Mladší partner, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16666
30.5.13 07:08
@irrrenka píše:
ReginaHero: u nás to je třeba v maličkostech. Já zažila dobu před revolucí, on si to nepamatuje. Já měla před ním dlouhodobý vztah, on ne. Já s někým už bydlela a žila, on ne.

tim si myslim, ze si ho muzes jeste tak nejak „udelat“ k obrazu svemu. naopak, pokud mas chlapa starsiho i o vic let, tak uz ma zazite nejake chovani a toho uz se nevzda… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
30.5.13 16:11

Tanik1912: tak to je pravda. Je to ještě tvárný člověk a dokáže se hodně přizpůsobit, což je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.5.13 16:59

Ahojte holky budu se rozvadet s manželem to nefunguje už dva roky vždycky jsem byla na starši je mi 24 let mam dve deti ktere miluju s manželem jsem byla osm let. Nasla jsem si přitele kteremu je 20.nejsme od sebe moc jen už mam neco zažitýho, ale musím řict že k detem se chová lip jak jejich tatínek pořad se jim venuje je strasne hodnej rozumnej a hodne přemýslí abysme vše zvladli spolu abysme se meli dobře a hlavne aby detem nic nechybelo. Mám z toho docela strach ale na druhou stranu si říkám proč ne třeba práve s ním budu konečně stastna.Jen sama koukám že předtím jsem mela staršiho 32 a ted mladýho kluka. Nekdy nad tim strasne moc přemyslím a všeho se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
30.5.13 17:34
@kyblicek píše:
Ahojte holky budu se rozvadet s manželem to nefunguje už dva roky vždycky jsem byla na starši je mi 24 let mam dve deti ktere miluju s manželem jsem byla osm let. Nasla jsem si přitele kteremu je 20.nejsme od sebe moc jen už mam neco zažitýho, ale musím řict že k detem se chová lip jak jejich tatínek pořad se jim venuje je strasne hodnej rozumnej a hodne přemýslí abysme vše zvladli spolu abysme se meli dobře a hlavne aby detem nic nechybelo. Mám z toho docela strach ale na druhou stranu si říkám proč ne třeba práve s ním budu konečně stastna.Jen sama koukám že předtím jsem mela staršiho 32 a ted mladýho kluka. Nekdy nad tim strasne moc přemyslím a všeho se bojím

tak nad tim tolik nepremyslej. jsi starsi jen o 4 roky.. co to je??? bud rada, ze ho mas, ze se chova skvele k detem a neres vek! vidis, ze to, ze je nekdo starsi jeste neznamena, ze bude lepsi manzel a tata!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.5.13 17:39

Máš pravdu asi to je jen jeste ve me že mi manžel ubližoval a tak proto asi ten všechen strach, ale hlavni že má rád děti i mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
31.5.13 11:17

"nastudování 1989"?

Jedna tady psala „ten muj to ma nastudovane lip nez ja. a furt o tom keca, takze ja uz jsem na tema revoluce a rok 89 uplne alergicka“. No to věřím a chechtám se tady. Kolik mu je? To si studuje Havla a spol? :D

• Citovat
  • Upravit
12
26.4.14 23:05

Můj expartner byl o 14let starší a byla to jatastrofa. Můj současný přítel je o 20 let mladší a já jsem moc šťastná. Zbali jsme se dva roky, stali se z nás nejlepší kamarádi a nakonec jsme si uvědomili, že se milujeme. Dokonce plánujeme společnou budoucnost. Jen kdyby nás neřešilo okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.4.14 23:20
@tanik1912 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: presne tak. ta posledni veta to vystihuje naprosto presne vsechno.
ja sice nekdy mam pocit, ze je dite, ale o sobe si to myslim taky, tak se mozna k sobe hodime… :lol: :lol: :lol: :lol:

přesně tak to vidím i já. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.4.14 13:03

@marsidavid hele, jestli Vás řeší okolí, tak to máš jedno, lidi budou řešit vždycky něco :zed: já mám přítele o 15 let mladšího a co si myslí lidi kolem (sousedi a podobně) je mi jedno 8) lidi co nás znají, vědí že je nám fajn a berou to jak to je a po ostatních nám je prd :mrgreen: a v květnu nás má být o jednoho víc a moc se těšíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.4.14 07:45

Ahoj.
Znám hodně párů, kde je ženská starší (např. moji rodiče) a přijde mi to lepší, než když je to naopak. Z vlastní zkušenosti. První manžel byl o 12 let starší a bylo to fajn první rok. Druhý rok už jsem byla opravdu unavená z jeho kolikrát i o 20 let starších kamarádů a diskuzí na téma prostata a jejich ženušek, který už taky byly myšlenkově za zenitem a neuměly se bavit o ničem jiným než o zahrádce, pejscích a lázních… a to mě bylo 18 a jemu 30, když jsme se brali. Dalšího 3/4 roku jsem ho přemlouvala k podepsání papírů. Můj druhý manžel je o 4,5 roku mladší než já a kdyby mi při seznámení neřekl, že má teprve před maturitou, tak bych to nepoznala. Nikoho tak dospělýho a zároveň nabitýho životem a humorem jsem nepoznala. A pokud jde o temperament v posteli- nedá se to popsat :-) Takže mu teď bude 22, čekáme první mimčo a konečně v 26ti můžu říct, že jsem šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
28.4.14 08:40

@zorkaV V 31 prostata, jo? 8o
To neměl kamarády ve svém věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.4.14 08:48

@Takyjedna Ani moc ne. Všichni spíš starší než on. Trávit víkendy s pětačtyřicátníkama, když ti je 20 bylo žůžo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
28.4.14 10:50

Také mám srovnání mnohem starší a mnohem mladší muž. A dospěla jsem k názoru, že ve finále je úplně jedno, kolik komu je, že na věku fakt nezáleží. Záleží pouze na tom, aby si ti dva rozuměli, měli si co říct a hlavně se měli rádi :) A co se okolí týče, nikdo to neřeší, jediný, kdo to kdy řešil, jsem byla já, měla jsem s tím opravdu velký problém. Teď už je to několik let, už to neřeším a máme malou holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
28.4.14 10:51
@krtek7489 píše:
Také mám srovnání mnohem starší a mnohem mladší muž. A dospěla jsem k názoru, že ve finále je úplně jedno, kolik komu je, že na věku fakt nezáleží. Záleží pouze na tom, aby si ti dva rozuměli, měli si co říct a hlavně se měli rádi :) A co se okolí týče, nikdo to neřeší, jediný, kdo to kdy řešil, jsem byla já, měla jsem s tím opravdu velký problém. Teď už je to několik let, už to neřeším a máme malou holčičku :)

tomu tleskam.. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: taky jsem byla jedina, kdo to resil.. ted uz ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
30.4.14 11:56
@JedenTypan píše:
Jo mel 2 roky spolecnou domactnost s holkou s ditetem, dokonce o neco malo mladsi nez ja. Ale to jsem rychle pochopil, ze tohle neni nic pro me, ze ja chci atraktivni samicky bez cizich decek, jako asi vetsina muzu. :mrgreen: Ale ten vztah mel pro me svoje vyhody. A ona urcite nic nepoznala dlouho.

no vidíš, byla mladší než ty a „udržela si tě“ jen 2 roky :-) :-) takže o věku to asi není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí