Mladší partner, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6283
28.5.13 13:23

JedenTypan: tak já byla ve dvaceti tlustá, divně oblíkaná/ podle vzoru mé matky/nanynka bez sebevědomí. Trvalo dlouho dobu, než jsem se „našla“, zhubla, začala celkově se sebou něco dělat a nemyslím si, že bych byla teď otahaná mamina. :mrgreen:
A mám radost, že se dá s tebou diskutovat normálně, bez radikálních, surových výroků. Ono, když budeš svoje názory psát jemněji, budou nad nimi i ostatní přemýšlet. Když ale každého hned na. ereš, tak to holky smetou jednou větou, že jsi debil a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.5.13 14:27
@JedenTypan píše:
No prave ty dvacetilete spekate nanynky budou jednou ty utahany maminy s kilama navic a ty „kocky“ budou ty elegantni „damy“, o kterych mluvis. Pochybuju, ze by se z oskliveho dvacetileteho kacatka stala krasna 35leta labut. :mrgreen:
Škoda, že nemám žádnou pořádnou fotku sebe ve dvaceti. Asi by ses divil, co se vyklubalo z boubely z Labut. A to tělo, co mám v profilu bude mít za chvíli dvaačtyřicet :lol:
Heledˇ ty jen a jen teoretizuješ. Nezažil jsi, neprožil, nevíš. Já mám např. tchána stejně starého, tychyně už má přes pade, určitě na to nevypadá. Tchán tchyni pomohl vychovat její dva kluky, další děti spolu nemají, postavili si baráček a jsou spokojeni. A to doslova. Už spolu budou za chvíli 20 let a myslím si, že on ví, proč s tou ženskou je a proč nemá sebemenší důvod ji opustit. A prachy v tom určitě nebudou ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.5.13 14:33

Heled´,něco ti sem zkopíruju, narazila jsem nedávno na zpovědˇ muže, na jeho úhel pohledu. Vcelku mě to emocionelně zasáhlo, myslím v tom dobrém slova smyslu:

je to i o intelektu..Ach jo, lidi.. vetsina pravidel plati jako u jinyho vztahu a tech nekolik veci danejch vekovym rozdilem se holt musi doladit.
Ja jsem byl mladej student 19 (tlumocnictvi/pre­kladatelstvi) a ona vrchni soudkyne 49 (trestni pravo). Poznali jsme se, kdyz jsem ji prisel zrekonstruovat byt. K tomuhle jobu jsem prisel jen naprostou nahodou pres nekoho dalsiho. Behem celyho tydne co jsem tam drel ona byla uplne tvrda, odtazita, moc si me nevsimala, spis jen aby to uz bylo hotovy a ja uz konecne vypad a ona mohla konecne prijit do hotovyho krasnyho bytu, takze jsem tam byl spis vniman jako negativni element kterej prisel vsechno na neurcite dlouhou dobu rozbordelit a myslela si po zkusenostech s predeslejma stavebnima fuserama kdovijak to vsechno nakonec nedopadne – jeji duvera v moji kutilskou zrucnost byla od samyho zacatku naprosto minimalni. Vedel jsem, ze to musim perfektne zvladnout a to co nejdriv. Makal jsem tam 14 hodin denne vcetne So/Ne a svete div se, co by ostatnim trvalo mesic jsem mel do tejdne hotovy – novy koberce, listy, novy dvere, prebarveny futra, komplet novou kuchyn a koupelnu, vydlazdickovano, vytapetovano, vymalovano, vystukovano, vymeneny zasuvky a vypinace, novy lampy atd atd.. holt vpodstate komplet novej byt.
No sedla si na zadek z toho, jak jsem to zmaknul a rek si jenom ctvrtinu toho co by si za to (podle ni) rek kazdej jinej makac. Najednou zacala bejt jina. Najednou prisla i prvni duverna otazka, ktera opravdu nasledovala az po celym tejdnu – co mam rad za muziku. Protoze jsem nahodou pri tahani nabytku objevil skrytou sbirku jejich CDcek, nenapadlo me nic jinyho, nez ji zacit vyjmenovavat tituly ktery mi z toho utkvely (nenapadlo ji ani omylem, ze jsem jeji sbirku CD objevil). Stala tam v nemym uzasu a tatam byla jeji tvrda skorapka. Naprosto nechapala, jak kluk v mym veku muze tihnout ke klasicky vazny a komorni hudbe. Uplna lez to ale urcite nebyla :) jen tak trosicku :):):)
Byl to poradnej kus baby. Mela urcite 90 kg. Ale nebyla vylozene tlusta, byla to spis svalova hmota ktera se paradne vyjimala na jeji statny postave. Mel jsem co delat abych nevyprsknul smichy a zustal ve vsi vaznosti, jinak by me snad na miste pretrhla jak hada. Tyhle typy zenskejch v zadnym pripade nesnesou, aby si z nich nekdo delal sprtouchlata. Jeji majestatni postoj, tycici se vysoko nade mnou daval razne najevo jeji postaveni nejen ve spolecnosti a pro zmenu jsem ted uplne vymeknul najednou zase ja, vzhlizejic k ni s nemym uzasem a respektem. Ona se na me najednou podivala takovym tim neuveritelne spalujicim pohledem kterej nerikal nic jinyho nez „Tak ty se mnou pujdes i kdybys nechtel“.. a ja se nezmoh na nic jinyho nez stejnym pohledem odpovedet: “…treba az na konec sveta! “… No a jak to dopadlo? jeste ten den si me oblikla do luxusniho obleku, objednala vstupenky (asi 6000,– za kazdou) a sli jsme na operu, potom na jidlo snad do nejdrazsiho podniku ve meste a vecer me silenym zpusobem znasilnila jako kus hadru (Byl jsem z toho v sedmym nebi). Vysledek? Nadhernej 10-ti letej vztah, stejne tak vaznej jako jeji oblibena muzika..
Staral jsem se o celej jeji barak s 8-mi partajema a za to tam mel bydleni s naprostou samozrejmosti zadarmo. Kolik diky tomu usetrila na firmach radsi nepocitat, ale zil jsem si najednou jak prase v zite. Diky jejim kontaktum jsem mel zakazek nepocitane a makal od nevidim do nevidim – odtedka ale pouze uz jen u lidi kteri to dokazali patricne ocenit a bez kecu v poradku platili jak meli, na coz jsem nebyl doposud zvyklej. Samozrejme, ze veskery spolecny dovoleny atd. byly v jeji rezii, ale na sebe jsem si vydelaval sam. Veskery veci tykajici se nasich rozdilnejch majetkovejch pomeru jsme si totiz vyrikali hned na zacatku a dokonce to stvrdili i pisemne, aby nedoslo k jakejmkoli pozdejsim neshodam. Jako pravnicka moc dobre vedela, proc jsou tyhle kroky nutny..
Deti do nasich zivotu v zadnym pripade nepatrily, bylo tez 100%-ne jasny, ze nikdy patrit nebudou a proto to uz bylo predem dany, ze nic nebrani tomu, abychom spolu pevne srostli po zbytek zivota – ona se nejdriv postara o me a ja se az jednou nebude moct postaram zase o ni… a rozhodne to nebyla jen vize majetku.
Myslim, ze byla velice stastna, kdyz prisla z prace s pocitem, ze se uz o nic dalsiho nez o svoji karieru nemusi starat, mela diky me vsechno kolem domu zarizeny, opraveny, vsechno uklizeny, navareno a hlavne ten pocit, ze ma kolem sebe nekoho, na koho se muze 100-ne spolehnout. I kdyz v mnoha ohledech pubertalne nevyzralej (na cemz musela obcas silne zapracovat a postavit me do late), mam ten pocit, ze jsem ji dokazal poskytnout temer vse co potrebovala.
Kdyby do toho nezasahla tvrda rana osudu, za kterou jsme nemohli ani jeden z nas, tak bychom spolu byli dodnes..
Je to uz vic jak 10 let nazpatek, me tahne na 40, ale presto stale citim jeji blizkost kdesi v hloubi duse a ani na okamzik by me dneska nenapadlo treba jen mrknout na zenskou mladsi 50-ti let.. a ted? Za usetreny penize jsem si vzal v Praze baracek (nebo spis chajdu) na splatky a opatrne hledam dal, jen nevim jestli mam dost casu na to, aby se tahle pohadka jeste nekdy alespon jednou, naposled a tentokrat uz opravdu se stastnym koncem zopakovala..
PS: Kdo si me pamatuje, byl jsem na Silvestra 2004 v diskusnim poradu „Seznamka s Barou“ na Prime, na tema „Mladsi muz a starsi zena“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
28.5.13 15:46

Berry4: no zajimavej pribeh, kazdopadne si myslim, z ten typek bude hooodne zvlastni, asi nejaky spatny vztah se svoji slavtni matkou nebo tak. Taky nechapu formulaci, kde vysvetluje proc spolu po tech 10 letech(ktery vsude zminuju ja) nejsou „Kdyby do toho nezasahla tvrda rana osudu, za kterou jsme nemohli ani jeden z nas, tak bychom spolu byli dodnes..“ Na prvni pohled to vypada jako kdyby zemrela, ale to by tam nedodaval „za kterou jsme nemohli ani jeden z nas“, navic na zenskou by to bylo docela brzy.
No ale fakt nevim, co tim chces rict, ze to tady hodis. Podle me ten typek proste neni normalni, koho by bavilo chodit s o 30 let starsi zenskou, nechat se vydrzovat, vychovavat, organizovat zivot?? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
28.5.13 15:51
@berry4 píše: Škoda, že nemám žádnou pořádnou fotku sebe ve dvaceti. Asi by ses divil, co se vyklubalo z boubely z Labut. A to tělo, co mám v profilu bude mít za chvíli dvaačtyřicet :lol:
Heledˇ ty jen a jen teoretizuješ. Nezažil jsi, neprožil, nevíš. Já mám např. tchána stejně starého, tychyně už má přes pade, určitě na to nevypadá. Tchán tchyni pomohl vychovat její dva kluky, další děti spolu nemají, postavili si baráček a jsou spokojeni. A to doslova. Už spolu budou za chvíli 20 let a myslím si, že on ví, proč s tou ženskou je a proč nemá sebemenší důvod ji opustit. A prachy v tom určitě nebudou ;)

Vy zeny si myslite, ze oklamete starnuti. Ale ikdyz zenska ma botox, nejlepsi peci, tak proste na prvni pohled je patrny, ze vam neni 20. To proste ta textura obliceje, jasnost, oci to nevycvicite.
Ale postavu chvalim, urcite byt lepsi stihla 40citka(coz neni moc casty) nez tlusta. :palec:

• Citovat
  • Upravit
180
28.5.13 17:19
@JedenTypan píše:
Berry4: no zajimavej pribeh, kazdopadne si myslim, z ten typek bude hooodne zvlastni, asi nejaky spatny vztah se svoji slavtni matkou nebo tak. Taky nechapu formulaci, kde vysvetluje proc spolu po tech 10 letech(ktery vsude zminuju ja) nejsou „Kdyby do toho nezasahla tvrda rana osudu, za kterou jsme nemohli ani jeden z nas, tak bychom spolu byli dodnes..“ Na prvni pohled to vypada jako kdyby zemrela, ale to by tam nedodaval „za kterou jsme nemohli ani jeden z nas“, navic na zenskou by to bylo docela brzy.
No ale fakt nevim, co tim chces rict, ze to tady hodis. Podle me ten typek proste neni normalni, koho by bavilo chodit s o 30 let starsi zenskou, nechat se vydrzovat, vychovavat, organizovat zivot?? :mrgreen:

jenže my co sem chodíme, nejsme právničky :P a rozhodně si své partnery nevydržujeme :lol: nezlob se na mě, ale s tvým myšlením nemůžeš sbalit ani ň. To co tu píšeš si tu četla má krásná 18ti letá dcera a šla do kolen :andel: jen tak jsem chtěla vědět názor mladé samičky na mladého kolouška :think: Můj o 15 let mladší přítel o svých rodičích mluví s úctou, má s nimi nádherný vztah, takže to, že bych mu měla nahrazovat matku je blbost :pankac: :pankac: apropooo chlapečku :P jak si se zmiňoval, že v 50 budu stará a on na vrcholu 35 :potlesk: pozoor :! :! Po sexuální stránce je na vrcholu muž ve 20 a žena kolem 35, což znamená, že jsou na stejné úrovni. Zatímco muži jdou s věkem do kýblu, ženský jedou :mrgreen: A realita :?: Mé kamarádky co mají stejně staré partnery jsou nasraný, protože z jejich chlapů jsou normální fotrové, co jim stačí lahváč k bedně :zed: a děsí se středy…jstli mi rozumíš :* a jestli nemáš co dělat, lez raději na štěstí. cz nebo podobný stránky, tam určitě někoho nakrmíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.5.13 18:06
@JedenTypan píše:
Berry4: no zajimavej pribeh, kazdopadne si myslim, z ten typek bude hooodne zvlastni, asi nejaky spatny vztah se svoji vlastni matkou nebo tak. Taky nechapu formulaci, kde vysvetluje proc spolu po tech 10 letech(ktery vsude zminuju ja) nejsou „Kdyby do toho nezasahla tvrda rana osudu, za kterou jsme nemohli ani jeden z nas, tak bychom spolu byli dodnes..“ Na prvni pohled to vypada jako kdyby zemrela, ale to by tam nedodaval „za kterou jsme nemohli ani jeden z nas“, navic na zenskou by to bylo docela brzy.
No ale fakt nevim, co tim chces rict, ze to tady hodis. Podle me ten typek proste neni normalni, koho by bavilo chodit s o 30 let starsi zenskou, nechat se vydrzovat, vychovavat, organizovat zivot?? :mrgreen:

Proč v tom hned vidět špatný vztah s matkou? 8o Proč v tom hned hledat mouchy? Víš, přijde mi, že ty se na to díváš hrozně povrchně, zaměřuješ se v podstatě jen na to, jak kdo bude vypadat za 10,20 let, ale že se vztahy rodí i z úplně jiných důvodů, to je vedlejší?
Podívej se na to naopak. Třeba na Jana Kaplického, jak mladou ženu měl. Myslíš, že ji prvotně zaujala jeho tvář? No možná ano, on byl totiž tak nějak osobním kouzlem krásnej i ve svém věku :lol: Ale o to nejde. Mnohdy prostě vůbec nejde o věk. Ale o to souznění dvou lidí. A věk je v tomhle prostě jen relativní pojem. Znám lidi, co jsou mladší, než já a vizuelně, mnohdy i myšlením mi přijdou na 50. Znám naopak lidi, co by ve svém vcelku požehnaném věku mohli strčit do kapsy leckteré 40 níky.
Ale tak mě i napadá další. Co kdyby ta „mladice“ třeba přišla o prsa? Nebo o nohu následkem úrazu? To by byl taky důvod ji pustit k vodě, protože už s ní nebude plnohodnotný život, už má nějaký handicap a v podstatě je „na odpis“.?
Víš, v plnohodnotném vztahu opravdu nejde o nic, co zde uvádíš. Ani o atraktivní vizáž, ani o plno jiných věcí. Jde o to, že se lidi prostě milují, dokážou respektovat a doplňovat. Spousta věcí, o kterých ty si myslíš, že je, není až tak důležitá. Protože to jsou věci pomíjivé. Zestárnem všichni, každý jinak rychle, ta duše a cit ale zůstane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.5.13 18:34

@berry4 jasně, že by to zabalil, vždyť v tom smyslu tu o pár stránek dřív už něco psal… naštěstí nejsou všichni stejní… o nějakém souznění je zbytečné mu psát, vždyť chlapec ani netuší, co to může být… a není divu, s jeho přístupem ani nijak souznít snad nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
28.5.13 18:48

Já si myslím, že je to nějaký mladý kluk a záměrně tu provokuje svými radikálními názory. V jádru to nemusí být špatný chlap. Možná je nevyzrálý a nebo si to tak prostě myslí. Nu což, my s ním nežijeme a jeho názory mě osobně neuráží. Jsou to taky jenom názory, s kterými nesouhlasím, ale má na ně právo. Jinak mám taky mladšího chlapa, o necelých osm let, myslím si, že nám to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
28.5.13 19:01

Typan je podle mne prostě zakomplexovanej chudák kluk co si nedokáže najít pořádnou babu. Protože nemohu si pomoci, ale stále nechápu smysl toho, co nám tím vším chce říct :nevim: Že nás ti naši mlaďoši za pár let opustí a najdou si mladší? Jo, jasně, stát se to může, ale muži opouští i své stejně staré partnerky a hledají si mladší, to věkovým rozdílem není. Nebo závidí a nedokáže si to přiznat? Já si nemůžu pomoct, ale já si myslím, že je ten můj mužskej šťasnej a spokojenej :nevim: :mrgreen: Má, co si vždycky přál a po čem toužil. Perfektně si rozumíme, máme stejné názory na podstatné věci atd… Typan tady stále píše o užívání si života. Ale co je pro tebe užívat si života, nemusí být pro mého muže. On si ho užívá. Ale podle svého, ne podle tvého typane. Chápeš to? Každý přece není jako jsi ty. Dokážeš to pochopit? Nemůžeš tady přece mluvit za všechny mladý kluky a házet je do jednoho pytle s tebou :zed: Respektuji tvůj názor, ale nemluv tady stále za ostatní chlapy!

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
28.5.13 19:32

Vtipná debata 8)

• Citovat
  • Upravit
50
29.5.13 05:17

Škoda, že ten můj třiadvacetiletej brouček není přes písemnej projev.On by hned typanovi vysvětlil, jak se věci mají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
29.5.13 13:04
@Anoel píše: Škoda, že ten můj třiadvacetiletej brouček není přes písemnej projev.On by hned typanovi vysvětlil, jak se věci mají :D

Uplne kazdy kdo ma vztah a bere to vazne, ta proste logicky tomu veri, jinak by ve vztahu nebyl. Ale proste nezavislej pohled, rozum a zkusenosti druhych jsou mnohem objektivnejsi meritko, nez jak to tedka ten zamilovanej kluk citi. Ale za 10 let to bude jinej clovek, bude myslet uplne jinak a bude toho sveho rozhodnuti litovat, za to dam ruku do ohne. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
29.5.13 13:12
@berry4 píše:
Heled´,něco ti sem zkopíruju, narazila jsem nedávno na zpovědˇ muže, na jeho úhel pohledu. Vcelku mě to emocionelně zasáhlo, myslím v tom dobrém slova smyslu:je to i o intelektu..Ach jo, lidi.. vetsina pravidel plati jako u jinyho vztahu a tech nekolik veci danejch vekovym rozdilem se holt musi doladit.
Ja jsem byl mladej student 19 (tlumocnictvi/pre­kladatelstvi) a ona vrchni soudkyne 49 (trestni pravo). Poznali jsme se, kdyz jsem ji prisel zrekonstruovat byt. K tomuhle jobu jsem prisel jen naprostou nahodou pres nekoho dalsiho. Behem celyho tydne co jsem tam drel ona byla uplne tvrda, odtazita, moc si me nevsimala, spis jen aby to uz bylo hotovy a ja uz konecne vypad a ona mohla konecne prijit do hotovyho krasnyho bytu, takze jsem tam byl spis vniman jako negativni element kterej prisel vsechno na neurcite dlouhou dobu rozbordelit a myslela si po zkusenostech s predeslejma stavebnima fuserama kdovijak to vsechno nakonec nedopadne – jeji duvera v moji kutilskou zrucnost byla od samyho zacatku naprosto minimalni. Vedel jsem, ze to musim perfektne zvladnout a to co nejdriv. Makal jsem tam 14 hodin denne vcetne So/Ne a svete div se, co by ostatnim trvalo mesic jsem mel do tejdne hotovy – novy koberce, listy, novy dvere, prebarveny futra, komplet novou kuchyn a koupelnu, vydlazdickovano, vytapetovano, vymalovano, vystukovano, vymeneny zasuvky a vypinace, novy lampy atd atd.. holt vpodstate komplet novej byt.
No sedla si na zadek z toho, jak jsem to zmaknul a rek si jenom ctvrtinu toho co by si za to (podle ni) rek kazdej jinej makac. Najednou zacala bejt jina. Najednou prisla i prvni duverna otazka, ktera opravdu nasledovala az po celym tejdnu – co mam rad za muziku. Protoze jsem nahodou pri tahani nabytku objevil skrytou sbirku jejich CDcek, nenapadlo me nic jinyho, nez ji zacit vyjmenovavat tituly ktery mi z toho utkvely (nenapadlo ji ani omylem, ze jsem jeji sbirku CD objevil). Stala tam v nemym uzasu a tatam byla jeji tvrda skorapka. Naprosto nechapala, jak kluk v mym veku muze tihnout ke klasicky vazny a komorni hudbe. Uplna lez to ale urcite nebyla :) jen tak trosicku :):):)
Byl to poradnej kus baby. Mela urcite 90 kg. Ale nebyla vylozene tlusta, byla to spis svalova hmota ktera se paradne vyjimala na jeji statny postave. Mel jsem co delat abych nevyprsknul smichy a zustal ve vsi vaznosti, jinak by me snad na miste pretrhla jak hada. Tyhle typy zenskejch v zadnym pripade nesnesou, aby si z nich nekdo delal sprtouchlata. Jeji majestatni postoj, tycici se vysoko nade mnou daval razne najevo jeji postaveni nejen ve spolecnosti a pro zmenu jsem ted uplne vymeknul najednou zase ja, vzhlizejic k ni s nemym uzasem a respektem. Ona se na me najednou podivala takovym tim neuveritelne spalujicim pohledem kterej nerikal nic jinyho nez „Tak ty se mnou pujdes i kdybys nechtel“.. a ja se nezmoh na nic jinyho nez stejnym pohledem odpovedet: “…treba az na konec sveta! “… No a jak to dopadlo? jeste ten den si me oblikla do luxusniho obleku, objednala vstupenky (asi 6000,– za kazdou) a sli jsme na operu, potom na jidlo snad do nejdrazsiho podniku ve meste a vecer me silenym zpusobem znasilnila jako kus hadru (Byl jsem z toho v sedmym nebi). Vysledek? Nadhernej 10-ti letej vztah, stejne tak vaznej jako jeji oblibena muzika..
Staral jsem se o celej jeji barak s 8-mi partajema a za to tam mel bydleni s naprostou samozrejmosti zadarmo. Kolik diky tomu usetrila na firmach radsi nepocitat, ale zil jsem si najednou jak prase v zite. Diky jejim kontaktum jsem mel zakazek nepocitane a makal od nevidim do nevidim – odtedka ale pouze uz jen u lidi kteri to dokazali patricne ocenit a bez kecu v poradku platili jak meli, na coz jsem nebyl doposud zvyklej. Samozrejme, ze veskery spolecny dovoleny atd. byly v jeji rezii, ale na sebe jsem si vydelaval sam. Veskery veci tykajici se nasich rozdilnejch majetkovejch pomeru jsme si totiz vyrikali hned na zacatku a dokonce to stvrdili i pisemne, aby nedoslo k jakejmkoli pozdejsim neshodam. Jako pravnicka moc dobre vedela, proc jsou tyhle kroky nutny..
Deti do nasich zivotu v zadnym pripade nepatrily, bylo tez 100%-ne jasny, ze nikdy patrit nebudou a proto to uz bylo predem dany, ze nic nebrani tomu, abychom spolu pevne srostli po zbytek zivota – ona se nejdriv postara o me a ja se az jednou nebude moct postaram zase o ni… a rozhodne to nebyla jen vize majetku.
Myslim, ze byla velice stastna, kdyz prisla z prace s pocitem, ze se uz o nic dalsiho nez o svoji karieru nemusi starat, mela diky me vsechno kolem domu zarizeny, opraveny, vsechno uklizeny, navareno a hlavne ten pocit, ze ma kolem sebe nekoho, na koho se muze 100-ne spolehnout. I kdyz v mnoha ohledech pubertalne nevyzralej (na cemz musela obcas silne zapracovat a postavit me do late), mam ten pocit, ze jsem ji dokazal poskytnout temer vse co potrebovala.
Kdyby do toho nezasahla tvrda rana osudu, za kterou jsme nemohli ani jeden z nas, tak bychom spolu byli dodnes..
Je to uz vic jak 10 let nazpatek, me tahne na 40, ale presto stale citim jeji blizkost kdesi v hloubi duse a ani na okamzik by me dneska nenapadlo treba jen mrknout na zenskou mladsi 50-ti let.. a ted? Za usetreny penize jsem si vzal v Praze baracek (nebo spis chajdu) na splatky a opatrne hledam dal, jen nevim jestli mam dost casu na to, aby se tahle pohadka jeste nekdy alespon jednou, naposled a tentokrat uz opravdu se stastnym koncem zopakovala..
PS: Kdo si me pamatuje, byl jsem na Silvestra 2004 v diskusnim poradu „Seznamka s Barou“ na Prime, na tema „Mladsi muz a starsi zena“

Jinak tohle mi prijde vymysleny. Me to prijde psany jako v dnesni dobe. Ale podle tech casovych udaju to muselo byt na zacatku 90tych let. A to urcite majitelka dostala dum s najemnikama se smlouvou na neurcito a nedelala by jim tam rekonstrukce. Navic vstupenka na operu za 6000?? To asi tezko, to ani dneska nestoji tolik. Proste smyslena blbost.

• Citovat
  • Upravit
Evaa1974
29.5.13 13:45

A nemyslíš si typane, že za 10 let může litovat svého rozhodnutí i stejně starý partner? To je pořád dokola :zed: Stále tady nedokážeš napsat pádné argumenty, proč by neměl vyjít vztah s tak velkým věkovým rozdílem, aby to bylo právě a výhradně jen kvůli tomu věku?! Ale uspokojuje mě, že hlavně nemáš na to, aby jsi měl nějaké duchaplné komentáře k mým příspěvkům :mrgreen: :* Mě jen tak nesetřeš, mám zkrátka pravdu a ty to jen nedokážeš přiznat :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky