Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
„atraktivní samičky bez cizích děcek“… to zní hrozně. Podle mě pokud je „samička kvalitní“ děti nejsou překážkou. Lepší než bezdětná, co čeká na prince, který kolem ní bude skákat jako kolem nějaké rozmazlené primadony.
Tak to gratuluji a moc vám to přeju.
Docela jsi mě povzbudila. Přítel mi také říká, že kašle na okolí, když my jsme spolu štastní.
Kdo mě neakceptuje jako jeho partnerku, není opravdový přítel. Žádnou mladou holku nechce. Holky prý zajímá jen vlastní vzhled a diskotéky, spolu chodíme na procházky do přírody. Je daleko vyspělejší než jeho vrstevníci a je mi velkou oporou poté, co mi vážně onemocněla maminka. Snad ten tlak okolí ustojím. ![]()
Ahoj, já teď potkala muže o 6 let mladšího (on 32, já 38)… tak nevím no
máte někdo podobnou zkušenost? není tohle moc?
@Anonymní píše:
Ahoj, já teď potkala muže o 6 let mladšího (on 32, já 38)… tak nevím nomáte někdo podobnou zkušenost? není tohle moc?
mám o osm let mladšího manžela… ![]()
Jestli je vám spolu fajn, neřeš to… o věku to není…
@Anonymní píše:
Ahoj, já teď potkala muže o 6 let mladšího (on 32, já 38)… tak nevím nomáte někdo podobnou zkušenost? není tohle moc?
my jsme s manzelem o 11 let. ja 37, on 26, jsme spolu uz 6 let, mame rocni holcicku… sest let vubec neres. pokud je vam spolu hezky, neni proc se tim zabyvat… pokud nad tim budes premyslet, cely vztah znicics
@Anonymní píše:
a proč by bylo? 15 a 21 je blbý, ale po 30 ![]()
Podle mě vám ten mladší „déle vydrží“ než kdybyste měly o deset a více let staršího. Ten kolikrát pak už nic „nevydrží“, ani když vydrží s vámi.
Mám přítele o 9 let mladšího (já 38,on 29) a co, nám je spolu fajn a ostatní at si myslí co chtějí. Jsme spolu 4 roky a máme spolu dvojčátka ![]()
Mám partnera o 4 roky mladšího-začali jsme spolu chodit, když mu bylo kolem 17ti let, tenkrát to všichni hrozně řešili i nám to nepřáli. No a letos jsme spolu 8 let a jsem za něj hrozně ráda, je to moje velká opora a člověk, na kterého se můžu spolehnout. Takže věk vůbec neřeš, ten není podstatný, jde o to, jaký je ten člověk.
A jak se staví tihle mladší chlapi k případnému dítěti? nechci to moc ze začátku vytahovat, ale když vidím, kolik holek tady „pláče“, že stejně staří nebo starší partneři nechtějí dítě… já vím, že mi asi napíšete, jak který… zajímá mě, jak to bylo u vás
Na vysvětlenou se starším partnerem jsme se rozešli, protože děti nemá a nechce. Takže se tohoto tématu trošku bojím…
Jak se staví k dětem? No jak který… ten můj asi tak, že máme společně dvě děti, takže celkem čtyři… takže bych řekla, že k dětem se staví pozitivně… ![]()
@Anonymní píše:
A jak se staví tihle mladší chlapi k případnému dítěti? nechci to moc ze začátku vytahovat, ale když vidím, kolik holek tady „pláče“, že stejně staří nebo starší partneři nechtějí dítě… já vím, že mi asi napíšete, jak který… zajímá mě, jak to bylo u vás
Na vysvětlenou se starším partnerem jsme se rozešli, protože děti nemá a nechce. Takže se tohoto tématu trošku bojím…
mne nutil do ditete on.
Můj partner se stal otcem v 19ti letech a postavil se k tomu opravdu jako chlap-sice je fakt, že občas nemá tolik trpělivosti, ale to přičítám povaze. Jinak vím, že je na něj opravdu spolehnutí-postará se o kluky, vaří, uklízí. Vždycky jsem měla spíš starší partnery-tak o 10let a víc, ale ani jeden neměl tak nastavený hodnoty jako nynější.
@Anonymní píše:
to záleží od kusu, věk až tak nehraje roli
Myslím si, kdybych já dítě nechtěla, dávno spolu nejsme, protože on si dítě moc přál. Neměli jsme ale moc času, moje hranice byla 40 let, později bych do toho nešla. Naštěstí se zadařilo prakticky hned a já porodila těsně před 39
Dohromady máme děti 2 a jsme spokojení ![]()