Vdaná, ale zamilovaná do kamaráda

359
14.4.13 18:58

vdaná,ale zamilovaná do kamaráda

Už jsem tu pročetla hodně diskuzí, ale přesto zakládám další.
Jsem vdaná 20let, manželství v pohodě. akorát se vytratila vášen, vzrušení apod. Mám pocit, že žijeme jako bratr se sestrou a ne manželé.
No a ted k problému. Byla jsem s kamarádem na návšteve u dalších spolužáků se kterými jsme se nevideli 20 let. Měli jsme všichni společný víkend. Tam jsem najednou zjistila, že mě strašně přitahuje a že se do něj zamilovávám. Nevím co dělat. Kamarád je pravý opak manžela, hovorný, akční, je s ním sranda a neskutečně mě přitahuje. Byli jsme spolu párkrát na kafi, kde jsme si dobře povídali. Akorát jsme se rozloučili kamarádskou pusou. Musím na něj pořád myslet.
Občas si napíšeme maila, sms, zavoláme. Kamarád netuší, že jsem do něj blázen. No ted už to asi ví, poněvadž jsem se na jednom tahu opila a napsala mu sms, že ho miluju…Jeho vyjádření bylo, že mi nebude ničit rodinu, ale to já jsem nemela v umyslu.
Ted nevím co delat, stále na nej myslím. Vím, že tam jiskření i z jeho strany je, ale nedá mi nic najevo.Co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
14.4.13 19:02

A myslíš že si výměnou partnera pomůžeš??? on po pár měsících (možná letech) bude kamarád stejný jako manžel a možná ještě horší. jen aby sis v rámci snahy polepšit si nezůstala sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
14.4.13 19:03

No já nikoho měnit nechci.jen nevím co mám delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.4.13 19:06

@Simonečka37 nepsat, nevolat, nemluvit nestýkat. nic jiného ti nepomůže. pošli jeho i myšlenky k vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
14.4.13 19:06

No snažím se, ale nějak to nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.13 19:07

No třeba je možné milovat dva muže, na to jsou tu také diskuze

• Citovat
  • Upravit
470
14.4.13 19:16

Tak se s nim vyspi ať máš pokoj… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
14.4.13 19:22

Měla jsem to úplně stejně. Jen láska byla opětovaná… :oops: manžel nic nevěděl…no a po pravdě po sexu to nějak vyprchalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
14.4.13 19:24
@paola white píše:
@Simonečka37 nepsat, nevolat, nemluvit nestýkat. nic jiného ti nepomůže. pošli jeho i myšlenky k vodě

Přesně tak. Hlavně nepodváděj. A jestli nejsi šťastná, tak odejdi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
14.4.13 19:36

Co vlastně chceš??? Manžela? Nového manžela? Milence? Úlet? trvalý vztah? Povyražení z nudy? Zjistit jestli ti Tvůj současný partner ještě vyhovuje a bude ti chybět? Pocit vzrušení z nového vztahu, motýly v břiše…cítit, že mě zase někdo chce?
A zodpověz si, co se pak asi stane??? Co když se opravdu zamiluju? Co když se to manžel dozví? Chci aby se to dozvěděl? Stojí mi to za to???
A budeš mít jasno…

• Citovat
  • Upravit
Fey
150
14.4.13 20:12

Trošku vim jak se cítíš, sice nejsem vdaná a nejsme s přítelem dvacet let, ale mám hroznou chut na jednoho kamaráda, odolávám cca 2 roky a je to horší a horší :zed:. Nechodim na stejný kalby jako on a apod.Ale ty myšlenky…Ten oční kontakt, když se vidíme…A nejlepší je, když se ti o něm zdá erotický sny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.4.13 20:12

Počkat, ono to přejde. :jazyk: Teda pokud nechceš ničit to původní manželství. Až prvotní zamilování vyprchá, většinou to bývá pak podobné jako v původním vztahu. Jde o to, jestli ti není manžel protivný a tak. Pokud ne, je na tobě, aby jsi to ustála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
14.4.13 20:17

Tak ho osuke*j a pak uvidis, jestli to stoji za to :-)

• Citovat
  • Upravit
2738
14.4.13 20:29
@chatwenna píše:
Tak ho osuke*j a pak uvidis, jestli to stoji za to :-)

holky mají pravdu, podvádět se nemá, ale po sexu většinou poznáš s kým chceš být a s kým ne, taky jsem jednou utekla, musíš si rozmyslet, jestli ti pak to trápení a zhroucení stojí za to.. Několik měsíců mi trvalo, než jsem si to alespoň částečně odpustila a bohužel se s ním potkávám do dnes…
Vrátila jsem se k příteli a vše jsme si vyříkali.. Změnil se on i já a můžu říct, NIKDY nechci jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
14.4.13 20:41

Buď to utni úplně a nebo si prostě užij, ale jen užij, ale rodinu bych neopouštěla. Podvádět se sice nemá, ale… :-) Třeba si párkrát vyrazíte, užijete, ty se trošku odreaguješ a bude ti to stačit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí