nebo nějaký průzkum. Dík za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.4.13 20:51
@Evaa1974 :palec: :palec: tak to je super…no já jsem nejdřív už mimčo nechtěla, mám děti 17 a 13, takže by mě to už ani ve snu nenapadlo :lol: ale přitel děti miluje, vím, že jako táta bude super, tak doufám, že to dopadne ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
16.4.13 20:56

@tanik1912 :potlesk: :potlesk: jé tak moc gratuluju…přítel by chtěl taky holčičku a pak ještě kluka, ale to už bych asi nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
16.4.13 21:57

Kiara76 - mně, kdyby nékdo před 2 lety řekl, že budu mít muže o 15 let mladšího a že s ním budu mít dítě, tak ho pošlu do blázince!!! 8o :mrgreen: Hlavné jsem vůbec nepočítala, že vůbec s někým ještě budu, manžel mi zemřel před 6 lety, tak jsme si tak žili se synem /teď 11 let/ v poklidu, on už v podstatě samostatný, já zlenivělá a pohodlná :mrgreen: a najednou mi osud přinesl JEHO a mě se obrátil můj poklidný život úplně naruby. Pár týdnů jsem se vážnému vztahu s ním bránila, ale stejně to moc nešlo, rozum říkal ne, ale srdce… :srdce: Nic takového jako s ním, jsem nikdy s nikým necítila. A o mého syna se stará a věnuje se mu víc, než se staral jeho vlastní otec. Hrozně mi pomáhá. Proto jsem dospěla k závéru, že na věku fakt /asi :mrgreen: / nezáleží.

• Citovat
  • Upravit
29350
16.4.13 22:00

Jo, to už se tak přihodí… taky jsem manžela poznala ve chvíli, kdy jsem si říkala, že žádného chlapa už nikdy nechci ani vidět, radovala jsem se, že děti už jsou větší a nepotřebují vodit za ručičku a že se nikdy, ale fakt nikdy nevdám… že už nikdy nemůžu žádnému chlapovi věřit, že jsou všichni stejní a nestojí za to… a najednou je všechno jinak… ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí