Blbnou takhle všichni chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.13 00:08
@Tiger-lily píše:
S vytřeštěnýma očima bych mu řekla, ať utíká na policii zrušit to pátrání, které jsem po něm nechala vyhlásit. :mrgreen: :andel:
:lol: tak tohle mi udělal můj muž nedávno, šla jsem po roce a něco s kamarádkou večer na pokec tady kousek od nás, hlídale on to udělal doopravdy, si pro mě přišli policajti až tam… :mrgreen: ale nedivím se mu - nikdy jsem takto nechodila a navíc jsem mu psala do 30min.jsem doma a po 5 hodinách jsem byla stále fuč a měla vyplý tel (vybil se mi)… V první chvíli jsem byla strašně naštvaná, ale pak mi to přišlo milý, že má strach…
Raději anonym, abych nebyla za krkavčí matku… :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
8814
15.4.13 00:19
@anonymacka píše:
Ne, nepsala ho MiskaKosa, psala jsem ho já. Tady když není někdo extra citlivý nebo má nesouhlasný názor, tak se do něj ženské s chutí pustí. Prostě to tak vidíme, no a co? Někdo je pohodář, někdo je prudič. Nevím co byste dělaly, kdyby jel chlap třeba na pár dní pryč a pokazil by se mu mobil a neměl se jak ozvat… asi byste volaly FBI co? :lol: Na každém rohu nestojí vrah nebo vlak, který chce někoho zajet, takže chill out :*

Vlak chce někoho zajet? Asi spis řidič toho vlaku ne? :lol:
Jsi trumpeta. Někdo se boji, někomu je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
15.4.13 00:44
@anonymacka píše:
Ne, nepsala ho MiskaKosa, psala jsem ho já. Tady když není někdo extra citlivý nebo má nesouhlasný názor, tak se do něj ženské s chutí pustí. Prostě to tak vidíme, no a co? Někdo je pohodář, někdo je prudič. Nevím co byste dělaly, kdyby jel chlap třeba na pár dní pryč a pokazil by se mu mobil a neměl se jak ozvat… asi byste volaly FBI co? :lol: Na každém rohu nestojí vrah nebo vlak, který chce někoho zajet, takže chill out :*

Tady ale není řeč o nějakém cestování, ale o vynesení koše, které se protáhlo na celou noc. Pochybuji, že by se našla partnerka, které by to bylo jedno a neměla by strach. A nebezpečí se neskrývá jen v podobě vraždícího vlaku nebo vraha na každém rohu. I pitomá šlupka od banánu může zapříčinit rodinnou tragédii, ale to nemá cenu vykládat někomu, kdo toho zjevně moc neprožil. Myslíš si, že si každý nebožtík říkal áá tady mi podjede noha, slítnu ze chodů a umřu? Nebo, tady mi selže auto a přejede mě vlak. Pochybuju, že by si Petra z Jihlavy říkala, jo ten kluk mě zabije. Víš obezřetnosti a strachu o blízké není v dnešní době nikdy dost. Víš kolik lidí si říká, tady se mi nemůže nic stát. Mluvím o zdravém strachu, jen aby bylo jasno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
15.4.13 06:58
@anonymacka píše:

hmm, a jestli ten, komu je osud partnera úplně šumák, ho má asi dost rád? Jestli by náhodou nebyl rád, kdyby ho ten vlak přejel :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
15.4.13 07:00
@Anonymní píše: :lol: tak tohle mi udělal můj muž nedávno, šla jsem po roce a něco s kamarádkou večer na pokec tady kousek od nás, hlídale on to udělal doopravdy, si pro mě přišli policajti až tam… :mrgreen: ale nedivím se mu - nikdy jsem takto nechodila a navíc jsem mu psala do 30min.jsem doma a po 5 hodinách jsem byla stále fuč a měla vyplý tel (vybil se mi)… V první chvíli jsem byla strašně naštvaná, ale pak mi to přišlo milý, že má strach…
Raději anonym, abych nebyla za krkavčí matku… :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
15.4.13 08:45
@anonymacka píše:

:potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec: Přesně tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.4.13 09:01
@Tiger-lily píše:
hmm, a jestli ten, komu je osud partnera úplně šumák, ho má asi dost rád? Jestli by náhodou nebyl rád, kdyby ho ten vlak přejel :twisted:

To je asi to nejpodstatnější. Když je někdo někomu ukradený, tak je prostě ukradený. Od toho se odvíjejí obavy. Když mě už partner nebaví a nebo ho nevávidím, tak ať si jde kam chce a přijde kdy chce a mě to fakt zajímat nebude. @Tiger-lily má pravdu.

• Citovat
  • Upravit
15995
15.4.13 09:18

Jo muj muz to taky parkrat udelal a ja jsem mu dlouho vysvetlovala, ze nejsem stihacka, jenom chci vedet, zda zije…jeho oblibeny argument je „Kdyby se mi neco stalo, tak se to dozvis, ne?“ :roll:
Ale snad to uz pochopil ;-) A take mi to prijde jako slusnost teda. Nemusim neustale vedet, kde presne je a co dela, ale kdyz ma zpozdeni nekolik hodit, tak si myslim, ze je na miste to oznamit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
15.4.13 09:25

Nedělá a kdyby ano, oplatila bych mu to…Asi tak měsíc bych si hoooodně užívala, at se v tom vykoupe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.4.13 09:43

Myslím, že někdo, kdo napíše v prvním příspěvku něco o hysterkách a v druhém, že muž se takto rozhodně nechová, by možná měl trošku zapřemýšlet nad tím, že není třeba rozpoutávat flame v každé diskusi.

Nedělá se to. Toto se prostě v partnerství nedělá. Jedno dvě uklouznutí možná, ale pravidelně to je ukázka toho, že mně druhý nestojí ani za to, abych mu dal/a vědět, že teď dalších 10 hodin nedorazím. Náhoda umí zapracovat fakt dobře, může se během té doby stát spousta věcí, které už tak banální nejsou. Že by mně nezvedl telefon, protože jsou vedle kámoši?? Pardon, ale jak já, tak i můj partner máme pubertu za sebou :roll:. Že ty mladé holky to nechápou, časem se poučí? No nevím, asi už nespadám do kategorie mladá holka a takové chování nechápu taky.

Svorně jedna vedle druhé tvrdí, že jejich muž by toto nikdy, ale ostatní jsou hysterky, protože se jim takové chování nelíbí? :roll: Jak ostatním dovolíme, aby se k nám chovali, tak se k nám chovat budou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
15.4.13 09:57

Tady to proste nechape Jen miskakosa a jedna anonymka, no jestli to neni jedna a taz osoba ze. :mrgreen: @Brouk Pytlik pekne jsi to napsala. No vis Ono je pro nekoho jednoduchy napsat, ze hysterci, kdyz to sama nezazila na vlastni kuzi. Ona si asi neuvedomuje, ze se behem minuty muze stat cokoliv. Ale co takovyhle budu vysvetlovat, kdyz ona ma doma " pana uzasnyho" takze jednou nedej boze ho srazi auto nebo ho nekdo prepadne a ona si bude myslet, vzdyt je preci s kamaradem, se zasekly na pc hahahahahaha a pak bude obehavat nemocnice, kde ma pana uzasnyho a nebo bude doma slavit, ze se ho konecne zbavilla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
15.4.13 10:04

Zakladatelku chapu, asi bych zesilela strachy, mozna bych to i nevydrzela a sla se do te hospody podivat, my jsme zvykli si navzajem vsechno hlasit, stat se muze cokoliv… a vubec to neni o kontrole, at si manzel lita kde chce, ale chci vedet ze je v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ycynka nepřihl.
15.4.13 10:22

Můj to taky dělal a docela často. Šel s odpadkama a nevrátil se, šel vykládat věci z auta nebo si koupit cigarety a nevrátil se. Ostatní přijeli z práce, vysadili ho před barákem a on si zřejmě jako vždy spletl směr. Telefon mi nikdy nebral, prý abych nekřičela. No kdo by nekřičel. A ještě víc zle bylo, když sem psala jeho kolegovi, jestli teda dorazili domů nebo co. A to byl oheň na střeše. Ale někde tady byla v diskusi rada, že je nejlepší upozornit ho, že jestli nechce mít doma hysterku, tak má mít tu slušnost a brát tel. nebo dát vědět. Pak holt nemusí být ženská za hysterku. Teď už to dlouho neudělal, ale kdyby náhodou, tak asi taky oplatím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky