Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jo tak to si mi ted nahrala.To si rikam porad, co reknou jeho rodice atd. Prece jen ja nevim jestli by me osobne potesilo, kdyby si syn dovedl starsi zenu a jeste s dvema detmi![]()
Oni teda jeho rodice, maji kolem 60 a chteji vnuky, tak udajne jsou radi.Ale jeste jsem nemela moznost je potkat.coz snad brzo ani nebude
![]()
@olienka67 píše:
@Ema N. @Regina Hero Ahojky holky![]()
![]()
Ahoj beruuuuuuu, tak jak se mate?
![]()
@Regina Hero píše:
@Ema N. no já nebudu mít čas nastoupit do práce asi nikdy, protože mám pořád v hlavě tolik plánů, co ještě musím udělat… tak uvidíme, po víkendu sem přihodím fotky toho mého „nejnovějšího projektu“, jen co vybalím tu krabici…
rozhodne dej, uz se nemuzu dockat…
![]()
O 8 let mladší manžel a zodpovědnější mi často přijde on
jinak si nemunemunemuzou stěžovat, vše super ![]()
Manžel je mladší o necelých 9 let, ale rozumu má asi víc jak já
. Když jsme spolu začali, měl 18 a už jsme spolu 7 let, máme 4 letýho kluka a 15měs holku
. Jinak, jak tady někdo psal, že chlapi se cítí na dítě až později nebo něco takovýho, tak já měla ty stejný obavy. Ex o rok mladší o dětech v 25 nechtěl ani slyšet a když jsem naznačila před nynejším manželem v jeho 18ti, že už bych ráda mimínko, tak řekl, že proč ne
. A pak z toho byl víc špatnej, když se víc jak rok nedařilo.
A co se týče tchyně, tak je to super kamoška
má kluka o 2 roky mladšího než náš a 3 děti v pěstounce ![]()
@Yfka31 píše:
Manžel je mladší o necelých 9 let, ale rozumu má asi víc jak já![]()
. Když jsme spolu začali, měl 18 a už jsme spolu 7 let, máme 4 letýho kluka a 15měs holku
. Jinak, jak tady někdo psal, že chlapi se cítí na dítě až později nebo něco takovýho, tak já měla ty stejný obavy. Ex o rok mladší o dětech v 25 nechtěl ani slyšet a když jsem naznačila před nynejším manželem v jeho 18ti, že už bych ráda mimínko, tak řekl, že proč ne
. A pak z toho byl víc špatnej, když se víc jak rok nedařilo.
A co se týče tchyně, tak je to super kamoškamá kluka o 2 roky mladšího než náš a 3 děti v pěstounce
oprava kluka má tchynka staršího ![]()
@Lishaa píše:
Mě by čistě ze zvědavosti zajímalo, vy co máte ty třeba o 10 let mladší partnery, jak se k tomu staví jejich rodiče? Vadí jim to, jsou rádi, nebo se do toho třeba vůbec nemontují?
Mám partnera mladšího o 14 let. S tchyní si rozumím maximálně, tchán je stejně starý, jako já, nemají spolu děti, takže malá je jeho prdelka, občas mám pocit, že by mi ji nejraděj ukrad ( a to není bio otec kluků)Jinak tchynča má taky o 13 let mladšího patnera, takže u nás je to v rodině ![]()
@Ema N. píše:
Ahoj beruuuuuuu, tak jak se mate?![]()
![]()
Muj manzel je mladsi o 11 let, takze pro me je nejakych 5 neco, co bych vubec neresila. klape nam to, mame spatne i uzasne dny, jako v kazdem vztahu!
@Lishaa píše:
Mě by čistě ze zvědavosti zajímalo, vy co máte ty třeba o 10 let mladší partnery, jak se k tomu staví jejich rodiče? Vadí jim to, jsou rádi, nebo se do toho třeba vůbec nemontují?
matka meho manzela se nezajima. hlavne, ze ma syna z krku. kde a s kym je ji nezajima.
![]()
@olienka67 píše:
Ahojky![]()
Docela to jde, a vy???Koukám, že krásně rostete
To nám to ale utíká
ahoj, to jsem rada, ze jste v pohode… no, mala roste jako blazen, to vis, uz ji jsou skoro 3 mesice. ma 5kg a 60cm… asi bude po manzelovi…
![]()
@tanik1912 píše:
Muj manzel je mladsi o 11 let, takze pro me je nejakych 5 neco, co bych vubec neresila. klape nam to, mame spatne i uzasne dny, jako v kazdem vztahu!
Ahooooooooooooj, koukam, ze u vas se taky uz rodilo…
![]()
@Ema N. píše:
Ahooooooooooooj, koukam, ze u vas se taky uz rodilo…![]()
![]()
ahojky, no jasne, uz pred 3 mesicema
mala uz ma 6.5 kila
![]()