Manžel je urážlivý

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.13 11:53

@Laaja no jak kdy, nekdy nemluvim taky, ale moc dlouho to nevydrzim, nebo se ho ptam proc je urazeny, ale tohle situaci zhorsuje, odpovi mi, ze neni urazeny a tim to hasne.. Funguje jenom to, kdyz si ho nevsimam a musi prijit sam, ale kdo ma na to tyden cekat? to je to, na me je to moc dlouho..myslim, ze by mu to musel rict nekdo jiny, on to ode me nevezme, proste to tak nevidi, to je tezky..

• Citovat
  • Upravit
rozmary
15.4.13 11:54
@Anonymní píše:
Treba me vadi i to, ze se obcas citm jako jeho decko a ne partner.. on treba nema rad alkohol.. podotykam, ze ja sama taky nijak zvlast nepiju, ale obcas bych si treba dve deci u telky dala.. mno, ale kdyz bych si nalila pred nim, tak na me kouka, jako ze jsem velky zklamani, nezakaze mi to ale jeho oci jasne rikaji, ze s tim teda nesouhlasi.. no a ja kdyz si chci dat trochui vina, schovavam lahev po kredencich a desim se, ze ji nahodou objevi..taky mi to prijde ulet, proste jak kdybych pred nasima v patnacti schovavala krabicak..:D

Ty jo, tohle je fakt úlet, tak ono to není jen o tom že se uráží, ale taky ti dokáže vyčítat? Promiň, ale to bych vztah asi ukončila, budeš se akorát pořád nervovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 11:56

@Gladys ja vim, ze bude fungovat jedine to kdyz nebudu dolejzat, to ja vsechno vim, teorie jak na neho je mi jasna, ale v praxi to proste nedokazu, ja to proste tezko snasim a snazim se to vyresit i za cenu, ze se omluvim ja jemu, ale ono to stejne nepomaha, jenom ho to jeste utvrzuje v tom, ze on je v pravu..mjusim se hecnout a ignorovat ho hodne dlouho, musim to vydrzet..

• Citovat
  • Upravit
31594
15.4.13 12:03
@Anonymní píše:
ja vim, ze bude fungovat jedine to kdyz nebudu dolejzat, to ja vsechno vim, teorie jak na neho je mi jasna, ale v praxi to proste nedokazu, ja to proste tezko snasim a snazim se to vyresit i za cenu, ze se omluvim ja jemu, ale ono to stejne nepomaha, jenom ho to jeste utvrzuje v tom, ze on je v pravu..mjusim se hecnout a ignorovat ho hodne dlouho, musim to vydrzet..

proto rikam, najdi si zabavu, knizku, ktera te chytne, at mas vecer co delat a nelezes za nim. Ja te chapu, pamatuju se, jak jsem s placem klecela pred chlapem, aby se mnou zase mluvil, stacili dva dny nemluveni a byla jsem naprosto rozlozena, v hajzlu… nakonec jsem mu napsala a snazila se ne ho ignorovat, ale jen za nim nelizt a neresit to vic. Venovala jsem se sobe, svym zalibam a az byl schopen zas komunkovat, tak jsem nic nevycitala, jen jsem mu rekla, ze jsem mu napsala a ze bych byla rada, kdyby si to precetl a popremyslel o tom a treba mi tez napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 12:06
@Anonymní píše:
no to co popisujes fakt citim, jsem z toho nervozni, ze nevim jak dlouho zase bude nastvanej. a pak mam radost jak maly decko kdyz vidim, ze se zase vraci do normalu.. jako neni to normalni ja vim..

Ty s tim ted muzes neco delat, vase dite ne. A proc by se k nemu mel chovat jinak, nez k tobe? Dite bude permanentne ve stresu a bude se trapit tim, ze s nim tatinek zas nemluvi a ani nebude vedet proc.
Drzim ti palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 12:06

Vyrazim do boje, nebudu s nim komunikovat jako on se mnou, at se vidim a doufam, ze tentokrat to fakt vydrzim.. zkusim na to proste nemyslet a uzivat si s malou.. po dobu kdy bude jeho velicenstvo urazeno nebudu varit zadne teple vecericky, prat fusekle a trencle, stlat mu postel, delat cajicky a susencicky:) on si to panacek rychle rozmysli.. ted hlavne vytrvat..jedno vim jiste, zustat s nim chci, nekdy je lip jindy zase hur.. ja se nedam, je proste na me mu uikazat hranice.. tak mi drzte palce

• Citovat
  • Upravit
413
15.4.13 12:10

@Gladys no ja prave prace a zabavy mam doct, krome dcerky i po vecerech pracuju, takze on prijde z prace, naji se, pohraje si s malou a pak jde k sobe do pracovny a uci se nebo dela neco do prace a ja pracuju dole a jsem s malou, takze prace mam dost, ale stejne mi to nezabrani, dolejzat:) proste za nim zajdu nahoru a snazim se chvili o normalni komunikaci, prinesu treba malou apod. ja bych se musela na tyden odstehovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
15.4.13 12:13

Zakladatelko,
ty by sis měla v první řadě uvědomit svoji hodnotu a to, že jsi také dospělá a můžeš o sobě a za sebe rozhodovat sama. On ti nemá co vyčítat nebo zakazovat víno večer a ty ho nemáš co schovávat. Takže láhev hrdě do ledničky a večer si nalij skleničku. když s tebou nebude mluvit, tak s ním taky nemluv. Nestarej se o něj, nevař mu, jako by tam nebyl. Však on ještě rád přijde, že nemá co jíst. Na večery si najdi zábavu, plavání, knížka, filmy, prostě cokoliv a jeho nech vydusit. Hlavně ať nevidí, jak jsi z něj zoufalá a toužíš po jeho vlídném slovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 12:14
@Anonymní píše:
Ty s tim ted muzes neco delat, vase dite ne. A proc by se k nemu mel chovat jinak, nez k tobe? Dite bude permanentne ve stresu a bude se trapit tim, ze s nim tatinek zas nemluvi a ani nebude vedet proc.
Drzim ti palce.

nevim, tezko rict jestli to bude aplikovat i na dceru, musim rict, ze ji moc miluje.. ale jenom cas ukaze jestli bude takovy i na ni nebo ne.. on se k nikomu jinemu takto nechova pokud vim, jenom ke me.. diky za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
31594
15.4.13 12:16

Tak se odstehuj. Az se priste urazi, tak zkus treba jestli nekde nemaji volno v detkem penzionu na ted a udelej si dovcu. Navstiv nejakou ochotnou kamaradku… Naplanuj si cinnosti tak, abys nemohla odbihat… Cokoliv.

Jinak myslim, ze nejen to, ze rodic s ditetem nemluvi je pro dite spatne, ale i to, ze rodice mezi sebou nemluvi, dite to vnima, ze je tam napeti, nechape, proc jsou maminka s tatinekm na sebe osklivi a ignoruji se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 12:19

@Laaja mas naprostou pravdu, to je to co jsem potrebovala slyset.. dneska bude vino v lednicce a prdim na nej..vecere se taky konat nebude.. vsak on dostane za vyucenou… budu informovat o prub ehu akce;) drz mi palec

• Citovat
  • Upravit
31292
15.4.13 12:22

Ty jo, já mám doma taky chlapa, co se občas urazí, i já tyhle stavy taky občas mám, ale čtyři dny???
my to vydržíme… hodinu? dvě? když je to nějaká blbá hádka, tak možná celé odpoledne, ale víc fakt ne.

I když je fakt, že v poslední době se zbytečně uráží i kvůli absolutním drobnostem - jako by chytal povahu svý mámy, která taky dělá čumáky kvůli i sebemenší poznámce :roll: tak to jsem mu jako řekla, jestli mu ta třicítka leze na mozek, nebo jestli se hodlá chovat jako jeho máma, že na to nemám vitamíny - tak na mě koukal jako puk, že si to vůbec neuvědomuje a dá si bacha (sám ty její nálady nesnáší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
15.4.13 12:31

Promiň.. není černoch? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 12:45

@Mar__tanka1983 to ja bych prave brala, kdyby jsme se pohadali a pak spolu treba dve hodky namluvili a pak by to bylu ok, aspon se procisti vzduch.. to by bylo dobre, tak jsem zvykla i z domu od nasich, vsechno vyresit i za cenu kriku, ale pak dobry, zase kamaradi, proto tohle chovani vubec nechapu, doma jsme se kolikrat zhadali jako psi a zachvilku zase nunututu..nejhorsi je, ze myse ani nepohadame, kdyby to bylo po nejake drsne hadce a rekli jsme se neco osklivyho, tak to pochopim, ale my se v podstate ani nepohadame..a nejake slovni urazky taky nepraktikujeme..ja mu vzdycky rikam, ze se tvari jako nema vycitka a ze se na ty jeho cumaky nehodlam divat..ale nejaky vetsi efekt to nema, to se muzu rikat tak sama pro sebe..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 12:45

@erinv nene, cernoch neni;) oni jsou cernosi nejak statisticky vice urazlivy?:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky