Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, taky už to párkrát udělal. Vždy jsem mu pak V KLIDU řekla, aby se příště alespoň ozval a nechala to být
V podstatě nic neprovedl, i když ozvat se nebo zvednout telefon mohl
Třeba ho nezvedal, že se bál, abys mu nenadávala ![]()
Abych pravdu řekla-dělával to když jsme byli mladší a celkem i často.
Nikdy mi nevadilo, že šel do té hospody, ale to, že nebyl schopný dát mi to vědět(jako Tobě).
No ruku do ohně bych za něj nedala, že by to nebyl schopný udělat ještě teď.
A pokud jinak vyslapuje, tak se jeden ulet asi toleruje..i kdyz nechapu, proc Ti nedal vedet…Byvaly tohle delal velmi casto-ale proto, ze jsem byla alergicka na to kdyz sel na pivo, pac ja sedela doma s miminkem a on hazel. potrebne penize do automatu a jeste na mne po prichodu rval, at mu dam dalsi. prachy…
Ja bych mu to oplatila taky uplne stejne. Pak by pochopil, jaky je to z druhe strany.
Příspěvek upraven 14.04.13 v 14:49
Trvalo m 6 let, než jsem vysvětlila, že to není, že bych ho potřebovala kontrolovat, ale že když se zdrží cestou z práce, ať zavolá, že přijde později, protože mám strach, jestli se mu něco nestalo
pochopil. většinou volá, ale mě nechce budit ![]()
Tak tohle by si ten můj teda nedovolil…nicmeně asi před rokem když jel na festák beze mně tak se mi za celou dobu vubec neozval a když sem mu napsala jestli žije tak nic, pak z něj vylezlo že se mu vybil mobil…a že ten mobil měl celou dobu v autě a vubec ho nenapadlo mi napsat. Vyžehlil si to tím, že mi z tama dovezl plyšáka, ale i tak sem na něj byla aspon chvílu naštvaná..pak sme si to vyříkali a od té doby ok…asi doporučím si o tom s manželem promluvit, že ti to vadí že ani neřekl kam jde a že ses o něj bála a ať se zkusí vžít do tvé situace, myslím že by taky nebyl moc nadšený kdyby si mu řekla že jdeš za kámoškou a do pul hodiny si doma a došla bys až na druhý den a nenapsala si mu ani pul slova ![]()
@chatwenna
jj to se tady poslední dobou radí na všechno, všimla jsem si ![]()
@kuratkol píše:
Ja bych mu to oplatila taky uplne stejne. Pak by pochopil, jaky je to z druhe strany.Příspěvek upraven 14.04.13 v 14:49
Tak já jsem to třebazkusila a nezavolal, nenapsal, bylo mu to asi jedno
Anebo byl rád, že má ode mě klid ![]()
Asi bych mu rano pekne od plic naservirovala, co si myslim… ze mi vadilo, ze nedal vedet a ja ho cekala jak trubka - kdyby napsal - potkal jsem Frantiska, zpozdim se… nic bych neresila.
Neberu to jako kontrolu, nebo omezovani, ale proste ja bych nejspis mela trosku „strach“. Ted jsem sama, ale muj byvaly pritel to nikdy neudelal, vzdy pisnul a ostatne, ja jemu taky…
Jdu se sem spíš „vykecat“ a postěžovat si. Manžel se včera večer v 9 sebral, že půjde k sousedovi přes ulici, něco u něj vyzvedne a za 20 minut je zpátky. Samozřejmě za 20 minut zpátky nebyl, potkal celou partu a skončil v hospodě. Nenapsal, nezavolal. Mohl mi to klidně i přijít říct, protože hospoda je 2 minuty od baráku. Když jsem mu o půlnoci zavolala jestli ještě žije (když se neozval), tak se ani neobtěžoval ten telefon zvednout, i když se přiznal že viděl, že mu volám. Přišel až nad ránem. Dneska dělá, že se vlastně vůbec nic nestalo a je to normální. Já nevím jak se chovat, protože mně to normální nepřijde…tedy ne to, že šel do hospody, ale že vůbec nedal vědět
. Jak byste reagovaly? Dělají takovéhle „záseky“ i vaši chlapi?