Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mám ty nejlepší zkušenosti, přítel je o 6 let mladší, ale prdlejší jsem já. ![]()
Na věku fakt nezáleží, záleží na tom, jak to má v hlavě srovnaný.
Držím palce! ![]()
Taky mám jen ty nejlepší zkušenosti… ovšem rozdíl asi bude, pokud je jemu pod dvacet nebo těsně kolem dvaceti a nebo třeba třicet… je tu myslím i několik diskuzí na téma „starší žena, mladší muž“…
Věk neřeš, důležité je jak ti sním je a jak Vám to klape…Já mám taky o 5 let mladšího přítele, akorát on vypadá že je starší a já že jsem mladší
ale to je jen vzhled, jinak je nám fajn…
akorát jak psala cilly jednou do roka na narozeniny mě chytne realita, ale on mě vždycky nějak překvapí takže na ten rozdíl rychle zapomínám… ![]()
kašli na to co říká okolí, poslouchej srdce…když je ti sním dobře, tak to neřeš… ![]()
Mě by čistě ze zvědavosti zajímalo, vy co máte ty třeba o 10 let mladší partnery, jak se k tomu staví jejich rodiče? Vadí jim to, jsou rádi, nebo se do toho třeba vůbec nemontují?
@Lishaa píše:
Mě by čistě ze zvědavosti zajímalo, vy co máte ty třeba o 10 let mladší partnery, jak se k tomu staví jejich rodiče? Vadí jim to, jsou rádi, nebo se do toho třeba vůbec nemontují?
Jo tak to si mi ted nahrala.To si rikam porad, co reknou jeho rodice atd. Prece jen ja nevim jestli by me osobne potesilo, kdyby si syn dovedl starsi zenu a jeste s dvema detmi
Oni teda jeho rodice, maji kolem 60 a chteji vnuky, tak udajne jsou radi.Ale jeste jsem nemela moznost je potkat.coz snad brzo ani nebude
![]()
@Regina Hero píše:
Taky mám jen ty nejlepší zkušenosti… ovšem rozdíl asi bude, pokud je jemu pod dvacet nebo těsně kolem dvaceti a nebo třeba třicet… je tu myslím i několik diskuzí na téma „starší žena, mladší muž“…
jedna by tu byla, co? Ale ucast je prachmizerna…
![]()
@Lishaa píše:
tak mamina meho manzela ze zacatku mela stejne namitky jako ja (ze jsem stara, ze mam dite, ze se zahrabe na cely zivot s cizim deckem a starou holkou, ze si ma najit nekoho mladsiho, s kym si bude vic rozumet a chodit s ni na chvili nez spolu zacnou bydlet apod.). Ze zacatku byla dost proti a kdyz mu jednou napsala, ze jestli chce byt u me do pulnoci, tak to nemusi ani chodit domu a on zustal u me uz naporad, tak teprve potom pochopila, ze to i on mysli vazne a ze ho neodradi… takze pak se jeste chvilku smirovala, ale ted je to naprosto v pohode, maleho (z prvniho manzelstvi) miluje a on ji, malou taky (ale maleho vic..
, je s nim vic sranda) a protoze jsme od sebe jenom o 12 let (ona starsi), tak jsme i dobre kamosky…
![]()
@Ema N. njn, už jsme si většinu toho důležitého řekly a máme ve všem jasno, tak není co řešit… momentálně mám v dílně obrovskou krabici od Preciosy a těším se, až se na ni vrhnu… zatím jsem si jen počítala ceny, ale už se nemůžu dočkat, až se dám do práce… jen co prtě usne… pak přestanu vidět, slyšet a nebude pro mně nic jiného než to jejich křišťálové sklo… uááááá…
Hej, napis mi SZ, at se presvedcim, ze me ma intuice neklame. ![]()
Tak u nás rodiče v pohodě
, při prvním setkání mi bylo všelijak, ale oni byli super. Vždycky jsem si dělala z přítele srandu, že až rodiče zjistí, s jakým nokem se to tahá, bude mít po beruškách
, možná proto, že nám nikdo neházel klacky pod nohy a náš věkový rozdíl nikdo neřeší, jsme spolu už 2 roky
a samo ne jen proto ![]()
Já mám mladšího partnera už 7 let
a nikdy jsem neměla lepšího chlapa! Poznali jsme se když byl opravdu mladý-necelých 18let, právě to mě docela odrazovalo a chtěla jsem to ukončit, ale jsem ráda že nakonec to dopadlo takhle
Máme spolu dva syny a já doufám že i vnoučat se spolu dočkáme ![]()
@Regina Hero píše:
@Ema N. njn, už jsme si většinu toho důležitého řekly a máme ve všem jasno, tak není co řešit… momentálně mám v dílně obrovskou krabici od Preciosy a těším se, až se na ni vrhnu… zatím jsem si jen počítala ceny, ale už se nemůžu dočkat, až se dám do práce… jen co prtě usne… pak přestanu vidět, slyšet a nebude pro mně nic jiného než to jejich křišťálové sklo… uááááá…
nedivim se… pri Tvem nadani bych asi taky byla zapalena do neceho takoveho… Ale ja si na svoje nadani musim pockat do cervence (znovu nastupuji do prace)… ![]()
@Ema N. no já nebudu mít čas nastoupit do práce asi nikdy, protože mám pořád v hlavě tolik plánů, co ještě musím udělat… tak uvidíme, po víkendu sem přihodím fotky toho mého „nejnovějšího projektu“, jen co vybalím tu krabici…