Blbnou takhle všichni chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
651
14.4.13 17:06
@MiskaKosa píše:
Ne můj chlap to nedělá. Ale i kdyby to udělal, tak z toho nebudu dělat takovou kovbojku… jsou sakra i horší věci na řešení… Aby jsi se nedivila až zbalí kufry tobě… Taky bych nechtěla hysterku a někoho kdo mě furt omezuje :roll: :roll: :roll:

no prave, ze to tobe chlap nedela, tak by bylo na case, aby jsi okusila, jaky to je, celou noc premyslet, v Jaky asi skarpe lezi, jestli se mu neco nestalo. Zakladatelka vubec nepise, ze hysteraci, a jestli se bala o to, kde ma chlapa neznamena, ze je hysterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.4.13 17:10
@agabuska píše:
no prave, ze to tobe chlap nedela, tak by bylo na case, aby jsi okusila, jaky to je, celou noc premyslet, v Jaky asi skarpe lezi, jestli se mu neco nestalo. Zakladatelka vubec nepise, ze hysteraci, a jestli se bala o to, kde ma chlapa neznamena, ze je hysterka.

Tak asi je to jejímu chlapovi jedno… Já naštěstí nemám doma ignoranta :potlesk: ale slušného chlapa, který volá nebo napíše, že bude mít zpoždění… a to ho k ničemu nenutím.. :kytka: Mějte se tu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.4.13 17:13
@MiskaKosa píše:
Tak asi je to jejímu chlapovi jedno… Já naštěstí nemám doma ignoranta :potlesk: ale slušného chlapa, který volá nebo napíše, že bude mít zpoždění… a to ho k ničemu nenutím.. :kytka: Mějte se tu :mavam:

neznamena, ze ty mas doma hodnyho chlapa, tak budes odsuzovat druhy :roll: ne kazdej chlap je stejnej ze, Jen aby jsi toho svyho moc neprechvalila a nezacal ti behat za jinou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.4.13 17:16
@agabuska píše:
neznamena, ze ty mas doma hodnyho chlapa, tak budes odsuzovat druhy :roll: ne kazdej chlap je stejnej ze, Jen aby jsi toho svyho moc neprechvalila a nezacal ti behat za jinou ;)

Neboj je spokojenej :-) já mu dávám volnost a věřím… a vůbec nikoho neodsuzuji, ale sorry jde naproti přes cestu a do hospody co má 2 minuty od baráku? Hm tak to bych měla taky strach :-D :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: to je stráááášně daleko. můj názor je, že dělá z komára velblouda :-) toť vše :-)))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.4.13 17:18
@MiskaKosa píše:
Tak asi je to jejímu chlapovi jedno… Já naštěstí nemám doma ignoranta :potlesk: ale slušného chlapa, který volá nebo napíše, že bude mít zpoždění… a to ho k ničemu nenutím.. :kytka: Mějte se tu :mavam:

Že on to má v sobě, viditelně není tvoje zásluha. Nezažilas, nepoučuj. Jak prosté. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2256
14.4.13 17:19
@Kobliha51 píše: Že on to má v sobě, viditelně není tvoje zásluha. Nezažilas, nepoučuj. Jak prosté. :mavam:

Nene není, je to zásluha tchýně, že si syny a dceru dobře vychovala :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.4.13 17:20
@MiskaKosa píše:
Neboj je spokojenej :-) já mu dávám volnost a věřím… a vůbec nikoho neodsuzuji, ale sorry jde naproti přes cestu a do hospody co má 2 minuty od baráku? Hm tak to bych měla taky strach :-D :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: to je stráááášně daleko. můj názor je, že dělá z komára velblouda :-) toť vše :-)))))))))

boze kdo dela z komara velblouda, jsem uz na to slovo fakt alergicka, jak se pisatelka zminila, ona nevedela, ze jde do hospody, rekl Ji, ze jde na dvacet minut za kamaradem, to ze byl v hospode ji rekl, kdyz se vratil domu, jak to ta holka mela vedet? Aha ja zapomnela, ona je jasnovidec :mrgreen: prosim te, prvni si precti poradne o cem pise a pak nekoho sud :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.4.13 17:22
@agabuska píše:
boze kdo dela z komara velblouda, jsem uz na to slovo fakt alergicka, jak se pisatelka zminila, ona nevedela, ze jde do hospody, rekl Ji, ze jde na dvacet minut za kamaradem, to ze byl v hospode ji rekl, kdyz se vratil domu, jak to ta holka mela vedet? Aha ja zapomnela, ona je jasnovidec :mrgreen: prosim te, prvni si precti poradne o cem pise a pak nekoho sud :mavam:

Že se vůbec snažím :-D :-D zbytečně :-D :-D :-D četla jsem to několikrát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.4.13 17:23

Už se perou :mrgreen: Ale v téhle diskuzi bych to nečekala :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.4.13 17:23
@MiskaKosa píše:
Nene není, je to zásluha tchýně, že si syny a dceru dobře vychovala :potlesk: :palec:

tak to bys mela tchyni libat pr..l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.4.13 17:24
@agabuska píše:
tak to bys mela tchyni libat pr..l

Pak kdo je tu sprostej :-D ale super, perfektně se bavím… :-D :-D :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: pokračuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.4.13 17:25
@MiskaKosa píše: Že se vůbec snažím :-D :-D zbytečně :-D :-D :-D četla jsem to několikrát :-D

tak se prosim te nesnaz, to neznamena, ze mas doma super chlapa, ze ho maj doma vsichni. Ja ji naopak chapu a neni to nic peknyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.4.13 17:26
@MiskaKosa píše:
Pak kdo je tu sprostej :-D ale super, perfektně se bavím… :-D :-D :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: pokračuj :kytka:

co je na tom sprostyho, ja kdybych mela suprovou tchyni, tak Ji tu pr..l klidne polibim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
14.4.13 17:26

Nejsi sama, ten můj je taky takový, akorát ne s tou hospodou, ale s prací. Je 2/3 pracovní doby za volantem. Když je sezona, tak sem mi domu vrací i kolem 22-24h.. Rekord má ve 2h ráno.. Jelikož řídí teprve 1rok a 3měsíce tak mám strach, navíc večer. A nejlepší je, když jdu zrovna na noční, on má vybitý telefon, neráčí se ozvat, nebo zvednout telefon, natož stavit se za mnou do práce, když to má po cestě domu..No a když má takovéhle výkyvy, tak se prostě taky neozvu, po noční jedu hned k babičce, celý den nedám o sobě vědět. A to byste pak měli vidět to obvolávání a schánění a kytičkou jako bonus a omluvu. Na čas je klid:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.4.13 17:28
@Tiger-lily píše:
Už se perou :mrgreen: Ale v téhle diskuzi bych to nečekala :srdce: :srdce:

Já se s nikým nehádám :-D řekla jsem jen svůj názor. Připadá mi to zbytečný celá tato diskuze… čekala jsem sakra větší průšvih když jsem četla nadpis… Jako zvlášť v této situaci :-) Když šel pouze přes cestu ke kamošovi. Když měla takovej strach měla si ho tam jít zkontrolovat, u ní bych to docela čekala :D spíš by mě zajímalo, proč jí nevzal telefon už v té hospodě? Že by opravdu hysterčila a nadávala a on měl strach, že mu pokazí večer? V tom případě se mu vůbec nedivím… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí