Mladší partner, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3515
29.5.13 13:50

Přídávám se..mám o 1,5 roku mladšiho manžela bydlíme spolu přes 5 let (uz ani nevim jak dlouho jsme spolu dohromady :)… A ted spolu čekáme první miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sasaninka
29.5.13 14:19

Nečetla jsem předchozí příspěvky…ty si přečtu až po napsání mého příspěvku, poněvadž chci tady všem napsat, že mám o 12 let mladšího muže, a je to ten nejlepší vztah jaký může být. A že už jsem něco vztahů zažila! :) :roll:

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
29.5.13 14:31
@Evaa1974 píše:
A nemyslíš si typane, že za 10 let může litovat svého rozhodnutí i stejně starý partner? To je pořád dokola :zed: Stále tady nedokážeš napsat pádné argumenty, proč by neměl vyjít vztah s tak velkým věkovým rozdílem, aby to bylo právě a výhradně jen kvůli tomu věku?! Ale uspokojuje mě, že hlavně nemáš na to, aby jsi měl nějaké duchaplné komentáře k mým příspěvkům :mrgreen: :* Mě jen tak nesetřeš, mám zkrátka pravdu a ty to jen nedokážeš přiznat :palec:

Je to vsechno o pravdepodobnosti a proste pravdepodobnost, ze tnehle vztah nevyjde je mnohokrat vetsi nez u „normalniho“ vztahu. A ty duvody jsem uz vysvetloval stokrat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3515
29.5.13 14:35
@JedenTypan píše:
Je to vsechno o pravdepodobnosti a proste pravdepodobnost, ze tnehle vztah nevyjde je mnohokrat vetsi nez u „normalniho“ vztahu. A ty duvody jsem uz vysvetloval stokrat. :mrgreen:

ja za sebe muzu rict ze starsiho chlapa o moc vedle sebe nesnesu… maximalne jsem mela chlapa o 4 roky starsiho… nerikam ze to neklapalo ale ti starsi me nepritahuji :/ a to podotykam mi neni moc bude mi 30. Tak stareho jedine bych brala velmi moviteho…a takovych moc neni a pravdepodobnost ze padne takovy vztah je take obrovsky… prece jenom mi jsme na zajistene :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
29.5.13 14:53

No konečně alespoň částečně rozumná řeč :palec: V tom o té pravděpodobnosti máš pravdu. Vadilo mi, že až doteď jsi nás přesvědčoval, že to URČITĚ nemůže vyjít. Může. Mám kolegyni, která má o 16 let mladšího manžela a jsou spolu už 22 let a jsou spokojení. Mysli si o tom co chceš :nevim: Doufám, že uznáš, že občas to vyjít může :mrgreen: S čím nesouhlasím, jsou ty důvody, proč by to nemělo vyjít a mé argumenty jsou pádné. Ještě jsi nenapsal jediný argument, který by byl vyloženě kvůli věkovému rozdílu. Znovu opakuji, že opustit mě kvůli nějaké mladé a atraktivní může i stejně starý partner. Dítě jsem mu také dala. To byl tvůj další argument, že mu nemůžeme dát dítě atd… Nesuď každého podle sebe :think:. Dobře, chápu, že ty na starší nejsi, ale proč myslíš, že jsou všichni jako ty? Každý má rád a líbí se mu něco jiného :nevim: A co bude za 10,15 let fakt neŕeším :roll: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3515
29.5.13 14:58

No hlavne ja si myslim ze takhle uvazuje chlap v prechodu :)))) takze muj tip ze je Vam bud do 20 a to bych nerekla a nebo nad 45 kde ubyva testosteron a chlapi se poohlizi po mladsich… kdyz jsme u toho muj stryc si vzal o 21 let mladsi zenu to ze ji dotuje a je nejdrazsi konicek na svete je jasne a po 3 letech od svatby ho taky kleplo nastesti se stale drziii… no chlapi jsou slepi a mnohdy hloupii ale o to mi to mame jednodussi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
29.5.13 15:30
@JedenTypan píše:
Je to vsechno o pravdepodobnosti a proste pravdepodobnost, ze tnehle vztah nevyjde je mnohokrat vetsi nez u „normalniho“ vztahu. A ty duvody jsem uz vysvetloval stokrat. :mrgreen:

Tak tahle věta se mi zdá rozumná. Narozdíl od tvých předešlých příspěvků mi to přijde takhle napsané přijatelnější.
Souhlasím, že je to o pravděpodobnosti, nicméně se tím spokojený vztah nevylučuje.
Osobně si taky myslím, že vztah, kde je žena starší o více než 10 let, představuje větší riziko, ale na druhou stranu souhlasím s holkama, že ani starší chlap není zárukou ke spokojenému soužití.
Moje zkušenosti s o pár let staršíma chlapama jsou bohužel horší, než s mladším partnerem /partner mladší max. o 5 let/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
29.5.13 16:26
@JedenTypan píše:
…ale to máš pravděpodobnost u všeho :nevim: co a kdo určil co je „normální“ uvědom si, že před 20ti lety vypadala ženská ve čtyřiceti na šedesát, rodila a vychovávala děti, neměla žádné koníčky…prostě se vdala a šmitec. Dnes jsou ženské atraktivní v každém věku. Možná kdyby si potkal některou z nás s našimi mladými partnery, ani by si okem nemrknul ;) nebo možná mrknul :mrgreen: a když se partneři rozejdou, nebývá to kvůli věkovému rozdílu. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 19:20

@valkil pěkně si mu to dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 19:24

@valkil tak jestli si spokojená s manželem (i po 12 letech) tak se určo rozdávat na potkání nebudeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.5.13 19:42
@valkil píše:
Když von tak strašně neuvěřitelně a svěřepě vnucuje jen to svý dogma, že jsem se neudržela…

Ahojky ;-) Tleskám ti :potlesk: :potlesk:
U nás je rozdíl 7 let, jsme spolu sice jen „krátce“ budou to již 4 roky a já jsem naprosto ve všech ohledech spokojená jako nikdy předtím! To, co jsem u starších partnerů nikdy nenašla toho mám teď požehnaně…a když už jsme u vztahů…až díky svému současnému mladšímu partnerovi jsem se začala rozvíjet nejen duševně, ale také v oblasti sexu! On byl ten vhodný stimul, který mi dodal energii… i když občas mu nestačím (je těžší ho uspokojit) :-D U starších jsem nikdy nic takového nenašla, necítila, nezažila… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 19:45

@yogistka že bych se začala intenzivně zajímat o mladší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.5.13 19:49
@Kvetinka19000 píše:
@yogistka že bych se začala intenzivně zajímat o mladší? :think:

Zase bych hned netvrdila, že je to přímo záležitost věku… osobnosti hlavně, ale ten věk tam taky hraje roli :-) (cítím se s ním více sexy; jsem aktivnější, protože on je také; často se mi také líbí to, že se mě zeptá, když třeba něco neví nebo nezná…mám pocit, že jsem trochu na výši :-p teda jak v čem; líbí se mi i to, když mi ho kamarádky závidí; no a co se týče sexu… tak to je samostatná dlouhá, příjemná a vášnivá kapitola sama o sobě :-p)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
29.5.13 19:49

Ze zacatku to bylo fajn pak slo videt ze mame kazdy jiny nazor na zivot uz bych do toho nesla mela jsem dvakrat mladsiho partnera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.5.13 19:51

@Kačenka1990 A na jaké věci konkrétně jste měli jiné názory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí